İlk olarak delioflu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporumuza Yeni Marş
Daraltma
X
-
.
Yorum
-
sana katılıyorumİlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle41. yıl albümünde taraftarın söyleyebileceği çok güzel marşlar var ama bu taraftar anca organize bir şekilde yuhlamayı becerir.!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
Misafir
konyada okurken üniversitede fenerbahçe şampiyon olmuştu şikeyle şaibeyle.bende aldım elime sprey boyayı merkezde buldum bir boş duvar ve şunu yazdım
ŞEREFSİZCE 3 YILDIZ DEĞİL ŞEREFİMİZLE TEK YILDIZ...tonyalı
sabah dedim bakayım duruyormu yazı diye baktım belediye ekibi yazıyı siliyor
)
doğaldır belediye başkanı fenerbahçeliydi
)
Yorum
-
arkadaşlar bu yönetimin yapamadığı tek iş marş işi..artık dillerden düşmeyecek bi marş istiyoruz..milli takım maçlarından önce cola turka nın çıkardığı marş harika belki uyarlama ama insanın dinledikçe dinleyesi geliyo..sonra turkcelin gene milli takım için çektiği reklam filmindeki marş süper..coca cola aynen..şimdi ligtv lig tv açsana futbola doysana falan diye bi şarkı yapmış ve acayip etkili bide klip çekmiş süper yanii. ve hepsi bizim şu son kasettekilerden daha iyi bu adamlar yapıyoda biz neden adam gibi bi marş yapamıyoruz..
içinde kemençe ve tulumun geçmediği, tüm türkiyeyi kucaklayan, dillerden düşmeyecek, costuracak, sözleri anlamlı olacak, içinde golll-oleyyy-uyy v.s geçmeyecek, kolay söylenecek, telefon zili yapmak için ideal bi giriş müziği ii olacak, ringalara eklemek için uygun olacak, çok uzun olmayacak, nakaratı en az 3 tekrarlı olacak yani kısaca kaybolmayan bi marş istiyoruzz..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Abi vallaha süper! Bunun birtek müzigini bulabilirmisin?İlk olarak aggressors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.beatfiltering.com/index.p...34d29534816458
BassHunter - I can walk on water, I can fly
bu şarkıyı uyarlaya bilirsek süper olur.
Yorum
-
sadece müzik olayı çeşitli dj programlarıyla ayarlanıyor sanırımİlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi vallaha süper! Bunun birtek müzigini bulabilirmisin?
ama mazeme süper,bu müziğe güzel bi beste yaparsak eşsiz bi tezahuratımız olur...haydi bmncoolman COLMAN....
Yorum
-
ulvi hadi görim seniİlk olarak ulvicebi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleewt çok güzelmiş akşam yazıcam buna söz
coolman COLMAN....
Yorum
-
bencede marş olayında sınıfta kaldıkİlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu yönetimin yapamadığı tek iş marş işi..artık dillerden düşmeyecek bi marş istiyoruz..milli takım maçlarından önce cola turka nın çıkardığı marş harika belki uyarlama ama insanın dinledikçe dinleyesi geliyo..sonra turkcelin gene milli takım için çektiği reklam filmindeki marş süper..coca cola aynen..şimdi ligtv lig tv açsana futbola doysana falan diye bi şarkı yapmış ve acayip etkili bide klip çekmiş süper yanii. ve hepsi bizim şu son kasettekilerden daha iyi bu adamlar yapıyoda biz neden adam gibi bi marş yapamıyoruz..
içinde kemençe ve tulumun geçmediği, tüm türkiyeyi kucaklayan, dillerden düşmeyecek, costuracak, sözleri anlamlı olacak, içinde golll-oleyyy-uyy v.s geçmeyecek, kolay söylenecek, telefon zili yapmak için ideal bi giriş müziği ii olacak, ringalara eklemek için uygun olacak, çok uzun olmayacak, nakaratı en az 3 tekrarlı olacak yani kısaca kaybolmayan bi marş istiyoruzz..coolman COLMAN....
Yorum
-
41.yıl cd sinden marş http://www.izlesene.com/video/muzik-...eRelatedThumbifacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum