Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pazar günleri saat 13 00 dan 18 00 a kadar acık olup 18 00 carşı kapanmaktadır.

Yorum

• Bize heryer Trabzon II divane aşık gibi kitabımız mağazamıza geldi.

Yorum

• TS Club Ankara yarın açık mı arkadaşlar? Açıksa maça formamla geleceğim inşallah
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• yeter artik istanbula ya bursaya acin bikere ya bisey alamiyoruz da
          aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

• Ürün mağazamıza gelmiştir.

19.90 tl

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 19 /22 şubat tarihlerinde Ankara daki Her yönüyle Trabzon etkinliklerinde ANKARA TS CLUB olarak orada olacağız tüm Trabzon lulara etkinliklerimiz kutlu olsun fuarda buluşmak dileğiyle selamlar.

Yorum

• dergimizin mayıs sayısı mağazamıza geldi. Yazlık ürünlerimiz de yakın tarihte raflardaki yerini alacak.

Yorum

• dörtgözle beklediğimiz yazlık ürünlerimiz gelmeye başladı yeni ürünlerimiz kalite ve model olarak mükemmel erkek tşhırtlerde 7 model bayanlarda ise 3 model geldi.

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dörtgözle beklediğimiz yazlık ürünlerimiz gelmeye başladı yeni ürünlerimiz kalite ve model olarak mükemmel erkek tşhırtlerde 7 model bayanlarda ise 3 model geldi.
                    Resim paylasirmisin abi?

birde yeni formalari gördünüz mü?

Yorum

• yeni formaları henüz görmedim yakında tanıtılacak aldığım haberlere göre geçen yıldan daha güzel olduğu söyleniyor resimleri bugün attırmaya çalışacağım.

Yorum

• iyi oldu bizim için.
                        En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 17:27.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• mağaza 1 ağustoz 2009 da açıldı yeni değil.

Yorum

• bi uğrayalım bakalım...malum transfer zamanı
                            YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• arkadaşlar yeni tişörtler gerçekten süper siftahı yaptık

birtek bunu resmini buldum ama inan çok iyi modeller var hem yakalı hem yakasız

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dörtgözle beklediğimiz yazlık ürünlerimiz gelmeye başladı yeni ürünlerimiz kalite ve model olarak mükemmel erkek tşhırtlerde 7 model bayanlarda ise 3 model geldi.
                                3 Hiç yoktan iyidir.Merak ettim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X