Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yarın geliyorum tişörtümü alamaya
    YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Bugün akşam tişörtü aldım. Gayet güzel. Sadece L modeli olması kötü. Dar geldi ama olsun artık idare edicez. Tayt gibi vücuduma sardı, göbek çıktı dışarı

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kupa tşötleri gelmeye başladı ilk parti bugü sabah saat 9 00 da geldi
        Niyazi abi sadece L mi var S yada M gelirse bana ayırırsın bir tane demi.Bu aralar hiç çıkamıyorum en yakın zamanda uğrayacağım yanına.
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• tiörtümü aldım gayet güzel...artık sıra şampiyonluk tişörtü giymeye geldi
          YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• tşörtlerimizde S den XXL ye kadar bedenleri var diğer bedenleri sanırım bugün yarın gelecek malum önce trabzondaki bayiler sonra diğer bayiler zaman içinde bu olumsuzlukları da aşacağız.

Yorum

• internet sitesinde her beden var 3xxl bile

Yorum

• Abi forma arkasına orjinal yazım yaptırabiliyormuyuz ?

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi forma arkasına orjinal yazım yaptırabiliyormuyuz ?
                  evet yaptırılıyor, 1o tl extra ücret ödeyerek, orjinal isim ve numara yazdırılabiliyor...
                  Bordo Mavi

Yorum

• çeketlere takılan işlemeli armalarımız geldi

Yorum

• kupa maketleri ve yazlık ürünlerimiz gelmeye başladı. Bordo kupa tişörtleri geldi

Yorum

• yazlık ürülerimiz yoğun bir şekilde gelmeye başladı
                        En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 22.06.2010, 13:17.

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kupa maketleri ve yazlık ürünlerimiz gelmeye başladı. Bordo kupa tişörtleri geldi
                          İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yazlık ürülerimiz yoğun bir şekilde gelmeye başladı
                          niyazi abi, uğrayacaz yanına en kısa sürede...
                          Bordo Mavi

Yorum

• Niyazi abi büyük bir aksilik olmazsa uğrayacağım sana....
                            Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• yeni dönem yazlık tşörtlerimizin modelleri ve çeşitleri geldi. kalitede eskiye göre gerçekten kalite atladık ürünleri görünce nedemek istediğimi anlayacaksınız. şuanda tüm ürünlerin bedenleri mevcut.

Yorum

• yeni dönem ürünlerimiz yoğun birşekilde gelmeye devam ediyor ve raflarda yerini almaya başladı ürünler eskiye göre çok güzel ve kaliteli ürünlerin bütün bedenleri mevcut.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X