Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Niyazi Abi benim atkı geldi mi gelemiyorum o tarflara bu aralar.
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• mustafa atkın henüz gelmedi o hariç bütün atkılar mevcut yeni ürün olarak bayan eşefman takımı geldi güzel bir ürün çocuk ayakkabıları
      telefon kılıfları bay bayan olarak geldi.

Yorum

• TS Clup Anlaranın facebook sayfasına hala ürün resimleri eklenmedi Faik nerelerdesin ?

Yorum

• Dün Ts Club Ankara'daydım.Uzun zamandır gitmiyordum iyi oldu.Niyazi Abinin muhabbetine doyum olmuyor.Ürün almayacak olsanız bile Kızılay'a yolunuz düşerse uğrayın mutlaka.Tavsiye ederim

Yorum

• Bende en kısa zamanda gideceğim. Daha doğrusu dışarı çıktığım zaman gideceğim.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün Ts Club Ankara'daydım.Uzun zamandır gitmiyordum iyi oldu.Niyazi Abinin muhabbetine doyum olmuyor.Ürün almayacak olsanız bile Kızılay'a yolunuz düşerse uğrayın mutlaka.Tavsiye ederim

geçen gün gittm ama öğrencinin maddiyatı belli selam verdim bakındım çıktm maalesef
              ...

Yorum

• İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen gün gittm ama öğrencinin maddiyatı belli selam verdim bakındım çıktm maalesef
                Adem bende gidince bişey almıyorum her zaman.Maksat uğramak Niyazi Abiyle biraz muhabbet.Çevrenizde bilmeyen arkadaşlarınız varsa Ts Club ın yerini onlarada eşlik etmek önemli tabi.

Yolda gördüğüm tüm 61 plakalı arabaların camına Ts Club ın kartlarını bıraktım

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yolda gördüğüm tüm 61 plakalı arabaların camına Ts Club ın kartlarını bıraktım

Güzel fikir.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Trabzona mail falan mı atsak ne yapsak, ya zaten doğru düzgün ürünlerin çoğu yok burda, yazık yani trabzondaki ürünlerin 5 te 1 anca var.
                    Şu Trabzonda Fb maçı öncesi 5 Tl ye satışa çıkan normalde 15 tl ye satılan çubuklu bordo mavi atkıdan bir türlü bulamıyorum. Bulursam 15 değil 25 bile veriririm o atkıya ama bulamadım ne Trabzonda ne başka bir yerde. 2 günde biten bir ürün. Satılan ürün neden daha çok üretilmez anlayamıyorum.
                    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 12.04.2010, 22:12.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ankaradaki sevgili taraftarlarımiz yaptığınız tüm eleştirilere hak variyorum fakat bu benimle ilgili bir olay değil bugün 15 nisan hala yazlık tek ürün çıkmadı kışlık ürünlerin devamı var fakat şu anda ankarada kimse kışlık ürün talebinde bulunmadığı için istek yapmıyorum bu konuda 26 nisanda trabzonda bayiler toplantısında bunları enine boyuna masaya yatıracağız bundan emin olabilirsiniz. zamanında ve kaliteli ürünlerle yeni dönemlere daha aktif bir şekilde hazırlanmanın planlarını yapmamız gerektiğini anlatmaya çalışacağız. gelişmeleri burdan sizlerle paylaşırım selamlar.

Yorum

• Bu konularda kulübümüz hiç büyük takım gibi davranamıyo malesef

Yorum

• Trabzondaki görüşmelerle ilgili açıklamaları en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzondaki görüşmelerle ilgili açıklamaları en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım
                            Merakla bekliyoruz abi

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzondaki görüşmelerle ilgili açıklamaları en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım
                              bu üründen arıyorum bulamadım hiç bir yerde...elinizde var mı?

Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• trabzondaki bayiler toplantımız tüm bailerin katılımı ile son derece aktif ve olumlu geçti sizlerin bizlere ilettiğiniz sorunların tamamı her yönüyle tartışıldı yaşanan olumsuzlukların asgariye indirilmesi için öneriler sunuldu sonderece faydalı bir toplantı oldu sizlerle paylaşabileceğimiz engüzel olay yeni yazlık ürünlerimizin sonderece zengin çeşitlilkte güzellikte ve kalitede olması idi bizlere yeni ürünlerle ilgili bir defile yapıldı tüm bayiler olarak bizler çok beğendik özellikle bayan taraftarlarımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum çünkü çok şaşıracaklar. ürünlerimiz tahminen 15 mayıs 1 haziran da piyasaya çıkacak selamlar.
                                En son TsclubAnkara tarafından düzenlendi; 28.04.2010, 19:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X