Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuza Yeni Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek keLimeyLe süper ..KesinLikLe değerLindirLmeLi..

Yorum

• "BORDO - MAVİ - ŞAMPİYON - TRABZON" tezahüratını bile 5 dakika süreklilikle söyleyemiyoruz. işin doğrusu bordomaviaşkın gönderdiği marş bizi aşar.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• Youtube'de var mı bu ..Lalalallala ???
        Süper oLmuşşş

Yorum

• muazzam. Ateşli bir günde. iyi koordine edilmiş taraftarlar. Mükemmel ambians. Değerlendirilmeli. Çok güzel. Yüreklere sağlık.
          Şafak olmuş comolokko

Yorum

• turan şahin den süper bir çalışma helal olsun o uşağa

ağzına sağlık turanım onaya da selam
            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Youtube'de var mı bu ..Lalalallala ???
              Süper oLmuşşş
              Arama kısmına I can walk on water yazman yeterli olacaktır.
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• ya millet biz burda konuştuk gitti turan bey yaptım şarkısnın girişi bizim şarkının başı gibi aynı la la la die gidio şaşkınım
                bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• Taraftar marşı çok güzel olmuş.İnşallah birgün tribünde söylenir.

Yorum

• hade hayırlı olsun
                    OrDu dAn AdAm ÇıKmAz dErLeR aMa bEn ÇıKtIm TrAbZoN sPoR Lu OlDuM :)

Yorum

• kolbastıya trabzonspor için marş yazılmalı
                      7

Yorum

• gs maçında aslan kuyruklu aslan gel biraz bize yaslan diye bağırmak lazım
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Yazıklar olsun!!!

Beyler sakın benim yazdığım marşı hiçbiryerde çoğaltmayın ve yayınlamayın! marş işi gerçekten EFSANE olduğuna inandığım bir takım geldiğinde devam eder ancak. Bu ruhsuzlar için ne marş ne de başka birşey yapılır! Maç bittiğinde geyselilerin pis formasını almak için adeta yarışan ruhsuzlar, ancak yuhalanırlar! yazıklar olsun!!!
                          Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...

Yorum

• I can walk on water süper gerçekten başı çok iyi özellikle...
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak bordo&maviaşkı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler sakın benim yazdığım marşı hiçbiryerde çoğaltmayın ve yayınlamayın! marş işi gerçekten EFSANE olduğuna inandığım bir takım geldiğinde devam eder ancak. Bu ruhsuzlar için ne marş ne de başka birşey yapılır! Maç bittiğinde geyselilerin pis formasını almak için adeta yarışan ruhsuzlar, ancak yuhalanırlar! yazıklar olsun!!!
                              kardeş calışman güzel biraz daha gür bir sesle harika olur.Pes etmek yok yola devam
                              ßoRDo OF mAvİ
                              HERYER RENGARENK 2 RENK
                              BORDOMAVİ
                              OFLAZ

Yorum

• Hiç boşuna yorulmayın marş için falan.. Emeğinize yazık.. 10 tane de 1000 tanede marş yapssanız boş..Çünkü yaptığınız marşları söyleyebilecek taraftarımız yok bizim... Statda sadece Bordo Mavi yapmasını bile beceremeyen bir taraftarımız varken kim marş söyleyecek merak ediyorum.. Tezahurat yapmak marş söylemek bizim tafraftarın harcı değil... Bırakın başkaları yapsın söylesin biz seyredelim.. Çünkü biz sadece seyretmesini seviyoruz..
                                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim