Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim dergi bugün geldi.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 2003 - 2004 ve 2005 sezonlarına ait dergi arşivimi satışa koyacağım ilgilenen yazabilir.

Yorum

• Eylül ayına ait dergi cumartesi günü elime ulaştı. Ayın 22'sinde yani. Söyleyeceklerim bu kadar...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eylül ayına ait dergi cumartesi günü elime ulaştı. Ayın 22'sinde yani. Söyleyeceklerim bu kadar...
          şanslısın bana ulaşmadı
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bende de hala ağustos ayınınki var

Yorum

• Tirajları:

Beşiktaş - Galatasaray 30000

Fenerbahçe 24000

Biz 6500

Kaynak: Medya Takip Merkezi
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tirajları:

Beşiktaş - Galatasaray 30000

Fenerbahçe 24000

Biz 6500

Kaynak: Medya Takip Merkezi
                bir adet düşebiliriz, ilk çıktığı günden beri takip ettiğim dergimize artık abone olmayı bırakıyorum

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir adet düşebiliriz, ilk çıktığı günden beri takip ettiğim dergimize artık abone olmayı bırakıyorum
                  +1
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bana ne eylül ne ağustos hiçbi şey gelmedi.

Arayıp 10 tane dergiye abone yapıp, forma filan göndercez demişlerdi.

Resmen parasını ödediğim şeyi bana vermiyorlar. Muhatabım başka biri olsa yemin ediyorum boğazına sokup elimle çıkarır geri alırdım o parayı.

Ama kulüp olunca yine de sabredeyim diyorum ama çok rahatsız olmaya başladım.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana ne eylül ne ağustos hiçbi şey gelmedi.

Resmen parasını ödediğim şeyi bana vermiyorlar. Muhatabım başka biri olsa yemin ediyorum boğazına sokup elimle çıkarır geri alırdım o parayı.

Eylül sayısında fotoğrafları yayınlamışlar, baktım Akyüz soy isimli biri var ama ismi başka.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eylül sayısında fotoğrafları yayınlamışlar, baktım Akyüz soy isimli biri var ama ismi başka.
                        Mayıs sayısında da benim foto var, bak,özlemişsindir
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mayıs sayısında da benim foto var, bak,özlemişsindir
                          Hangi foto? Şu benim arşivde olan mı?

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana ne eylül ne ağustos hiçbi şey gelmedi.

halkla ilişkiler bölümünü arayın kulübün dergi ağrı merkezi sıfır hem dergi abonesiyim hem de kombinem var hala dergi aboneliği ve kombine için arıyolar ordan varın derginin tarafıma ulaşmadığını formanın da aynı şekilde yetkiliye aktarmasını söyleyin

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fotoğrafımız yayınlanacak diye, fotoğraf da göndermiştik. Dergi gelmiyor ki bakabilsek bize mi ait başkasına mı.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• 0212 981 19 67 nolu telefondan bir kaç gündür ısrarla aranmaktayım.....

En sonunda cevap verdim. Dergi aboneliği ile ilgili arıyorlar tahmin edileceği üzere.....

Bu konuda kendimin dahil bir çok arkadaşımın sorunu olduğunu ,

Dergimizin hiç bir zaman zamanında gelmediğini ,

Kimsenin ilgienmediğini , ilgilense dahi mağduriyetleri gidermediğini ,

Bu konular ile yıllardır mücade etmeme rağmen hala olumlu anlamda bir gelişme olmadığını ,

Belirtilen nednelerden ötürü dergiye abone olmayacağımı beyan ettim.....

50 kere arayacakları yerde SADECE dağıtım sorununu çözseler otomatikmen binlerce abone kazanacaklar da işte olmuyor maalesef
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X