Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da dergiyi görüp alamamıştım ve şuan Artvin'deyim yana yakıla dergi arıyorum

İlk intibamı söyleyeyim.Gerçekten daha dıştan bakılınca insanın inceleyesi geliyor.Tebrik ediyorum.Poster işini sonunda başarabildik sanırım

Bu arada küçük bir tavsiye.Geçen ayki Trabzonspor yazısı sanki daha alımlıydı ve usta işiydi,bu ayki yazı o kapağa biraz yavan kaçmış gibi.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Tsiraların ön plana çıkması çok güzel.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taraftarı gri formaya alıştırıyorlar sanki.

Gerçekten de gri üzerine bordo çok yakışıyor.

Yorum

• Dergimizin kapağı resmi sitede yer almış.

Colman adamım ya.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öncelikle bu konuya bir açıklık getirelim... Umut posteri, yılbaşında verilen posterle aynı ebatta...

Diğer konular ise şöyle;
            Dergimizin ilk sayısında yani ocak sayısına içerik olarak katkıda bulunduk ancak tasarım yine A Grafik tarafından yapılmıştı.
            Şubat sayısı ise tamamen her şeyiyle kulüp bünyesinda hazırlandı. Genel olarak beğeni toplayan yeni sayımızın eksikleri ilerleyen sayılarda giderilecektir.
            Sıfırdan tümüyle değişen dergimizin daha da iyi olabilmesi için önerileriniz dikkate alınıyor.
            Poster vermeye bundan sonraki sayılarda da devam edeceğiz. Belki boyutları küçülebilir ancak verilen poster sayısı artacak...
            Aynı ebatta olduğundan eminmisiniz? Hiç sanmıyorum !! .böyle ufak tefek şeyler olur Dergi 10 numara bir kusuru yok ama Umut Bulut posteri verilince başka adam mı yoktu demek geliyor içimden.. Umut'a desenki son dakikada gol at dergide posterin verilcek bu golü atamazdı...
            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Bu dergiyi mutlaka alıp,takam destek vermeye devam etmeliyiz.
              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• dergim elime geçti, daha doğru dürüst bakamadım bile ama ilk izlenimim görsel olarak umut verici.....

Yorum

• Dergiyi az önce alım ve incelemeye başladım.

Parçal forma çıktı haberinde forma fiyatı 59 lira yazılmış

Profösyönelleşme anlamında güzel gelişmeler var.Çocuk Bölümünde korsan formalı çocuk resimlerine bu sayıda yer vermemişler.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    poster güzel...hemn almak lazım dergiyi...

Yorum

• Ocak sayısındaki poster ile Umut posterini üst üste koydum çok çok milim az farkla umut posteri daha büyük..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Serdal Bey Mart sayısında bu posteri verebilirmisiniz mümkünse.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Serdal Bey Mart sayısında bu posteri verebilirmisiniz mümkünse.
                          Takımın tamamı daha güzel olur bence hani sezon başıları çekiliyor yaa malzemeciden doktoro kadar
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• dergimizin gelmesini bekliyoruz. genel olarak 2. hafta sonu c. tesi geliyordu. sanırım bu ay 14 şubatta kavucağız dergimize
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Serdal Bey Mart sayısında bu posteri verebilirmisiniz mümkünse.
                              Mümkünse Serkanlısı olsun.

Yorum

• dergimiz güzele benziyor yeni yüzüyle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim