Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün, 14:25 #19 alicengiz

Yer: istanbul

noluyo ya
    dun kadıkoye gittim eşime forma alcaz yarın maç varya:adamcaz isyanda bir foırmadan onmilyon kazancaktım yüz milyar zarar oldu diyo inanamadım kaç kişi telefonla arayıp veya oraya gelip soruyomuş.yalanmı soyledi acaba niye yalan soylesinki eski forma var ama siz bilirsiniz dedi yani eskilerden almayın demek isdedi.neyse kulubun sitesindede oranın adresi var o yuzden gitmiştim oraya.kulup ilgilenmiyo yani anlıcanız.bizde biletixten bilet aldık belki olimpiyata tır gelir ordan alırız...saygılar..
    iskefiyeli suci

Yorum

• istanbulda yeni sezon formalarını nerden alabilirim

Yorum

• arkadaslar forma suan istanbul da sadece haznedar da var bildigim kadarıyla ve suan bende formanın pesındeyım.haznedar da suan beyaz turuncu ve kolları bordo olan formalardan var ama magaza zor bulunur biryerde benım tavsıyem yarın maca erken gelın ve olusturulan magazalardan forma alın statta trıbunlerde sanal magazalar olusturulacak.

Yorum

• ya bu ts culb ın ıslerı adamı oldurrur formanın bedenı yoktu kargoyla gelecektı gelmedı aradım haznedarı gelmemıs dedı yok yollanmamıs dedı en sonunda yarın stada gel ordan al benden dedi sımdı onu arıyacaz satta bıde.yok abı herkes stattan alsın formaları

Yorum

• olimpiyatta tır falan yoktu forma almak için ufacık bir baraka kurulmuştu sanki formsa satılsın diye değilde satılmasın diye uğraşılmakta bu anlayışta olduğunu düşündüğüm klübün pazarlama departmanını tebrik ediyorum bravo yani ancak bi ürün böyle satılmaz... şu istanbula neden ts clup açılmaz anlamadım hep zarar bile etse istanbul'da sırf prestij için bir ts clup olmalı kaldı ki istanbul'da bu kadar taraftarı olan bir takımın böyle bir pazarı görmezden gelmesi akıl alır gibi değil beyler cevahirdeki mağaza belki iş yapmadı ama şunu unutmayın bu takım iyi gittiği sürece (yani nori dönemindeki saçmalıklar olmadığı sürece) bu takımın formasıda satar çorabı da satar fincanı satar açın şu istanbula bir ts clup
            Saygilarimla,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X