Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Henüz başlamadılar. Hatta şu anda hala ayakkabı satılıyor.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• eyvallah bize ve sitedeki tüm üyelere hayırlı olsun soysalda BORDO MAVİ eksikliğini hepbirlikte tamamlayacağız. Ankara Ts club takımımızla ilgili tüm ihtiyaclara en kısa zamanda cevap verecektir.

Yorum

• İsminizi bilmiyorum. Öncelikle aramıza hoşgeldiniz TsclubAnkara abicim. Sabırsızlıkla bekliyoruz mağazanın açılmasını. Acaba yapı kredi worldcarda taksit yapıyormusunuz? başka kartım yok. Olursa güzel olur. Olmasa da azar azar alacaz bişeyler

Yorum

• Açılışa gelemiyorum ama Eylül ayından itibaren sık sık uğramayı düşünüyorum .

Çok iyi oldu ya bu TS Club işi .

Yorum

• bu seneki formaları almak için 1 ağustosu bekliyorum

Yorum

• Evet, hepimiz aynı şekilde yeni açılacak olan Ts Club'ımızı bekliyoruz.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Beklemeyenler ve yeni sezon formalarını alanlar da oldu benim gibi ama açılsın görevimizi yerine getireceğiz elbet
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• @TsClubAnkara

Mağaza açılmadan önce her türlü yardıma açığız. Mağaza açıldıktan sonra da tabii.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Elimizden gelen olursa seve seve yapmaya hazırız. Herşey Trabzonsporumuz için

Yorum

• yardıma ihtiyacım olduğu anda yardımcı olacağınızı TSGLUB ANKARA dediğim de bu ekrandan en güzel cevabı verdiniz. SAĞOLUN VAROLUN.

Yorum

• Ts Club Ankara ismini görünce bile heyecanlandım Her türlü yardıma hazırız.Formamızı almadık hala bekliyoruz sabırsızlıkla mağazamızın açılmasını.Açılışa birkaç tane futbolcuda gelse fena olmaz hani
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Bugünlerde Ankara'nın çeşitli yerlerine afişler asılmaya başlandı.

Ayrıca Radyo Karadeniz'de de reklamları yapılacak diye biliyorum.

Hadi hayırlısı. Az kaldı.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• ayın sonuna doğru,memlekete giderken Ankara'ya uğrayacağım inşallah.ürün konusunda sıkıntı olmaz umarım.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Niyazi abi ile afişleri bugün aldık.

Nerelere asılacağı konusunda biraz konuştuk ve akşam üzeri buluşmak üzere ayrıldık.

Ama telefonumun şarzının bitmesi yüzünden eve dönmek zorunda kaldım.

Afişleri belirlenen noktalara en kısa zamanda götüreceğiz.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Niyazi abi ile afişleri bugün aldık.

Nerelere asılacağı konusunda biraz konuştuk ve akşam üzeri buluşmak üzere ayrıldık.

Ama telefonumun şarzının bitmesi yüzünden eve dönmek zorunda kaldım.

Afişleri belirlenen noktalara en kısa zamanda götüreceğiz.
                                Bahsedilen adam sen misin?

İnan tahmin etmiştim

Bildiğim 4-5 yere asıldı afişler.

Bugün de asılacak dediler. Az kaldı az.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X