Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elimde eski sayılı dergiler var. Koleksiyon yapacak kadar sayıda olmadıkları için koleksiyon yapan birisinin eksiği olabilir, varolan buraya bırakıyorum düşünen mesaj atsın.

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonspor Dergisinin 20 bin abonesi varmış.
      Abonelik 80 lira olsa yılda 1.6 milyon TL eder.
      Temiz para.

Yorum

• İlk olarak derisibozuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Dergisinin 20 bin abonesi varmış.
        Abonelik 80 lira olsa yılda 1.6 milyon TL eder.
        Temiz para.
        Hepsi kar olsa dediğin doğru da, bunun baskı giderleri var, dağıtım giderleri var, personel giderleri var
        O nedenle bence elektronik dergiye dönmemiz lazım.

Yorum

• 2003 - 2004 ve 2005 sayılarının tamamı elimde. Arşivine eklemek isteyen olursa Keşan forma ile takas yaparım.

Yorum

• Eline dergi ulaşan var mı? aylardır gelen giden bir şey yok
            Beşikdüzü/Trabzon

Yorum

• İlk olarak gurcan_altan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eline dergi ulaşan var mı? aylardır gelen giden bir şey yok
              Ağustos sayısı dün geldi. Toplamda yarısı geldi yarısı gelmedi gibi bir şey.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Benim dergi de dün geldi. Ta yukarı çıkıp bir de kapının önüne paspasın üstüne bırakmışlar.

Acayip hoşuma gitti, duygulandım ve gözlerim yaşardı.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak gurcan_altan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eline dergi ulaşan var mı? aylardır gelen giden bir şey yok
                  Aynı salakça organizasyon devam ediyor her yıl bu sene önceki gibi öyle olmayacak kargo firmasını değiştirdik diye arıyorlar fakat değişen hiçbir şey yok. Hatta daha kötü duruma gidiyor beceriksizler!
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Trabzonspor Dergi s16-s22

https://t.co/IhzDOmdwOo https://t.co/Scyyn4PGZn
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      vay bee
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• Arkadaşlar dergi için arayıp Trabzonspor Köy Okulları Projesi için de bağış istiyorlar. Bu proje hakkında bilgisi olan var mı? Nette arattım bir şey bulamadım.
                        Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TaraftaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar dergi için arayıp Trabzonspor Köy Okulları Projesi için de bağış istiyorlar. Bu proje hakkında bilgisi olan var mı? Nette arattım bir şey bulamadım.
                          Bu konu büyük bir efsane zaten.

Sene başında beni de aradılar önce dergiye abone yapıldım, sonra bu konudan bahsedip destek istediler.

Neyse bu konuyu da onayladım, yüklü miktarda da parayı kartımdan çektiler.

Ancak sorun şu ki, ne gelen bir dergi oldu adresime, ne de bahsedilen diğer şeyler geldi.

Açıkcası ben de üstünde çok durmadım.

Az önce tekrar aradılar (gerçi uzun süredir arıyorlar, sonunda açtım telefonu diyelim) tekrar abonelikten bahsettiler.

Yahu ben zaten aboneyim ama hiç dergi gelmedi tarafıma, 1 yılda dolmadı ne aboneliği bu yine deyince, tabi arkadaş pek birşey diyemeyip baya bi bahane sıraladı.

Ne dergi geldi, ne de aboneliğimin süresi bitti ama olalım bakalım tekrar abone ama bu sefer yollayın bari dergileri dedim.

Ve hanım efendi aboneliğimi yaptı ve asıl mevzuya gelip sizi operasyon sorumlumuza bağlıyorum dedi.

Beyefendi sene başında ki muhabbetleri tekrar anlatıp, yine yüklü miktarda bir para talep edip köy okullarına yardımdan bahsetti.

Hatta Akçaabatta son 10 okul kalmış, benim bağışımla konuyu kapatacaklarmış.

Düşüneyim bu sefer dedim ama arkadaş 50 dakika hatta tuttu beni ve sonunda yüzüne kapatmak zorunda kaldım.

Üstüne başka numaralardan ve sabit numaradan defaatle arandım ama açmadım tabi ki.

Yahu daha önce vaadettiğin hiç birşeyi yapmamışsın, yalan söylüyorsun çok belli, insan utanır biraz değil mi?

Maalesef yalan söylüyorlar ve insanların Trabzonspor’a olan safiyane duygularına hitap ederek kandırıyorlar.

Hiç yakışmıyor bu Trabzonspor’a.

Kulübe de bu konuyla ilgili mail attım ama hiç ilgilenmediler.

Aldık parayı nasıl olsa modundalar galiba.

Bu kadar düşmeye gerek yok aslında, ayıp yahu.

Kanmayın arkadaşlar.

Açmayın telefonu veya rahatsız etmemelerini söyleyip kapatın.

Aboneyim zaten, hiç dergi yollamamışsın bugüne kadar adresime, daha 1 yıl dolmamış, yine abone yapalım sizi diyorsun

İnsan bu durumu söyleyince biraz utanır yahu artık.

Hala abone yapalım diyor

Olduk yine de, yollamasa da olur da diğer mevzu tam bir hikaye yahu.

Aman dikkat.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu konu büyük bir efsane zaten.

Sene başında beni de aradılar önce dergiye abone yapıldım, sonra bu konudan bahsedip destek istediler.

Neyse bu konuyu da onayladım, yüklü miktarda da parayı kartımdan çektiler.

Ancak sorun şu ki, ne gelen bir dergi oldu adresime, ne de bahsedilen diğer şeyler geldi.

Açıkcası ben de üstünde çok durmadım.

Az önce tekrar aradılar (gerçi uzun süredir arıyorlar, sonunda açtım telefonu diyelim) tekrar abonelikten bahsettiler.

Yahu ben zaten aboneyim ama hiç dergi gelmedi tarafıma, 1 yılda dolmadı ne aboneliği bu yine deyince, tabi arkadaş pek birşey diyemeyip baya bi bahane sıraladı.

Ne dergi geldi, ne de aboneliğimin süresi bitti ama olalım bakalım tekrar abone ama bu sefer yollayın bari dergileri dedim.

Ve hanım efendi aboneliğimi yaptı ve asıl mevzuya gelip sizi operasyon sorumlumuza bağlıyorum dedi.

Beyefendi sene başında ki muhabbetleri tekrar anlatıp, yine yüklü miktarda bir para talep edip köy okullarına yardımdan bahsetti.

Hatta Akçaabatta son 10 okul kalmış, benim bağışımla konuyu kapatacaklarmış.

Düşüneyim bu sefer dedim ama arkadaş 50 dakika hatta tuttu beni ve sonunda yüzüne kapatmak zorunda kaldım.

Üstüne başka numaralardan ve sabit numaradan defaatle arandım ama açmadım tabi ki.

Yahu daha önce vaadettiğin hiç birşeyi yapmamışsın, yalan söylüyorsun çok belli, insan utanır biraz değil mi?

Maalesef yalan söylüyorlar ve insanların Trabzonspor’a olan safiyane duygularına hitap ederek kandırıyorlar.

Hiç yakışmıyor bu Trabzonspor’a.

Kulübe de bu konuyla ilgili mail attım ama hiç ilgilenmediler.

Aldık parayı nasıl olsa modundalar galiba.

Bu kadar düşmeye gerek yok aslında, ayıp yahu.

Kanmayın arkadaşlar.

Açmayın telefonu veya rahatsız etmemelerini söyleyip kapatın.

Aboneyim zaten, hiç dergi yollamamışsın bugüne kadar adresime, daha 1 yıl dolmamış, yine abone yapalım sizi diyorsun

İnsan bu durumu söyleyince biraz utanır yahu artık.

Hala abone yapalım diyor

Olduk yine de, yollamasa da olur da diğer mevzu tam bir hikaye yahu.

Aman dikkat.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Ben kulübü aradım, dün bana 16 babama 11 adet dergi çaktılar.
                            Dedim böyle böyle, doğru mudur diye, evet doğrudur köy okullarına gönderimi biz buradan yapıyoruz dedi bilginiz olsun.

Ancak sizi de bağladıkları Mustafa bey sülük gibi yapışıyor, adama Trabzonspor'un borcunu kapattırabilirler, o kapateyi gördüm ben adamda. Beni de dün telefonda 45dk tuttular, bu kadar yapışkan olmaları doğru değil bence.
                            Çoğu taraftar numaraları engellemiş gördüğüm kadarı ile.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Kağıda dokunarak okumak, arşiv yapmak, ciltlemek, yıllar sonra dönüp bakmak istediğim için katlanıyorum. Yoksa pişmanlıktır bu dergi. Nisan, Mayıs ve Haziran - Temmuz sayıları gelmedi.

"Trabzonspor" markalı bir ürünle ilgili bu şekilde yorum yapmak içimi acıtıyor.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim