arkadaşlar bomba bir marş yakında geliyor müjde benden...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporumuza Yeni Marş
Daraltma
X
-
bekliyoruz hadi. coşalım şöyle kazım abinikilerde olduğu gibiİlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bomba bir marş yakında geliyor müjde benden...
Yorum
-
Hemso Rafet Trabzonlu degil....1968 Edirne dogumlu.....İlk olarak safa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen iyisi trabzonsporlu olan rafet el romana yaptırtmak marşı adamın seside güzel yaptığı şarkılarda birini uyarlasın bize ...
Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Yorum
-
dinlersen iyi.İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen nerden duydun yahu...
bir ben alamıyorum herhalde bu istihbaratları.
gizli gündemi falan mı var bu forumun
şaka bi yana. marş yakında çıkar. Sizde yorumunuzu yaparsınız.
Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
dergi kapagında yazıyor 41. yıl marşımızla inleticez gibisinden dikkatinizi çekti mi?? inş. güzel bişe çıkar dilimizden düşmeğen bişe olsun yeter"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum