Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak BombaciMulayim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]22054[/ATTACH]
    Horon figürü konmak için konmuş gibi duruyor. Olmasa daha mı iyi olurmuş acaba?
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

Parçalının böyle olmasını isterdim:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Kolaya kacmayin dogru düzgün Formalar cikartin senelerce nerdeyse hep ayni Model. Millet o kadar para verip hep aynisini mi almali?
        Misal Beyaz yerine baska renk kulanin.Turuncu Kappa misal gayet güzeldi.

Formalar buysa bu sezon forma almam. Evde 4-5 tane ayni forma var nerdeyse. 14 senedir aliyorum bir gram ilerleme yok Renk tonlarida tutramiyorlar zaten.
        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 01.06.2023, 16:57.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Formalar bunlarsa beğenmedim. Aralarında çubuklu bir nebze iyi gibi ama o da çok iyi değil.

Hele damalı olan ne öyle süveter deseni gibi. Nerde macron'un tasarımları nerde bunlar.

Bir de at nalı gibi duran logo var, sıfır estetik.

Macronla devam etseydik işte ne gerek vardı bu değişime.

Yorum

Yeni sezon çubuklumuzun, 95-96 sezonunda giydiğimiz seti anımsattığı konusunda çoğu kişi hemfikir.

Ancak artık Adidas ya da Puma gibi daha büyük markalarla çalışmamız gerekiyor.

Ek olarak yıllardır komik tasarım ürünler çıkartıp, çok yüksek tutarlar belirleyen kulüp mağazamıza kurumsal bir kimlik şart.

1.jpg

Yorum

Sezon başlamadan yendik Galatasaray'ı, hayırlı olsun.

Yorum

gs'li olsam isyan ederdim
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu ne be.resmen beyaz T-shirt satiyorlar.Fiyat garanti 999.99 tl dir.
                  Yeterince Alamanci enayi bulurlar.
                  Bende Alamanciyim ama bir kurus vermem buna.
                  Bizim Formalarda dediim gibi begenmedim ve almiyacagim bu sezon.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Forma sızıntıları doğru anlaşılan. Beyaz formanın yaka kısmının önünde üçgen detay, bordo formanın kol altında mavi detaylar falan varmış.
                    Aston Villa tarzı seneye kaldı artık ona üzüldüm. Forma tasarımlarında, yaka uyumunda formaların birbiri ile uyumlu olmasını beklerdim yine olmamış.
                    Formalar kadar antreman ürünleri ve maç önü formaları da merak konusu benim için.
                    Güzel bir lansman, kaliteli fotoğraf çekimi takım başarısı bir hava getirir.

Şaşırmak istiyordum olmadı yine.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike gs'ye naylon tişörtleri çakmış geçmiş helal olsun. Bize de senelerce aynısını yapmıştı ya ne berbat bir marka püüüh
                      En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 03.06.2023, 14:53.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike gs'ye naylon tişörtleri çakmış geçmiş helal olsun. Bize de senelerce aynısını yapmıştı ya ne berbat bir marka püüüh
                        bunlar taraftar forma. futbolcuların giydikleri kalitelidir
                        En son wakaeme tarafından düzenlendi; 03.06.2023, 15:07.

Yorum

İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kumaş kalitesi elbet daha kaliteli olacaktır ama tasarım bazında çok güdük kalmışlar.

Yorum

İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kalitesini bilemem ama tasarım iğrenç..Hel o beyaz forma bana 2014-15 15 16 dönemindeki formaları hatırlattı.Beyaz tişört üzerine Trabzonspor arması..Ne kötü günlerdi..Bu sene haricinde Macron'a çok teşekkür ederim .En azından hafızalarda kalacak formalar ürettiler..

Yorum

Macron bittiyse kappa ile anlaş
                              Kappa dururken joma ile anlaşmak çok yersiz oldu

bu kadar marka varken kimin aklına geldi niye geldi
                              Forma da seviye düştü

Yorum

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Macron bittiyse kappa ile anlaş
                                Kappa dururken joma ile anlaşmak çok yersiz oldu

bu kadar marka varken kimin aklına geldi niye geldi
                                Forma da seviye düştü
                                Macron için de aynı şey söyleniyordu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X