Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuza Yeni Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marş yapmak biraz yürek ve çoşku istiyor.. burada en önemlisi marşımızın melodisinin tüm taraftarlarca sevilen bizi anlatan bir karadeniz müziği olması ve sözlerinin bizi kültürümüzü çoşkumuzu kederimizi ve üzüntümüzü yani bizleri ve takımımızı anlatmasıdır.. böyle sevilen bir marş yapmak bizler için zor olmamalı heyecan verici olmalı bu konuda fikirbabalığı yapmak isterim..benim kendimce birtakım fikirlerim var... şimdi buradan bir kıvılcım çakmak isterim beni destekleyen en az 3-5 arkadaş olsa 2 hafta içinde süper bir marş çıkarabileceğimize inanıyorum.. size bu yorumumla ilgili olan bizim olmayan ama oldukça etkileyici bir marş örneği sunmak istiyorum.. Göztepe 3. lige düşüyor taraftar ne mi yapıyor? isyan edip isyan marşını yazıyor: buyrun sonuna kadar dinleyin dinlemeyen arkadaşlar : http://www.youtube.com/watch?v=EwP4hUkrA74

Yorum

• youtube izleyemeyen arkadaşlar içinse: http://www.dailymotion.com/video/x5b...syan-mar_sport

Yorum

• daha 3 lü zor çekiyoruz biraz zor ora bura ayrı bişe baırsın dmek:d
        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması :)...

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          daha 3 lü zor çekiyoruz biraz zor ora bura ayrı bişe baırsın dmek:d
          herkes bir ağızdan bağıracak.. herkesin duyduğu zaman bu nedir deyip ezberlemek isteyeceği ve söylemek için can atacağı bir marş -yazıcaz.. bunun öncüsü BMN olucak.. taraftar olarak bunu yapmamız gerek

Yorum

• Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Güzel olmuş beğendim, türkü ezgileriyle yapılmış en iyi marş diyebilirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X
              WhatsApp Resmi İletişim