Formaları beğendim. Fiyat ne olur acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Birde bu yurt disindan TS Euro sitesi mecburiyet bir kalksa, hem yeni formalar gelmesi uzun sürüyor hem de en az 4-5 kat daha pahali. Kimse ordan almiyor, ya Türkiye den birinden aldiriiyor yada VPN.
Ne gerek var bu iskenceye, diger kulüblerde yurdisina servis var.
Neyse yine ona aldir buna aldir ugras git.
Yoksa ne alisveris ederdim yurtdisi kargo olsaydi.
Yorum
-
Valla hiç birini beğenmedim formaların..Yakaları desek her bi formanın ayrı ayrı garipçe yakaları var seç beğen hangisi hoşuna giderse diye olmuş..Her sene neredeyse bütün formaları alan ben bu sene bu formalara para vermem...Bunlar kimin onayından geçtiyse bütün formalara talip olup alsın..Yakışmadı gün geçtikçe daha da amatör işler yapıyor takım.Bakalım sonu nereye varacak
Yorum
-
Formalar müthiş. Joma'nın geçmişi ve yönetimin vizyonunu göz önüne alınca beklentimi düşürmüştüm ama haksız çıkardılar. Trabzonspor tarihinin en iyi setlerinden biri diyebiliriz herhalde
Videoda bordo forma kutusundan çıkınca bi heyecanlandım. Tam bir Trabzonspor forması. Mavi detayların formaya dağılımı ve oranı yerinde. Geçmişte ne bordo formalar gördük Elazığspor'dan hallice. Horon figürü de kullanması zor bir figür olmasına rağmen fazla sırıtmamış. Beyaz, olması gerektiği gibi hem bordo hem mavi detaylarla temiz duruyor, ideal. Ayrıca bordo formayla bir uyumu var. Parçalıya bakınca ağır nostalji havası veriyor. Olmasaydı aramazdık ama alternatif diyelim. Çubuklu da tarihimizin en iyileri arasında yerini alır. Bordo ve Mavi'yi doğru kullanınca kötü forma yapma şansın çok az zaten. Hepsinde gayet yerinde kullanılmış, anlaşılan renk tonları da doğru.
Tanıtım görselleri iyi. Kısa filmin profesyonelliği gecikmiş şampiyonluk belgeseli için beklentilerimi yükseltti. Çekim, sahne geçişleri, ses efektleri falan üst düzey. He ben fazla duygulanmadım belki de gurbetçilere daha fazla hitap ettiğindendir :d ama hikaye kısmını iyi yansıtmış. Trabzonspor içindeki hikayeyi her zaman kullanmalı.
Forma işinde çok açık bir gelişme kaydetsek de arma olayını bir türlü çözemedik. Muadillerinin çok çok gerisinde bir arma kullanımı var. Eksi yazar.
İlk izlenimime göre favorim Bordo. genel olarak başarılı, hepsi sahada "Trabzonspor" gibi duracaktır.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
-
formaların dış görünüşü güzel gözüküyor.. kumaş kalitesine bakmak lazım.. eğer bol kesim olacaksa alıp giyeriz..
tanıtım fena değil ama çok uzun olmuş. trabzonluluk olgusu çok işlenmiş.. onun yerine "trabzonlu olmayıp trabzonsporlu" olmak olgusu işlense daha güzel olurdu..
neyse buna da şükür..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
En azından siyah, gri, turuncu vs gibi farklı bir renk saçmalığına gitmemişler buna da şükür..
Üzerinde çalışıldığı ortada, özen gösterilmiş kimisi beğenir kimisi beğenmez ama bu özeni görmek benim için en önemli olan şeydi bu nedenle benim için bu formalar sınıfı geçiyor.
Bu sene forma almamıştım çünkü keşanlı formayı farklı renkte yapıp bize sunmak gibi son derece ciddiyetsiz bir yaklaşım vardı şampiyonluk forması diye çıkardıkları şeyi de hiç beğenmemiştim bu nedenle almadım.
Baker’lı sezon renkleri bile tutturmamışlardı o sezon da almamıştım. Bu sezon alırım mutlaka ama hangisi emin değilim canlı görerek karar veririm..En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 23.06.2023, 22:25.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
horon motifi digital kare uygulama ile olmasaydı daha güzel bir görselle uygulansaydı bordo forma yakadaki arması ile muhteşem bir örnek olacaktı.
geneli fena değil. ama tabi tanıtımda futbolcuların üzerinde görmek lazım.
parçalıyı taraftar üzerinde videoda gördük çok iş yapacak bir şeymiş gibi gelmedi ama taraftar üzerindeki duruşu ile futbolcu üzerindeki duruşu bambaşka oluyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum