Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Tir?i Istanbul Güngören?de!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

arkadaslar Ankara Atakuledeki TS Club'da formalarda nakite %20, kredi kartina %10 indirim var haberiniz olsun ben bu aksam gidip bir tane alacam.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildi

tek ricam ts club tiri istanbulda diye topici degistirebilir mi veya yeni topic acilabilir mi???

BASLIGI DÜZELTTIM.

Yorum

trabzonuma yakisirrr[img]smileys/smiley32.gif[/img]

trabzonum herzaman en iyisin layiktir [img]smileys/smiley32.gif[/img]
        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Biz kütahyadayken geldi sansa bak ya hemde vizelere 4 gün var, ne diyelim sans, sans, sans...
          [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

İlk olarak erolizm tarafından gönderildi

...40-50 cesit ürünleri var...adamlar kulup renklerini kullanarak o kadar cesit ürün cikarmislar.

40 50 çesit olsa ii. Civcivlerin 2000 çesit miyavlarin ise 1500 çesit ürünleri var. Çesit olduu gibi sürekli güncellenen vede kaliteli ürünleri olunca her giren muhakkak kendine alicak bisiiler buluyor.
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

ben israrla söylüyorum ürünler yetersiz, millet sabun sampuan söle satisi yapiyor. ayrica ürünlerde çok pahali bir kazak 55 milyon markasida cateks.zorlu Nevresim Takimi (Çift Kisilik) 90 milyonken bir kazak 55 milyon[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                ben israrla söylüyorum ürünler yetersiz, millet sabun sampuan söle satisi yapiyor. ayrica ürünlerde çok pahali bir kazak 55 milyon markasida cateks.zorlu Nevresim Takimi (Çift Kisilik) 90 milyonken bir kazak 55 milyon[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Özgür hayirdir!...Çeyizmi düzüyon?[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Selamlar...

Öncelikle konu ile alakasi olmayan yere yazacagim icin kusura bakmayin. 50 Mesaj yazmadigim icin yeni konu acma hakkim yokmus... Yeni KOnu acma hakki olan arkadaslar asagidaki yaziyi yeni konu acarak duyurursalar sevinirim.

Konu, Almanya da düzenlenecek olan 1. Trabzonspor Gecesi...

Anasayfada haber verilmis, ama yeri ve saati belli degil. Almanya dan katilan arkadaslarimizin gecenin düzelendigi salonu bulmalarinda yardimci olmak icin, Trabzonspor Almanya Temsilciliginin web sayfasinin linkini veriyorum.

Simdilik test yayindalar, ama 1. Trabzonspor Gecesi nin afisi o sayfada var. Link :

www.ts-almanya.org

Bu arada, geceye gelecek olan arkadaslarimiz buraya yazsinlar. Belki orada görüsme imkani bulabiliriz. Ben horon calismasindan sonra solugu orada alacagim :-) Tüm "Trabzonsporluyum" diyen Almanyadaki hemserilerimi bekliyorum.
                  Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

Özgür hayirdir!...Çeyizmi düzüyon?[img]smileys/smiley1.gif[/img]

nevresimi örnek olarak verdim abi [img]smileys/smiley2.gif[/img]ama bi iki sene geçsin ev kurmaya basladigimda baslariz onlarida evimize toplamaya[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

• ümraniyeyede ugrasin kartala gelmisken
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• ya harbiden birsey sölim..o kazaklari bende gördüm bi trabzonlu olarak utandim yaw.. onlar nedir öyle***isporta ondan kaliteli degise bende adam degilim...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        AkkSeLI_61

Yorum

• hergün pendik kadiköy arasi mekik dokuyorum ama simdi haberim oldu.uzak kalmamak lazim bmn.ye[img]smileys/smiley9.gif[/img]

Yorum

• kartalda nerede,sahildemi? ne zamana kadar kalacak.?

Yorum

• ya bu tir sakaryaya ugramiyacak heralde yol üstü istanbuldan geçerken söle ugrayi verse
                              <u><font face=\"Times New Roman, Times, serif\"><font size=\"5\"><font color=BLUE>Hayat Merdivenidir Bu Bir cikar Bir inersin , izdirapla Yasanan yasanan Alnimiza Yazilan Hayat Merdivenidir Bu , Birgun sende Dusersin...!</font></font></font><u>

Yorum

• kartal trabzonspor tesislerinde duruyor.

444 1967 yi arayipgerekli bilgileri alabilirsiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim