Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parçalı formada kumaş yakaya kadar yetmişte üstünü farklı kumaşla yama yapmışlar gibi olmuş Diğer formaları sevdim özenildiği belli Eleştirebileceğim tek detay VESTEL yazısı. bu kadar estetikten uzak bir firma olamaz. Dandik bir logoları olduğu yetmezmiş gibi bir de zorla kırmızı ve beyaz rengi ittiriyorlar.

Bordo ve Çubukluda font biraz küçültülüp mavi kontur attırılsa ve beyaz formada Bordo font kullanılsa formalar çok daha hoş gözükürdü.
    bjk rainle fb geçen sezon avisle bu işi güzel becermişlerdi bizim neden vestele sözümüz geçmiyor anlamış değilim?
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Yorum

• Formalar fena değil. Beklentimi çok yüksek tutmadığım için hayal kırıklığına da uğramadım. Çubuklu formanın farklı şort ve konçla kombinleri + parçalının beyaz şort ile kombinini merak ediyorum. Sahada çok iyi durabilir. Bir de konudan bağımsız Umbro'nun Ankaragücü'ne yaptığı formaları olağanüstü buldum.

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 77.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 133.2 KB 
Kimlik: 11217541

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: FzU9GNTaIAATRan.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 102.9 KB 
Kimlik: 11217542
        Görsel Kaynak: Ankaragücü Resmi Twitter Hesabı
        En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 24.06.2023, 08:44.

Yorum

• Tanıtım videosunu çok beğendim. Bu tarz işlerde istanbul takımlarından fersah fersah ilerdeyiz. Dünkü Dzeko tanıtımını, gs’nin forma tanıtımını düşününce bizden çok geride olduklarını görebiliyorum.

Vestelin kırmızı logusu yüzünden günlük giyilebilecek kol ve yaka detayı çok güzel bir beyaz forma yine setin en kötüsü olmuş. Halbuki mavi ya da bordo bir vestel yazısıyla sonuç çok çok güzel olacakmış. Tabiki forma tasarlanırken sponsorun rengini bilerek hareket etmek gerekiyordu. Bu nedenle eleştirim hem vestele hem de formayı seçenlere…
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formalar fena değil. Beklentimi çok yüksek tutmadığım için hayal kırıklığına da uğramadım. Çubuklu formanın farklı şort ve konçla kombinleri + parçalının beyaz şort ile kombinini merak ediyorum. Sahada çok iyi durabilir. Bir de konudan bağımsız Umbro'nun Ankaragücü'ne yaptığı formaları olağanüstü buldum.

[ATTACH]22064[/ATTACH]

[ATTACH]22065[/ATTACH]
            Görsel Kaynak: Ankaragücü Resmi Twitter Hesabı
            Siyah Forma'ya neden Renault Toros Logosu yapmışlar? [emoji1]
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• a.gücü formalarında da yakalarla fazla oynamışlar gibi
              ama güzel set olmuş a.gücü için
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Joma'dan berbat formalar bekliyordum ama bekledigimden iyi olmus formalar. Beyaz formayi maalesef Vestel mahvetti ama digerleri gayet iyi. Cubuklu en iyisi.
                  En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 24.06.2023, 16:01.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o alttaki şortun hali nedir. biraz şu sunumları özenli yapın. ütüler insan az bir şey ya da o kadar buruşuk olmayanını koyar.

Yorum

• formalardaki en kötü hatta iğrenç şey whitebit logosu
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• formalardaki mavi ve bordo farklı tonlarda. Neden her formada aynı tonda yapamıyoruz.
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• Cubuklu fena vuruyor.

Yorum

• Yıllar yıllar sonra açık mavi, hele şükür be bu günleri de gördük
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Her sene iki forma alirim ama bu yil Allah var hicbiri icime sinmiyor. Sirf almis olmak icin muhtemelen beyazini alacagim
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İnter etten sipariş vereceğim de, formaların kalıplarını anlamaya çalışıyorum. Futbolcuların forma çekimlerinde hareketle formaların kol kalıpları bana darmış gibi geldi. Örneğin geçen sene M beden bana iyi geliyordu. Formaları alıp giyenler geçen yılki formalarla bedeni kıyaslama çok iyi olacak.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim