Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

valla şampiyonluk bu sene gelmez artık ama bare seneye gelsede sivası bordo ile maviye boğsakta onlarda görse nasıl şampiyonluk kutlanıyor
    söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

valla ne desem boş yalnızca günlerce trabzonspor formamı üzerimden çıkarmayacağıma söz vermiştim kendi kendime gerisini o ana bırakıyorum.bir de okuldaki istanbul takımlarını tutanlardan söz aldım trabzon forması giyip en büyük trabzon diye bağırarak dolaşacaklarına dair.bi görsek o günleri
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

boğaz köprüsüne dev bir trabzonspor bayrağı asarsak güzel olur
        milyonlarin askisin

Yorum

o son doksan dakikanın bitiş düdüğü çaldımı büyük ihtimal birer şarjör mermi dolanır Türk semalarında...
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

ben bu yönetim ve ziya gidince şampiyon olmuş gibi sevinicem sonra ozaman gerçekten yine şampiyonluk umutlarım olacak...

bu takim tüm medyaya hakemlere istanbul şikecilerine ve bu dönem klubümüze verilen zarara rağmen yine seri şampiyonular yaşayacak mutlaka
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              boğaz köprüsüne dev bir trabzonspor bayrağı asarsak güzel olur

Ben bogaz koprusunu bordo maviye boyarim
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

O gün heyecandan ölmezsem,bir şeyler düşünürüz

Yorum

Hiç düşünmedim
                  "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

ilk önce bi şampiyon olalımda gerisini hallederiz

Yorum

büyük ihtimalle kendimi kaybederim o gün ne yapacağım belli olmaz
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Sesim kisilana kadar bagririm hüngür hüngür aglarim, Cildiririm.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben bu yönetim ve ziya gidince şampiyon olmuş gibi sevinicem sonra ozaman gerçekten yine şampiyonluk umutlarım olacak...
                          Ya abi bu topikte "Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?" diye yaziyor, ama yinede o istifa etsin su istifa konusmalarin pesindeyiz, birakinizda söle sampiyonluk kutlamalarimiz o anki ruh halimizi sevincimizi bu topicte anlatalim, Lütfen birakalim artik böle istifa elestirilerini en azindan böle bi topicte böle söylentiler olmasin.

Üzülüyorum
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

aaahhh ahhh. düşünmesi bile beni heyecanlandırmaya yetiyor. gerçek olsa kimbilir neler olacak....

Yorum

şuan öle yaparız böle yaparız dioruz ama şampiyon olduğumuzda herkes nabacağını şaşıracak hatta tepkisiz yerine öle durup kalanlarımız bile çok olacak hani insan şok olacağı bi haber aldığında sessizleşir öle köşeye siner onun gibi olabilirim ben

dün benimde aklımdan geçti bağdat caddesinden geçiyordum aklıma şampiyon olmak geldi bu eziklerin mekanı deilmi dedim şampiyon olursak binlerce kişi bu cadde yi bordo mavi ye boyamamız lazım diye düşündüm

Yorum

15 yaşından kalma adağım var zaten.
                                2 hafta oruç tutacağım.. ya şampiyon olsunlar da.. gerisi kendiliğinden gelir
                                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim