İlk olarak BombaciMulayim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Kolaya kacmayin dogru düzgün Formalar cikartin senelerce nerdeyse hep ayni Model. Millet o kadar para verip hep aynisini mi almali?
Misal Beyaz yerine baska renk kulanin.Turuncu Kappa misal gayet güzeldi.
Formalar buysa bu sezon forma almam. Evde 4-5 tane ayni forma var nerdeyse. 14 senedir aliyorum bir gram ilerleme yok Renk tonlarida tutramiyorlar zaten.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 01.06.2023, 16:57.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yeni sezon çubuklumuzun, 95-96 sezonunda giydiğimiz seti anımsattığı konusunda çoğu kişi hemfikir.
Ancak artık Adidas ya da Puma gibi daha büyük markalarla çalışmamız gerekiyor.
Ek olarak yıllardır komik tasarım ürünler çıkartıp, çok yüksek tutarlar belirleyen kulüp mağazamıza kurumsal bir kimlik şart.
1.jpg
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeterince Alamanci enayi bulurlar.
Bende Alamanciyim ama bir kurus vermem buna.
Bizim Formalarda dediim gibi begenmedim ve almiyacagim bu sezon.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Forma sızıntıları doğru anlaşılan. Beyaz formanın yaka kısmının önünde üçgen detay, bordo formanın kol altında mavi detaylar falan varmış.
Aston Villa tarzı seneye kaldı artık ona üzüldüm. Forma tasarımlarında, yaka uyumunda formaların birbiri ile uyumlu olmasını beklerdim yine olmamış.
Formalar kadar antreman ürünleri ve maç önü formaları da merak konusu benim için.
Güzel bir lansman, kaliteli fotoğraf çekimi takım başarısı bir hava getirir.
Şaşırmak istiyordum olmadı yine.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 03.06.2023, 14:53.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike gs'ye naylon tişörtleri çakmış geçmiş helal olsun. Bize de senelerce aynısını yapmıştı ya ne berbat bir marka püüühEn son wakaeme tarafından düzenlendi; 03.06.2023, 15:07.
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar taraftar forma. futbolcuların giydikleri kalitelidir
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar taraftar forma. futbolcuların giydikleri kalitelidir
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron bittiyse kappa ile anlaş
Kappa dururken joma ile anlaşmak çok yersiz oldu
bu kadar marka varken kimin aklına geldi niye geldi
Forma da seviye düştü
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum