Formaların tanıtılmasına 15 gün var ancak ilk defa formalarla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz sızmasını geçtim hangi modeller olacak belli değil. Şimdilik sadece Aston Villa tarzı bir bordo formamız olacak gibi duruyor.
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
14 Haziran tanıtım filmi, 15 Haziran'da satışta olacakmış. Heyecanla bekliyoruz.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
Erhanım benim merakım sadece görseli oluyor,
Satın alma işi seneye indirime girince anca oluyor,
Fiyatlar öyle böyle değil, hele emeklisin o paralara forma almak zor iş. Ürünler aşırı pahalı. Alınmaz mı alınır ama diğer zaruri ihtiyaçları düşününce ertelemek mantıklı oluyor.
Şimdi hedef bu senenin bordosu
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
O kadar haklısın ki abiErhanım benim merakım sadece görseli oluyor,
Satın alma işi seneye indirime girince anca oluyor,
Fiyatlar öyle böyle değil, hele emeklisin o paralara forma almak zor iş. Ürünler aşırı pahalı. Alınmaz mı alınır ama diğer zaruri ihtiyaçları düşününce ertelemek mantıklı oluyor.
Şimdi hedef bu senenin bordosu

Ama bu senenin bordosu bence de en güzeliSonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
Arsenal forması gerçekten dehşetmiş. bizim renklerle aynı güzellikte olur mu bilemiyorum, bir görebilsek keşke.
dünyada 24-25 sezonu yeni formalar için bakınız
Villarreal CF have launched their JOMA away kit for the upcoming 25/26 season, paying tribute to Jaume I, the founder and symbolic figure of the of Vila-real.
arsenal in yeni home kit ini beğendim
Football Shirt Culture is the world's first and longest-running football kits and product news website.
forma dediğin böyle olur aga
tek renk ve detay bölümler
türkiyede parçalı yada çubuklu kullanılır genelde,bundan vazgeçmek gerekiyor, tek renk olanların ise detayları kötüdür"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)Yorum
-
Oğlum Ahmed Affan yaptığı için söylemiyorum ama; şöyle kalın çubuklu iyi gider yeni sezonda:
En son a f s tarafından düzenlendi; 04.06.2024, 14:39.Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Çubuklu forma sızmış yine. Sosyal medyada dönüp duruyor. Çok bir esprisi ve albenisi yok bence.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Ben Vestel reklamını seviyordum, hem geçmişi hatırlatıyordu hemde baya bi kurumsal bi markaydı, çok yakıştırıyordum.
Papara bizim buralarda yemek adı,eskiler çok yaparmış şimdi ne yapan var,ne seven, ne yiyen
(soğan,domates,biber,yumurta) aklıma o geliyor bi tuhafıma gidiyor.
Ha parayı versin isterse Cılbır yazsın o ayrı tabi de ben düşüncelerimi yazdım
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 04.06.2024, 20:25.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yorum
-
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum