Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayın 4ü ve eylül sayısı hala yok ortalarda... bazen çok geç dağıtılıyor gerçi,hafta sonuna denk geldi...

Yorum

• Daha Elime Gecmedi Ama Yazilanlari Gorunce

Yorum

• Ayın kaçında çıkıyor bu dergi.Aylık dergilerin hepsi çıktı.Bizimkisi ortalıkta yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• vallah nedir bu ya hala çıkmadı resmi sitedede bir bilgi yok zaten yönetim hiç bir şeye önem vermiyoki bundada bekleyelim

Yorum

• Trabzonspor Dergisi - Eylül 2006

Trabzonspor Dergisi'nin Eylül sayısı bayilerde!
            Marcelınho Ve Çağdaş Atan röportajlarının yer aldığı Trabzonspor Dergisi’nin Eylül sayısı piyasaya çıktı.

Brezilyalı futbolcu Marcelinho, Trabzonspor Dergisi’nin Eylül sayısı’na Ayasofya Müzesi’nin etkileyici atmosferinde bir röportaj verdi. Marcelinho başarının şartının birlikte hareket etmekten geçtiğini vurguladı ve ekledi: “Başarı için baskı gerekir”

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Cemal Sağlam Eylül sayısındaki söyleşisinde hedeflere ulaşmak için ekip ruhu, para ve camianın kenetlenmesi gibi unsurların bir araya gelmesi gerektiğini vurgulayarak, bunlardan bir tanesinin bile eksik olmasının hedeften sapma yaratacağını savundu.

Trabzonspor Dergisi’ne konuşan Çağdaş Atan ise, tek hasretinin şampiyonluk olduğunun önemle altını çizdiği röportajında, “Bir gün mutlaka Avrupa’ya gitmek istiyorum” dedi.

Trabzonspor Dergisi’nin Eylül sayısının kapağında ise Ağustos ayı içerisinde aramızdan ayrılan eski başkanlardan Mazhar Afacan yer alıyor. Afacan’ı kendisine yakışır bir törenle uğurlayan sevenlerinin kendisiyle ilgili söyledikleri yine bu sayıda taraftarlara ulaştı.

Sekiz yıl önce ALS hastalığına yakalanan eski futbolcumuz İsmail Gökçek, bu amansız hastalıkla olan mücadelesini ve unutamadığı anılarını Trabzonspor Dergisi’nin okuyucularıyla paylaştı.

1939 yılında Trabzon’a gelen ve Trabzonspor’un ilk teknik direktörü ünvanını kazanan Hayri Gür ile yapılmış söyleşi de Eylül sayısının önemli konularından.

Ayrıca bu sayıda, “1922 Yılı Spor Olayları ve “Trabzon Yayla Şenlikleri” dosyaları yer aldı.

5 YTL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriğiyle Ağustos sayısıyla da okuyucuların ellerinden düşmeyecek.

Yorum

• Sonunda

en yakın zamanda bir tane almak lazım

sanırım aboneliklerimizin zamanı doldu yenilemektede fayda var

Yorum

• yeni dergi kılpayı bombayı kacırdı ziyaaaa
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Yeni dergi yayıncılık anlamında tam bir felaket.. Dergiyi alalı 1 saat oldu, sadece yolda gelirken göz attım ama 3-4 tane çok fahiş hata vardı (röportajların bazı kısımları 2 şer kez basılmış,röportajn başı sonu belli dğeil,bazılarının sonu yok,yarım kalmış!..) Bunların matbaa hatası olma ihtimali de var ama sayfa dizaynını yapan vatandaşların hatası olma ihtimali daha yüksek..
                  Ayrıca Marcelinho ve Çağdaş röportajlarını yapan Türker Tozar'ın mesleğinin dergicilik ya da gazetecilik olmadığı çok belli.. 2 röportajda da sorduğu sorular neredeyse aynı, öyle röportajı ben de yaparım.. Aytekin Abi'nin yaptığı röportajlarla aradaki fark çok açık gözüküyor..

Bir diğer olumsuz nokta; dergiyi Bülent Gürkan-Aytekin Akay çıkarıyorken işlenen bazı konular hiç araştırıp bakılmadan tekrar işlenmiş, mesela Yayla Şenlikleri..

Son olarak; çok merak ediyorum "mizah" adı altında yayınladıkları karikatürlere, yazılara gülmemizi bekliyorlar mı gerçekten??

ve dergideki olumsuza gidiş konusundaki yorumum; Aytekin Abi şu an da İstanbul sorumlusu ama Bülent Abi yok, kadrolaşmada sınır ötesi yönetimimiz dergi ekibini de değiştirdi ve saçma sapan kişilere emanet ettiler bu görevi -ki derginin kalitesindeki düşüşten de belli bu durum- (bence tabi)..

Tıpkı işinin ehli Cenk Ergün, Burak Gürdal gibi isimlerin, bu yönetimin gelmesiyle kulüpten dışlanması gibi bir durum yani..

HERŞEYE RAĞMEN; resmi dergimizi alalım,aldıralım..Kulübümüze çok ufak ta olsa katkımızı sağlayalım..

ps: Derginin en güzel olayları Mazhar Afacan'ın kapakta yer alması ve İsmail Gökçek röportajı..
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni dergi yayıncılık anlamında tam bir felaket.. Dergiyi alalı 1 saat oldu, sadece yolda gelirken göz attım ama 3-4 tane çok fahiş hata vardı (röportajların bazı kısımları 2 şer kez basılmış,röportajn başı sonu belli dğeil,bazılarının sonu yok,yarım kalmış!..) Bunların matbaa hatası olma ihtimali de var ama sayfa dizaynını yapan vatandaşların hatası olma ihtimali daha yüksek..
                    Ayrıca Marcelinho ve Çağdaş röportajlarını yapan Türker Tozar'ın mesleğinin dergicilik ya da gazetecilik olmadığı çok belli.. 2 röportajda da sorduğu sorular neredeyse aynı, öyle röportajı ben de yaparım.. Aytekin Abi'nin yaptığı röportajlarla aradaki fark çok açık gözüküyor..

Bir diğer olumsuz nokta; dergiyi Bülent Gürkan-Aytekin Akay çıkarıyorken işlenen bazı konular hiç araştırıp bakılmadan tekrar işlenmiş, mesela Yayla Şenlikleri..

Son olarak; çok merak ediyorum "mizah" adı altında yayınladıkları karikatürlere, yazılara gülmemizi bekliyorlar mı gerçekten??

ve dergideki olumsuza gidiş konusundaki yorumum; Aytekin Abi şu an da İstanbul sorumlusu ama Bülent Abi yok, kadrolaşmada sınır ötesi yönetimimiz dergi ekibini de değiştirdi ve saçma sapan kişilere emanet ettiler bu görevi -ki derginin kalitesindeki düşüşten de belli bu durum- (bence tabi)..

Tıpkı işinin ehli Cenk Ergün, Burak Gürdal gibi isimlerin, bu yönetimin gelmesiyle kulüpten dışlanması gibi bir durum yani..

HERŞEYE RAĞMEN; resmi dergimizi alalım,aldıralım..Kulübümüze çok ufak ta olsa katkımızı sağlayalım..

ps: Derginin en güzel olayları Mazhar Afacan'ın kapakta yer alması ve İsmail Gökçek röportajı..
                    sana katlıyorum berat tekke, dergi değil bu kulüp kese kağıdı bile bassa alınmalı, ama sessiz de kalınmamalı...tepkiyi kime koymalıyız? kulüp çalışanlarına mı yönetime mi?

Yorum

• tabiki yönetime profesyonel kişilerle yapılabilir bu iş

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni dergi yayıncılık anlamında tam bir felaket.. Dergiyi alalı 1 saat oldu, sadece yolda gelirken göz attım ama 3-4 tane çok fahiş hata vardı (röportajların bazı kısımları 2 şer kez basılmış,röportajn başı sonu belli dğeil,bazılarının sonu yok,yarım kalmış!..) Bunların matbaa hatası olma ihtimali de var ama sayfa dizaynını yapan vatandaşların hatası olma ihtimali daha yüksek..

Hemen hemen herşeye katılıyorum Berat abi Dergi berbatlaştı öncedende eleştirilerimiz vardı ama bunlar kötü oldundan değil daha iyi olsun diyeydi şimdi rezalete döndü..
                        Ancak bi hususta fikrimi söliyim Şuan Genel müdürümüz kim bilmiyorum ancak Burak Gürdal'ın gitmesine sevindim bir GS linin kulübümde genel müdürlük yapmasına tahammül edemiyordum açıkçası...
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• dergide lazaroni var halaaa

Yorum

• dergi için olumlu olarak yapabileceğim tek yorum kapağının daha kalın ve sert oluşu!!!eğilip bükülmüo gayet sağlam ve kişilikli bi duruşu var!!!

komik dimi???bence öle!!dergi el değiştirdi!!editörümüz değişti!!!yenilik???komik zannedilen bi kaç karikatür,sayfa dizaynında hafif makyajlama o kadar!!eksik gedik dersen tonla!!!ben bu yeni dergiye hiiç mi hiç ısınamadım!!

belki de bunda en büyük etki editörümüz Bülent Gürkan'ın vedası oldu...sıcaklığını onun gidişiyle kaybetti sanki dergi!!ekipte çok fazla bi değişim yok ama...sanırım fazla duygusal davranıyorum lakin biz amatörce hissiyatların insanıyız naapalım..amacı anlaşılamayan bi yenileme rüzgarının içine çekilen Bülent Gürkan çok şey demekti bence dergi için...dergiyi almaya devam ediyorum ama eskisi gibi meraklı diilim okumaya...ağustos sayısını doğru düzgün okumadım bile,şimdilerde tek bi harfini bile atlamadığım eski dergilerin yanında garip garip duruyor...ilginç bir soğuyuş benimki sanırım..eski hevesim geri döner mi bilmem!!ama benim gözümde çok şey yitirdi dergimiz...

eskiden her ay gönderdiğim mektuplar,yazılarla baş belası olurdum dergimize ve tabii ki Bülent Gürkan'a...her ay ayrı bi heyecandı dergi benim için..bakalım bu sayıda neler var,editör ne yazmış,taraftar sayfası var mı,yazım çıktı mı diye bir heyecan ki anlatmaya sözcükler yetersiz...dergiyle ilk tanıştığım zamanki heyecanım,her ay başı bayiie gidip TS dergisi derkenki gururum,verilen hediyeleri özenle kullanışım,harçlığımı düşünmeden harcayışım,okula koltuğumun altında dergiyle girdiğim zamanki mağrur tavırlarım,ilk yazım yayınlandığındaki mutluluğum,dergiyi bulamadığım zamanlardaki hüznüm,gördüğüm her bayiie soruşlarım,elime aldığıım zaman TSa bir adım daha yaklaşmışım gibi hissedişlerim...bunları yavaş yavaş yitiriorum...dedim ya dergimden soğuyorum...

almaya devam edicem evet ama duygularım körelio ona karşı...bana taraftardan ve TSdan uzaklaşmış gibi gelio..abartıo muyum bilmem!!ama ben böle hissediyorum...

her ay mektup yazabilmek için bahaneler arardım..fikir vermek,teşekkür etmek,yazı göndermek,yazıların yayınlanabilmesi için ikna edici notlar en sonunda editörümüz(eski diyemiyorum)açılış yazısında benden bahsetmiş kalbimi bir kez daha fethetmişti öle bir mutluluk öle bir gurur yaşamıştım ki...sayesinde okuldaki lakabım değişmiş ''yazar'' olmuştu o ne heyecandı Yarabbim!!!abim gibi benimsemiştim onu..keşke hala...

Bülen Gürkan'ı çok seviyordum...sevmeye de devam edicem...
                            En son Gamze tarafından düzenlendi; 10.09.2006, 14:17.

Yorum

• dergiyi satın mı aldınız yoksa aboneliğiniz vardı postaylamı geldi.ben aboneyim ama hala gelmedi.yahu aboneliğim mi acaba.ne zaman abone olmuştum ya.

neyse abone olupta dergisi gelen varsa haber versin.

arkadaşlar ilginç bir şey oldu.dergi şu an elime geçti.bu kadar olur.biri benimi gözetliyo neneyse şimdi açıp bakayım birazdan yorumları da eklerim.

yahu bu kadar olur.

Yorum

• evet kapak bayagı kalın.böyle giderse ansiklopedi cildi gibi olur yakında.
                                röportajlar ikşerkere basılmış anşılmıyo başımı sonu mu.

karikatürler zaten bir alem.sayfa dolsun diyemi yapılmış öle.
                                içeriği zengin değil.daha zengin bir içerik bekliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim