Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mümkünse Serkanlısı olsun.
    fark etmez hoca hepsi bizim.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Online dergi aboneliginde bi sorun mu var yoksa benden kaynaklanan bi sey mi ?
      Devamli hata aliyorum.
      Bi bilgisi olan yanitliyabilir mi acaba?
      Simdiden tesekkurler.

Yorum

• Eski izlerin üstüne yeni çizgilerin eklendiği, kapağın tamamen, haber tarzının ise kısmen değiştiği bir dergi olmuş.
        Değişim güzeldir. Cesaret ister. Özellikle bizim camiamız gibi agresif yapıya sahip bir kültüre sahip ortamlarda, bu önemli bir noktadır.
        Bu değişim gerekliydi ve ilk adımlar güzel işlere imza atılarak yapılmış.
        Yapılacak daha çok şey var ve yapılacağına da güvenim var doğrusu.
        Bu değişimi başlatanlara ve ön ayak olanlara, gerçekleştirenlere teşekkür etmek ve başarı dileklerinde bulunmak gerekir.

Ayrıca gurbete, özellikle de İzmir'e normalinden 1 hafta önce gelmiş olması çok güzel. (Normalde 15i ve o hafta içinde geliyordu)

Tüm bunların yanında gözüme ilk çarpan TS Clup ürünlerinin reklamının olduğu sayfadaki acemilik oldu. Ürünlerin kalitesini bırakın bir çoğunda şekli dahi seçilemiyordu. Umarım bir sonraki sayıda bu düzeltilecektir. (Baskıdan veya fotoğraf kalitesindeki düşüklükten kaynaklanan bir problem)

Haber tarzını eleştirmek benim adıma o dergiyi çıkaranlara saygısızlık olacağından o konuda bir şey söylemek istemiyorum.
        Fakat alışılmışın dışına çıkılabilir, yani bir futbolcu ile sohbet sadece evinde mi yapılır?
        Bu daha sonra gelecek futbolcularımız içinde önemli bir konu, onları Trabzon'da gezdirin ki farklı mekanlarda, tarihi ve turistlik mekanlarda söyleşi yapın ki bir mesaj niteliği taşısın. Diye küçük bir önerimi de belirtmiş olayım.
        (Bu mekanlar büyük işletmeler olursa, bu onlara bir reklam bize de ayrı bir reklam geliri de sağlayabilir.)

Ayrıca her ay olmasa bile posterlerin okuyucuya sunulması yerinde.
        Özellikli bir poster olursa bu daha da güzel olabilir.
        Mesela Umut'un Ankaragücü'ne attığı golden sonraki sevinişini postere ekler altına da bunun önemini açıklayan bir yazı ile süsleme yaparsak bu bir tarih niteliği taşır ve değerini arttırır diye düşünüyorum. (Elbette ki bu bir örnekti ve daha sonraki sayılarda uygulanabilirliği açısından söyledim.)
        En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 21:16.
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Maç dökümlerinin yeni şekli hoş durmadı.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• dergiyi henüz alıp okuyamadım. ama kapağı beğendim
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Serdal Bey Mart sayısında bu posteri verebilirmisiniz mümkünse.
              mümkünse daha düzgün çekilmiş bi fotoğraf olsun ve daha büyük ebatlarda olsun
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Dergiyi bugün Halitle birlikte Bursa D&R 'dan aldık son 1 dergi kaldı orada bizim almamızdan sonra. Fakat henüz dergiyi okuyamadım resimlere göz gezdirdim sadece.

Poster çok hoşuma gitti.İnşallah böyle devam eder, dergi eski günlerine döner tirajı yüksek ve her yerde bulunabilen bir dergimiz olur.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öncelikle bu konuya bir açıklık getirelim... Umut posteri, yılbaşında verilen posterle aynı ebatta...

Diğer konular ise şöyle;
                  Dergimizin ilk sayısında yani ocak sayısına içerik olarak katkıda bulunduk ancak tasarım yine A Grafik tarafından yapılmıştı.
                  Şubat sayısı ise tamamen her şeyiyle kulüp bünyesinda hazırlandı. Genel olarak beğeni toplayan yeni sayımızın eksikleri ilerleyen sayılarda giderilecektir.
                  Sıfırdan tümüyle değişen dergimizin daha da iyi olabilmesi için önerileriniz dikkate alınıyor.
                  Poster vermeye bundan sonraki sayılarda da devam edeceğiz. Belki boyutları küçülebilir ancak verilen poster sayısı artacak...
                  dergiyi bende bugün aldım. ama sanki geçen haftaki dergi içerik olarak daha zengindi.

birde, posterlerin boylarının hep aynı ebatta olması lazım. çünkü onları yanyana astığın zaman bir bütünlük sağlanmalı.biri küçük biri büyük olursa kötü gözükür bence

umut bulutun posteride harika bence..kişi önemli değil..hepsi bizim topçumuzzzz..

Yorum

• Bu ayki sayıda bir çok yazım ve imla hatası vardı gözden kaçmadı değil.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• BMN Trabzonspor dergisinde iyiden iyiye yer edinmeye başladı.62.sayıda Ayşe Begüm Kara'nın (61Viya) yazısını okumak,63.sayıda Hilal ile yapılmış röportajı görmek bizleri dahada keyiflendiriyor.
                      Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu ayki sayıda bir çok yazım ve imla hatası vardı gözden kaçmadı değil.
                        ne demek bu şimdi dergiyi karalamaya mı geldik. destek olacağız desktek....
                        "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Berk Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne demek bu şimdi dergiyi karalamaya mı geldik. destek olacağız desktek....
                          Berk orası öyle de geçmişte söylüyorduk, şimdi de söyleyeceğiz elbette doğruyu yanlışı.
                          Geçen sayıda örneğin Ersun hocanın yaşı için 57 yazıyordu.Daha neler.
                          Destek ayrı, daha iyisi için yanlışın altını çizmek ayrı.

Yorum

• söyleyiş tarzıda önemli dimi
                            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Heralde canım.
                              Serdal Şahin de bu sayfaları takip ediyor zaten. O nedenle gördüğümüz eksiği gediği söyleyelim, doğru şekilde söyleyelim pek tabii ki. Ama Onur da öyle antipatik bir tarzda dememiş, hakkını verelim be Berk.

Sayı daha elime geçmedi benim, geçsin de sen beni gör. )

Yorum

• Trabzon Dergisi tekrar yenilendi
                                Kulübün resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi, yepyeni bir kimliğe büründü. Yenilenen dergi daha dolu içeriği ile Bordo-Mavili taraftarların beğenisine sunuldu. Derginin son sayısında Colman ve ailesinin evine konuk olundu, basketbol takımının ABD’li oyuncusu Michael Scoot ile farklı bir söyleşiye imza atıldı. TSira Grubu yakından tanıtılırken, Karadenizspor’un kaptanı Emre Özivgen de hedefleri ve pilot takım hakkında konuştu. Derginin satış fiyatı 5 TL

fanatik.com.tr
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim