Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuza Yeni Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar bu harika olmuş bunun indirebilen var mı mp3 format falan bulamıyorum lütfen yardım edin

Allah aşkına yardım edin
    aynen lutfen plzzzzzzzzz

Yorum

• Bu linki www.vixy.net 'e ekleyin. MP3 olarak kaydedin
      .

Yorum

• Yönetimin , Stadda söylenebilecek taraftarlar için bir beste bir marş yapması lazım taraftar grupları kendi arasında yapabilir ancak yönetim destekli bir marş olursa tüm herkes duymuş olur
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• 41. yıl albümünde taraftarın söyleyebileceği çok güzel marşlar var ama bu taraftar anca organize bir şekilde yuhlamayı becerir.

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            41. yıl albümünde taraftarın söyleyebileceği çok güzel marşlar var ama bu taraftar anca organize bir şekilde yuhlamayı becerir.
            sana katılıyorum
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• konyada okurken üniversitede fenerbahçe şampiyon olmuştu şikeyle şaibeyle.bende aldım elime sprey boyayı merkezde buldum bir boş duvar ve şunu yazdım

ŞEREFSİZCE 3 YILDIZ DEĞİL ŞEREFİMİZLE TEK YILDIZ...tonyalı

sabah dedim bakayım duruyormu yazı diye baktım belediye ekibi yazıyı siliyor)
              doğaldır belediye başkanı fenerbahçeliydi)

Yorum

• az önce rap şarkıyı dinledim çok güzel olmuş aynı daddy yankee'nin reggea müzikleri tarzında olmuş...10 numara

Yorum

• BassHunter - I can walk on water, I can fly
                  bu şarkıyı uyarlaya bilirsek süper olur
                  coolman COLMAN....

Yorum

• ewt çok güzelmiş akşam yazıcam buna söz
                    TRABZONLUYSAN GURUR DUY!! DEYİLSEN SAYGI DUY!!

Yorum

• arkadaşlar bu yönetimin yapamadığı tek iş marş işi..artık dillerden düşmeyecek bi marş istiyoruz..milli takım maçlarından önce cola turka nın çıkardığı marş harika belki uyarlama ama insanın dinledikçe dinleyesi geliyo..sonra turkcelin gene milli takım için çektiği reklam filmindeki marş süper..coca cola aynen..şimdi ligtv lig tv açsana futbola doysana falan diye bi şarkı yapmış ve acayip etkili bide klip çekmiş süper yanii. ve hepsi bizim şu son kasettekilerden daha iyi bu adamlar yapıyoda biz neden adam gibi bi marş yapamıyoruz..

içinde kemençe ve tulumun geçmediği, tüm türkiyeyi kucaklayan, dillerden düşmeyecek, costuracak, sözleri anlamlı olacak, içinde golll-oleyyy-uyy v.s geçmeyecek, kolay söylenecek, telefon zili yapmak için ideal bi giriş müziği ii olacak, ringalara eklemek için uygun olacak, çok uzun olmayacak, nakaratı en az 3 tekrarlı olacak yani kısaca kaybolmayan bi marş istiyoruzz..
                      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak aggressors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.beatfiltering.com/index.p...34d29534816458
                        BassHunter - I can walk on water, I can fly
                        bu şarkıyı uyarlaya bilirsek süper olur
                        Abi vallaha süper! Bunun birtek müzigini bulabilirmisin?
                        .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi vallaha süper! Bunun birtek müzigini bulabilirmisin?
                          sadece müzik olayı çeşitli dj programlarıyla ayarlanıyor sanırım
                          ama mazeme süper,bu müziğe güzel bi beste yaparsak eşsiz bi tezahuratımız olur...haydi bmn
                          coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak ulvicebi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ewt çok güzelmiş akşam yazıcam buna söz
                            ulvi hadi görim seni
                            coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar bu yönetimin yapamadığı tek iş marş işi..artık dillerden düşmeyecek bi marş istiyoruz..milli takım maçlarından önce cola turka nın çıkardığı marş harika belki uyarlama ama insanın dinledikçe dinleyesi geliyo..sonra turkcelin gene milli takım için çektiği reklam filmindeki marş süper..coca cola aynen..şimdi ligtv lig tv açsana futbola doysana falan diye bi şarkı yapmış ve acayip etkili bide klip çekmiş süper yanii. ve hepsi bizim şu son kasettekilerden daha iyi bu adamlar yapıyoda biz neden adam gibi bi marş yapamıyoruz..

içinde kemençe ve tulumun geçmediği, tüm türkiyeyi kucaklayan, dillerden düşmeyecek, costuracak, sözleri anlamlı olacak, içinde golll-oleyyy-uyy v.s geçmeyecek, kolay söylenecek, telefon zili yapmak için ideal bi giriş müziği ii olacak, ringalara eklemek için uygun olacak, çok uzun olmayacak, nakaratı en az 3 tekrarlı olacak yani kısaca kaybolmayan bi marş istiyoruzz..
                              bencede marş olayında sınıfta kaldık
                              coolman COLMAN....

Yorum

• 41.yıl cd sinden marş http://www.izlesene.com/video/muzik-...eRelatedThumbi
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim