Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuza Yeni Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marş

arkadaşlar kendimiz öyle marş yapmalıyız ki herkez hayret etsin ...... alıntı olmamalı....biz yazmalıyız veya trabzona gönül veren şarkıcılar yazmalı...fevri davranmamalıyız, marşımıız mükemmel olmalı . her klubün marşı var da bizim niye yok ben onu halen anlamış değilim geç bile kaldık ben kendime yediremiyorum arkadşlarımda tuttuğu takımlarının marşı çalarken ben birşey çalamıyorum neden ne eksiğimiz var bizim.... aksini düşünüyorum ve biz onlardan daha üstünüz ama trabzonsporlu olarak ta marşımız yok bunu çözmeliyiz arkadaşlar.......

Yorum

• Efsane külleriyle doğdu,
      Haydi şampiyon Trabzonum,
      Tüm taraftar birlik oldu ,
      Efsane Efsane Trabzonum,
      İstanbul dize gelecek,
      Şampiyon Şampiyon Trabzon

arkadaşlar ben içimden gelen mısraları sizinle paylaşmak istedim sizinde beğeni ve taktirinize sunuyorum umarım beğenirsiniz olumlu yada olumsuz görüşlerinizi beklerim saygılarımla;

Yorum

• bence 40.yıl marşı çok güzel başka marşa gerek yokkk
        öLüMüNe TRaBZoN+SPoR

-uLTRa61-

Yorum

• ............

Yorum

• Rafet el roman la yusuf güney takimimiza bir mars yapmak istiyorlarmis .

Insallah güzel birsey ortaya cikar .

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rafet el roman la yusuf güney takimimiza bir mars yapmak istiyorlarmis .

anlasılan sende beyaz show u ızledın renkdas ınslh guzel bısey olur rafet abımız yaparda kotumu olur gercı....
              Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq ;)

Yorum

• Evet beyaz showda diyodular. Rafet yaptı mı yer yerinden oynar.
                Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor :D

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• İlk olarak bordo&maviaşkı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  işte marşımız budur!

Taraftar Marşı :
                  lalalalalalaaaalaaalala...(2 şer defa söylemeliyiz ve aynı şarkıdaki gibi söylerkende alkışlar yukarıda)

Seeensin içimdeki teeek ateş
                  Seeensin kalbimdeki teek güneş
                  Taaaraftarın daimaaaaa senle
                  Şaaampiyon olacağıııız yine

laaalalalalaaalaaala......(2 şer defa)

Aaaartık koşacacağız ziiiiirrveye
                  Raaaakiplerini ezeeeee eze
                  BoooordoMavi renkli Eeeefsane
                  KAAAAZINACAK YİNE TAAARİHE

laaaaaaylalalalaaaaaaaaaalala....(2 şer defa)

Uuuğruna canlarımıııııız feda
                  Baaaaş koymuşuz biiz buuuu yola
                  Miiiilyonlarca yürek koooool kola
                  AND İÇ-TİK BİZ ŞAM_Pİİ_YON_LUU_ĞA
                  lalalaaaalalalaaaalaala
                  AND İÇ-TİK BİZ ŞAM_Pİİ_YON_LUU_ĞA

Bu da müziği: http://www.dailymotion.com/video/x1q...ter-i-ca_music

Bu da benim seslendirdiğim hali: http://rapidshare.com/files/14520072..._350_.wma.html

Buna katkılarınızı bekliyorum...
                  Bu çok güzel.Tamamı söylenmese bile 1 kıtası okunabilir tribünde.Zamanla ağzımıza dolanır çok güzel marş.
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rafet el roman la yusuf güney takimimiza bir mars yapmak istiyorlarmis .

bu haber dogrumu bilmiyorum ama cok güzel bir haber!!! insallah dogrudur

Yorum

• http://www.esenlerdizi.com/beyaz-show-20022009.html#7 ( 7.kısım da )
                      rafet el roman ve yusuf güney in beyaz şovdaki görüntüleri burda,merak eden arkadaşlar için..takımız için marş yapacaklarmış hadi şimdiden hayırlı olsun....
                      www.rafetelroman.com adresinde rafet e mesaj kısmına beklentilerini yazan tüm renktaşlarıma teşekkürler,rafet el roman da bu beklentimize karşılık vereceğini beyaz şovda ifade etti..teşekkürler rafet teşekkürler bmn..şimdi ürünü görelim dimi ama,sabırsızlıkla bekliyoruz..
                      En son aggressors tarafından düzenlendi; 21.02.2009, 21:42.
                      coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu haber dogrumu bilmiyorum ama cok güzel bir haber!!! insallah dogrudur
                        Evet doğru Beyaz Showu izleyenler bilir.
                        Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor :D

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• inşallah olur

Yorum

• Trabzonsporum

Trabzonsporlu dogduk, boylede olecegiz... Hep seninle uzulup,seninle gulecegiz... Sana sirt donemeyiz,hep destek verecegiz... Iyi ve kotu gunde ,pesinden gelecegiz...Sampiyonumuz sensin,seni hep sevecegiz...
                            Trabzonsporlu dogduk,böylede ölecegiz...Biz seninle üzülüp, seninle gülecegiz...Sana sirt dönemeyiz, hep destek verecegiz...iyi ve kötü günde pesinden gelecegiz...

Yorum

• şampiyonum61 tarafından yazılan
                              Hiç boşuna yorulmayın marş için falan.. Emeğinize yazık.. 10 tane de 1000 tanede marş yapssanız boş..Çünkü yaptığınız marşları söyleyebilecek taraftarımız yok bizim... Statda sadece Bordo Mavi yapmasını bile beceremeyen bir taraftarımız varken kim marş söyleyecek merak ediyorum.. Tezahurat yapmak marş söylemek bizim tafraftarın harcı değil... Bırakın başkaları yapsın söylesin biz seyredelim.. Çünkü biz sadece seyretmesini seviyoruz..
                              son nokta budur. Bordo - mavi başka birşey yok, bir de gol olunca Gol diye bağırırız

Yorum

• Dünyanın En Güzel Taraftar marşı Liverpool un You'll Never Walk Alone dir. Acın Eksisozluk ten okuyun yorumları yada youubeden acın bir izleyin ne muhteşem bir goruntudur. Ha Bizim taraftar icin imkansız gibi gozuksede. Volkan Konak bi cevirse bunu turkceye Cılgınlar soylese yada takım cıkarken stad hoparlorunden soylense atkı showla birlikte mukemmel olur.
                                Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim