Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mükemmel olmuş derginin kapağı

Yorum

• Güzelmiş Celu
      7

Yorum

• Oo kapak süper.Poster de var.Almak lazım hemen..
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Harika olmuş.

İyi iş herzaman takdir alır.

Tebrikler Serdal Şahin ve Nuri Bekar.
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Voov... Nedir bu kapaktaki şıklıklar böyle. Nazar değmesin. Maşallah.

Yorum

• dergiyi epeydir alamadım bu ay alayım bakalım dediğiniz gibi kapak süper olmuş

Yorum

• Harika bir sayı olmuş emeği geçen herkese çok teşekkürler.
                İnter zaferi kare kare arşivimizdeki yerini alacak derginin en güzel yanı bu!
                TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ayki sayıyı özellikle almamız lazım...

Sadece Şampiyonlar ligindeki 28 yıl sonraki anlamlı galibiyetimiz için bile alınır.....

Zaten kapağı görenler hemen alacakalrdır... Eminim bu ayki dergimize tek baskı yetmeyecek...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Öncelikle son sayılarda ki kapak resimlerin hepsi birbirinden güzel.
                    Maç yazılarını Halil abinin yazması çok güzel olmuş.
                    Emeği geçenlere teşekkürler.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Aboneyiz dergiyi en son biz okuyoruz..
                      Olmuyor..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ayın 11'i oldu çıksın artık dergi.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• unuttular galiba dergiyi

Yorum

• Kütahya da dergiyi bulamıyorum maalesef,migros da diğer takımların dergileri var ancak bizimki yok.
                            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kütahya da dergiyi bulamıyorum maalesef,migros da diğer takımların dergileri var ancak bizimki yok.
                              Kardeşim Sevgi Yolu'nda Akbank'ın karşısında ara sokağa gir, hemen sol tarafta kitap-dergi satan bir yer var. Sahibi de Trabzonsporlu bir abimizdir. Ben 2 yıl boyunca çoğunlukla oradan aldım dergiyi. Ayrıca Hilton'un hemen arka tarafında 7 numaralı otobüsün çoğunlukla durduğu yerde bir market var. Orada da satılıyor genellikle. Ve unutmadan, Vazo'nun hemen aşağısında bulunan büfede de( ışıkların ordaki) satılıyor ama oraya 1 ya da 2 tane geliyor önceden. Artık geliyor mu bilgim yok.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeşim Sevgi Yolu'nda Akbank'ın karşısında ara sokağa gir, hemen sol tarafta kitap-dergi satan bir yer var. Sahibi de Trabzonsporlu bir abimizdir. Ben 2 yıl boyunca çoğunlukla oradan aldım dergiyi. Ayrıca Hilton'un hemen arka tarafında 7 numaralı otobüsün çoğunlukla durduğu yerde bir market var. Orada da satılıyor genellikle. Ve unutmadan, Vazo'nun hemen aşağısında bulunan büfede de( ışıkların ordaki) satılıyor ama oraya 1 ya da 2 tane geliyor önceden. Artık geliyor mu bilgim yok.
                                Sağol Kazımım işime yarayacak,sen ne yaptın bitti heralde okul.
                                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X