yapak la (((( ::.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporumuza Yeni Marş
Daraltma
X
-
Yeni bir marşımız olacaksa bunu kesinlikle müzik alt yapısı çok iyi olan birisi yapmalı. Bu marşı dinlerken insanlar ezgisinden Karadenize ait birşey olduğunu anlamalı. Volkan Konak, Fuat Saka olabilir.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
İlk olarak bordo&maviaşkı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezen Aksu'nun dönüp yan gözle bile bakacağını hiç sanmam
Sezen Aksu'nun babası Trabzonlu diye biliyorum. Yanılıyor olabilirim belki, tam emin değilim ama babasının Beşikdüzü öğretmen lisesi mezunu olduğunu bir yerden duymuş gibiyim. Karadeniz müziğini de iyi biliyor. Bence fena fikir değil.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
Arkadaşlar eğer bu konuya aşina değilseniz,yani önceki sayfaları okumamışsanız böyle yorumlar yazmayın lütfen.Biz burda, zaten onlarcası hatta yüzlercesi var olan bir şeyi yapmaya çalışmıyoruz!Biz burda taraftarımızca yıllarca söylenecek bir marş yapmaya çalıştık ve sonucunda daha önce defalarca yazdığımız marşı yaptık.Artık "bu marşı nasıl yayarız"ın derdindeyiz,"yeni bir marş nasıl yaparız"ın değil.Ayrıca unutmayınki Trabzonspor asla sadece Trabzonluların değildir.Ayrıca Trabzondaki nesil bile artık kemençe havasından daha çok başka müzikleri tercih ediyor.(Benim her ikisinede saygım var). Sonuç olarak; yeni marş yapacaklara da saygılıyım ama şu marşı hala beğenmeyenlere de pes diyorum!Böyle olduğu sürece ben bu işle daha ilgilenmeyeceğimi belirtirim.İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir marşımız olacaksa bunu kesinlikle müzik alt yapısı çok iyi olan birisi yapmalı. Bu marşı dinlerken insanlar ezgisinden Karadenize ait birşey olduğunu anlamalı. Volkan Konak, Fuat Saka olabilir.Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...
Yorum
-
Bu başlık altında yazılanların tümünü okumadan yazdım. Bu sebeple biraz alakasız olan yazımdan dolayı özür diliyorum.İlk olarak bordo&maviaşkı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar eğer bu konuya aşina değilseniz,yani önceki sayfaları okumamışsanız böyle yorumlar yazmayın lütfen.Biz burda, zaten onlarcası hatta yüzlercesi var olan bir şeyi yapmaya çalışmıyoruz!Biz burda taraftarımızca yıllarca söylenecek bir marş yapmaya çalıştık ve sonucunda daha önce defalarca yazdığımız marşı yaptık.Artık "bu marşı nasıl yayarız"ın derdindeyiz,"yeni bir marş nasıl yaparız"ın değil.Ayrıca unutmayınki Trabzonspor asla sadece Trabzonluların değildir.Ayrıca Trabzondaki nesil bile artık kemençe havasından daha çok başka müzikleri tercih ediyor.(Benim her ikisinede saygım var). Sonuç olarak; yeni marş yapacaklara da saygılıyım ama şu marşı hala beğenmeyenlere de pes diyorum!Böyle olduğu sürece ben bu işle daha ilgilenmeyeceğimi belirtirim.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kusura bakmayın ama bu marş bana pek yavan geldi. Mithat Körler şarkıları gibi olmuş. Sözleri fena değil ama ezgisi hiç orjinal değil. Her zaman mırıldanmaktan keyif alacağımız bir marş olsun isterim.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlık altında yazılanların tümünü okumadan yazdım. Bu sebeple biraz alakasız olan yazımdan dolayı özür diliyorum.
Eyvallah kardeş.
Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...
Yorum
-
aka5 tarafından yazılan
Hoşgeldin Bahar Sözleri
Hosgeldin bahar la la la
Hosgeldin dostum la la la
Nese getirdin la la la
Dünya ya la la la la la la la
Hosgeldin bahar la la la
Yeniden dogmus gibi simdi bütün dünya
Birden zaman dursa hergün bahar olsa
Bugün açan güller hiç bir gün solmassa
Kirilan kalplerin yerini sevgi alsa
Kimse gücenmese kimse aglamasa
ümitsiz günlerin sonu gelmis olsa
yedi den yetmise herkes mutlu yasasa
Dünyada..
Hosgeldin bahar la la la
Nese getirdin la la la
Hosgeldin bahar la la la
Yüzyillar boyunca hergün bahar olsa
gecesi gündüzü hep aydinlik olsa
Yeryüzü gökyüzü nesemizi paylassa
Dallardaki kuslar bize örnek olsa
Kimse darilmasa kimse ayrilmasa
yedi den yetmise herkes mutlu yasasa
Dünyada..
Hosgeldin bahar la la la
Nese getirdin la la la
Hosgeldin bahar la la la
.arkadaslar bu sarkıyı bılen varmı melodısını fılan. sarkının muzıgı super. sozlerıde yukarda. bu sozlere bıraz oynadıktımı yemeın ederım yuzyılın sarkısı olur trabzon ıcın. youtubeda vıdeosu var ama malesef yutube kapalı gene sanarım. ama bu sarkının sozlerıle bıraz oynanırsa super bı beste ve tribun sarkısı olur. hatta bır sarkıcıya verılıp trabzonsopr ıcın tekrar yazılırsa ve solenırse bızımde cok guzel bı marşımız olmus olur. yetkılı arklar lutfen bu sarkı ve sozlerınle ılgılenin. http://rs140.rapidshare.com/files/36491145/nost125.rar bursa sarkının lınkını buldum ama burda nostaljık 100 sarkı var ama yelızin hosgeldın bahar sarkısı var . isteyenler limewiredada arayabılır sanırım orda olması lazım. sarkı super ozellıkle nakarat bolumu super tam tribunluk
youtubedanda dınleyebılırsınız bu sarkıyı. youtube acık suan. http://www.youtube.com/watch?v=_XRbntLxXFc . eger bu marsların hep bır agızdan solenmesını ısıtıyosak . once adam gıbı bırıllerı toplanıp bu marsı solemelı. sonrada resmı sıtede yanyınlanmalı mıllet download etmelı marşı. anca ole hep bır agızdan soleyebılırı. yoksa 3 5 kısının stadda bagırmasılyla olmaz bu ısler. nasıl fener 2 sene once yapmıstı. cocuklar ınanın fılan bılrısınız. bızımde ole yapmamız gerekıyor.bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
Aynen katılıyorum kardeşim.Ben buraya giremeyeceğim,sitedeki virüsler temizlenene kadar.Benim adıma sakın seslendirdiğim şarkıyı çoğaltmayın,istemiyorum!Kaç yere mail attım, böyle vurdumduymazlık olmaz!İlk olarak husky61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara yoksa marşta yok
Sonra görüşmek ümidiyle...Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum