Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kredi çekerek borsaya yatırım yapılmaz...

Bir yerlere bir bomba düşer paranızın eriyişini endişe ve panikle bekler zarar edrsiniz.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kredi çekerek borsaya yatırım yapılmaz...

Bir yerlere bir bomba düşer paranızın eriyişini endişe ve panikle bekler zarar edrsiniz.....
      zaten ben krediyi daha farklı bir amaç için çekecektim. iş beklediği için krediyi çekmedim. krediyi çekip iş olana kadar döviz altın vb şeylere yatırmayı düşünüyordum. eğer ki krediyi çekseydim zamanında tspor'a 1.72 den yatırıp bugün satsaydım varsayımında bulundum 20.000 tl faiziyle bana 26.000 a mal olurken borsa da bugün satsaydım 33.600 e satacaktım yani kredi anapara + faizi düş 7.600 tl kar getirisi vardı . sadece 2 haftalık bir süreçte hem de ...
      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• teşekkürler yorumlarınız için..
        diğer forum sayfalarımız hep sorun,hep kötüyü yorumlarken,hep dedim hiç mi bu klübün iyi giden birşeyi yok..
        Çok şükür bir ışık var ki,borsa bunu önceden fiyatlıyor.Şu an itibariyle hissemiz 3.05 tl...

Yorum

• Faik abi haklı her an bomba düşebilir ama düzgün bir sektörde geleceği olan bir hisse bulunursa bence kredi çekip girilebilir. ZARAR riskini göz önünde bulundurarak tabiki. İyi bir şirketin hisse bomba düşmediği sürece 1 senede zarar etmez düşüncesindeyim.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Alsak-satsak diyoruz ya dostlar....

O dediğiniz fiyata alsat yapılmıyor hiç bir zaman....

Örneğin 1,72 den yatırsaydın 1 günde 2,20 olunca satabilirdin....

sattıktan sonra yükselişe kanıp 2,40 tan alabilirdin hisse 2,20 ye inerken satabilirdin....

Yani cebine girmeyen sanal para senin paran değildir....

dikkatli olmak lazım.....

birde mümükünde kısa vadeli paralarla ve kredi ile yatırım yapmamak lazım.. çünkü bunlar ekstra heyecana ve yanlış kararlara neden oluyor....

Yorum

• [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] Katılıyorum abi, ama demek isteğim uzun vadeli yatırımlarda. Kısa vadede soğuk kanlı olunamıyor
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] Katılıyorum abi, ama demek isteğim uzun vadeli yatırımlarda. Kısa vadede soğuk kanlı olunamıyor
                Uzun vadeli düşünüyorsan her türlü kazaırsın kardeşim....

Yeterki sağlam hikayesi olan güzel bir hisse bul....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uzun vadeli düşünüyorsan her türlü kazaırsın kardeşim....

Yeterki sağlam hikayesi olan güzel bir hisse bul....
                  +1000 Katılıyorum abi

00111101
                  BordoMavi.Net
                  burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Borsada Tspor hissenin artması beklentileri ile doğru orantılı gidiyor. Zaman geçtikçe bu beklentiler yaklaşıyor ve zamanla teker teker gerçekleşecekler. O günlerde TSPOR %20 artacak belki. Ve birçok ky (küçük yatırımcı) TSPOR hissesi alacak. Ancak işte tam da o sıralarda hisseyi 1,30 lardan beri toplayıp bugün 2,90 lara kadar getiren büyük yatırımcılar, belki 3,50 belki 4,50 den yaklaşık %300 %400 karla ky lere satmış olacak. %20 yükselişten sonra ky yeni yükselişler beklerken, gerçekleşen beklentiler ile düşüşler başlayacak. Büyük yatırımcı %300 kar ile yeni hisselere yelken açarken küçük yatırımcı elinde hergün düşüşünü izlediği kağıdı ile kalacak ve her an yükselişe geçebilir diye bekleyecek. Sabredecek uzun süre bekleyecek. Beklendiği yükseliş bir türlü gelmeyecek. Aradan geçen belki 6 ay belki 1 yıl belki 2 yıllık zaman ve yarı fiyatından da ucuza inmiş hissesi ile sabretmeye devam edecek. Ama büyük yatırımcı sabrını taşıracak. Ne zaman mı? Gerçekten yükselişe sebep olacak olaylar yeniden yaklaştığında büyük yatırımcı fiyatı daha da düşürüp kynin sabrını taşırıp 3,50 den uzun zaman önce aldığı hisseleri kynin elinden 1,50 den 1,30 dan toplayıp yavaş yavaş 3 , 4 lere doğru yolculuğa başlayacak. Böyle gider....
                    Kısa sürede kendi gözlemlediğim borsada tecrübelerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir.
                    Not : Kredi ile, kısa sürede elden çıkacak para ile borsada yatırım yapılmaz.

Olumlu Beklentiler
                    Uefadan ceza alınmaması
                    Stad'ın açılışı
                    Stad isim ve trübin sponsorlukları
                    Forma sponsorlukları
                    Devlet bankalarından uzun vadeli kredi (Denizbank yüksek oranlı kısa vadeli kredinin yapılandırılması)
                    Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin satışı
                    Kartaldaki benzin istasyonu satışı
                    Hes satışları
                    2017 Haziran naklen yayın ihalesi
                    vb

Olumsuz Beklentiler
                    Uefa'dan ceza alınması
                    1 ay öncesine kadar küme düşme
                    vb.
                    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Borsa da Trabzonspor hissesi almak uzun vadeli bir yatırım olarak görülüp, küçük meblağlar düşünülmeli.
                      Aksi halde beklediğimiz şampiyonluk sevinci gibi sonu hüsran olabilir.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 01.06.2015 -31.05.2016 Faaliyet Dönemi Finansal Tablolar

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/549569
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fırtına şahlandı: 313 milyon tl

Muharrem Usta’nın başkan olduğu 6 Aralık 2015’ten bu yana borsada en fazla değer kazanan hisse yüzde 128.5 ile Trabzonspor oldu.
                          Muharrem Usta'nın 6 Aralık 2015'teki kongrede başkanlık koltuğuna oturduğu Trabzonspor, borsada tarihi bir başarıya imza attı. 4 Aralık 2015'te 1.37 TL olan hisse fiyatı, Usta başkanlığındaki yönetimin mali yapıyı düzeltme yolunda attığı adımlarla yüzde 128.5 yükselerek 3.13 TL'ye çıktı. Aynı dönemde G.Saray yüzde 106, Beşiktaş yüzde 105 prim yaptı. Karadeniz ekibi, BİST-100 Endeksi'nde en fazla değer kazanan hisse oldu. Hissedeki yükselişle birlikte Usta'nın koltuğa oturduğu gün 137 milyon Tl olan piyasa değeri, 313 milyon TL'ye yükseldi. ONB ve Turkcell anlaşması, futbolcu giderlerinin azaltılması büyük başarı olarak gözüküyor.

Ünal Karaman

Yorum

• trabzonspor taraftarı trabzonspor hissesi almayarak takımına destek verebilir, bildiğim kadarı ile temettü ödemesi yapan bir kağıt bu, yani hisse alınca trabzonsporun cebine birşey girmiyor ama hisse değeri arttıkça ödenen temettü miktarı artıyor. Bu durumda talep ne kadar düşük olur ve hisse ne kadar düşük seyrederse ödeyeceğimiz temettü parası da azalıyor Yanlış mıyım?
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzonspor taraftarı trabzonspor hissesi almayarak takımına destek verebilir, bildiğim kadarı ile temettü ödemesi yapan bir kağıt bu, yani hisse alınca trabzonsporun cebine birşey girmiyor ama hisse değeri arttıkça ödenen temettü miktarı artıyor. Bu durumda talep ne kadar düşük olur ve hisse ne kadar düşük seyrederse ödeyeceğimiz temettü parası da azalıyor Yanlış mıyım?
                              temettü isi kaldirildi sener döneminde dogru biliyorsam
                              son bir dava vardi, onuda atlattik mi o konu hepten kapanir

Ünal Karaman

Yorum

• bunu bilmiyordum, eğer temettü meselesi çözüldüyse sorun yok.
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim