Kumas kalitesi olarak da bizim formalar ucuz olacagi icin kaliteli kumas beklemeyin,naylonun bir tik ustu olur,yanilmak cok hosuma gider insallah ben yanilirim.
Kumas kalitesi olarak da bizim formalar ucuz olacagi icin kaliteli kumas beklemeyin,naylonun bir tik ustu olur,yanilmak cok hosuma gider insallah ben yanilirim.
Joma ürünleri gâyet iyi duruyor, logoya laf atanlar olmus da sanki macron daha iyi, hele ilk zamanlarda saçma sapan macron yazisi vardi igrenç ötesiydi güzel formalari bile bozuyordu... joma logosu new balance falandan daha sekil duruyor misal...
Forma kalitesi konusunda birşey söylemek istiyorum.
Ben memurum. Üzerime günlük giydiğim kıyafetleri alırken kalite-para ilişkisine bakarım. Kaliteli diye bir dünya para veremem. Ucuz diye de kalitesiz almam.
Ben her sezon çıkan formaları, eşofman takımlarını(bu yılkiler hariç), tişörtleri alırım. Bu aldıklarımı sürekli giymem. İşte, günlük hayatta giydiklerimin %10 kadar giymem bu ürünleri. Kulübüm için alırım.
O yüzden bana formanın kalitesinden ziyade görseli ve fiyatı lazım.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Video da Helsinki ne alaka ! Renktaslarim
Estland,Letland,Belarus,Ukraine .. var aramizda
bu ülkelerden bir yildiz oyuncuyla forma tanitilacak gibi.
Hakikaten helsinki ne alaka. Almanya Hollanda Fransa vs varken Finlandiya ilginç
Ya formalar sizmasin diye uç bir yer seçelim demişler
Ya videoda oynayan dayılar yönetimden birilerinin kankileri
Ya da transfer vs apayrı bir hikaye var
He tamamen rastgele olmuş olabilir mi o da mümkün
Bakalım bekliyoruz
Hakikaten helsinki ne alaka. Almanya Hollanda Fransa vs varken Finlandiya ilginç
Ya formalar sizmasin diye uç bir yer seçelim demişler
Ya videoda oynayan dayılar yönetimden birilerinin kankileri
Ya da transfer vs apayrı bir hikaye var
He tamamen rastgele olmuş olabilir mi o da mümkün
Bakalım bekliyoruz
İlk dayıdan sonrakiler başka yerler, sadece Helsinki yok videoda. BizeHerYer diyor, belli ki dünyanın her yerinden birilerine mektup ve forma gidecek. Yeni futbolcuyla duyuru ilk akla gelen şey, eşi benzeri yok dediklerine göre transfer durumu olmamalı. Köydeki teyzenin keşanlı forma dokuması gibi damardan bir şey bekliyorum
Yorum