Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kapak süper olmuş hazırlayanın ellerine sağlık.
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• Kapak Şahane......
      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İstanbul'dayım 1 haftadır falan..

Mahalledeki sıradan bir gazete bayisinde dergimizin Ocak sayısını gördüm ve aldım mesela..

Tek duruyordu orada öylece bırakmaya kıyamadım..

Demekki İstanbul'a da geliyormuş
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• güzel kapak

Yorum

• Kapak gerçekten de çok şık olmuş, içeriğine de alınca bakarız artık.

Yorum

• ama her zaman ki gibi sadece resmi sitede çıkmı dergi , Trabzon'da yok..

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstanbul'dayım 1 haftadır falan..

Mahalledeki sıradan bir gazete bayisinde dergimizin Ocak sayısını gördüm ve aldım mesela..

Tek duruyordu orada öylece bırakmaya kıyamadım..

Demekki İstanbul'a da geliyormuş
                Hangi mahalle orası Uğurtan? )

Geliyor İStanbul'a geliyor. Hakkını yemeyelim.

Bu arz talep meselesi neticede.
                Ne kadar alıcı o kadar çok yerde dergi...

Yorum

• sayı olarak Uğurtanın dediği gibi tek veriyorlar bir çok bayiye.
                  örneklerine çok defa rastladım şehir dışında.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Carrefour Müşteri Temsilcileriyle ilan edilmemiş savaş durumundayım 3 aydır

Israrla Trabzonspor Dergisi nin satışına başlamalarını istiyorum.

''Cafer Bey Trabzonspor Dergisi artık yayınlanmıyor'' diyorlar. Dergilerin pazarlamacısı öyle diyormuş.

Tek başıma ne yapabilirim bilmiyorum ama mücadelem devam edecek.
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Kapak gerçekten harika olmuş. Hazırlayanların ellerine sağlık.

Arkadaşlar dergi çıktı çıkmadı geldi gelmedi bulamadım vs. bu tür sıkıntılara neden katlanıyorsunuz abone olsanıza.

En fazla 1 dakika sürüyor. 2. adımda kredi kartı bilgilerinizi girin olsun bitsin.
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Dergi bu ay gerçekten de erken çıktı.Gelişme var.

Yorum

• Kapak çok güzel de o boyalar ne öyle, güya Bordo - Mavi..

Kırmızı - Lacivert olmuş resmen.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Carrefour Müşteri Temsilcileriyle ilan edilmemiş savaş durumundayım 3 aydır

Israrla Trabzonspor Dergisi nin satışına başlamalarını istiyorum.

''Cafer Bey Trabzonspor Dergisi artık yayınlanmıyor'' diyorlar. Dergilerin pazarlamacısı öyle diyormuş.

Tek başıma ne yapabilirim bilmiyorum ama mücadelem devam edecek.
                            Abi senin bu savaş tek taraflı devam eder.
                            Satışın olmamasının sebebi satın alma servisidir.
                            Bahaneleri de kandilerine saklı işte.
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Bordo-Mavi boya bulunamasa bile grafik programlarıyla rahatça düzeltilebilirdi.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim