Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evraklarımı göndereli 2 ay oldu hala bir cevap yok normalde de böyle uzun mu sürüyor üyelik işlemleri?
    4 Ocakta evraklarım kulübe teslim edildi ve hala üye olamadım
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• bu üyelik işlerine kim bakıyorsa tam bir amatörlük sergiliyor.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bilinçli bir yavaşlatma mı söz konusu acaba?

Ben de internet sitesinde formu bulamadım... Geçen internette rastgele aratınca bulup kaydettim hemen... Sanırım bilerek bir yavaşlatma yapıyorlar.

Twitter kullanmıyorum, Başkana bu konuda bir soru yağmuru olursa açıklama gelecektir diye düşünüyorum.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilinçli bir yavaşlatma mı söz konusu acaba?

Ben de internet sitesinde formu bulamadım... Geçen internette rastgele aratınca bulup kaydettim hemen... Sanırım bilerek bir yavaşlatma yapıyorlar.

Twitter kullanmıyorum, Başkana bu konuda bir soru yağmuru olursa açıklama gelecektir diye düşünüyorum.
          Başkana , Nevzat Beye ve Ali Rıza Beye tweet attım bu konuda.....

İnşallah görürler....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yabanci uyruklular üye olabiliyormu renkdaslar?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            ...imza...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkana , Nevzat Beye ve Ali Rıza Beye tweet attım bu konuda.....

İnşallah görürler....
              Faik Abi kulüpteki yetkili ile çok konutum bu konuyu.Bana en son denilen Ali Rıza Egemenin dediğine göre üye kabulde hassas davrandıkalrından uzamış işlemler ve en geç Eylül ayı içerisinde kabuller tamamlanacakmış.

Bende bunun üzerine artık kabul ne oldu diye arayıp sormayı bıraktım.Ne zaman para için ararlarsa o zaman konuşuruz kulüple
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yabanci uyruklular üye olabiliyormu renkdaslar?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                Çifte vatandaşlar olabiliyor örneğin sadece almanya uyruklu ise olamıyor....

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faik Abi kulüpteki yetkili ile çok konutum bu konuyu.Bana en son denilen Ali Rıza Egemenin dediğine göre üye kabulde hassas davrandıkalrından uzamış işlemler ve en geç Eylül ayı içerisinde kabuller tamamlanacakmış.

Bende bunun üzerine artık kabul ne oldu diye arayıp sormayı bıraktım.Ne zaman para için ararlarsa o zaman konuşuruz kulüple
                  Kusura bakmasınlar ama bu konuda çok yavaşlar....

Benim çabaladığımın yarısı kadar çaba göremiyorum bu konu özelinde...

Belki daha önemli konular vardır ilgilendikleri lakin 25 bin üyede az değil....

Örneğin hepsi aidatını yatırsa 1,5 milyon tl eder ki sıcak paraya su gibi ihtiyacımız olan şu günlerde ilaç gibi gelirdi bize....

Sonra tüzüğe göre 1 yıl içinde üye sayısının % 5 i kadar yeni üye alınabiliyor.... Yani 1 yıl içinde 1250 kişi alınabilir.... işlemleri çabucak yapsak 500 tl üyelik parası + 60 tl ilk yıl üyelik ücreti olmak üzere 560 tl den toplam 700 bin tl yi hemen hesabımıza geçirebilirdik....

kusura bakmasınlar ama bu konu özelinde çok detaylı bir çalışma yapıldığını düşünmüyorum şahsen.... yılbaşından önce başvuran arkadaşlarım var kasım ayında filan.... 8 ay olmuş... 8 ayda 1 üyelik işlemi bitmiyorsa bu başarısızlıktır..... ve bahanesi yoktur....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kusura bakmasınlar ama bu konuda çok yavaşlar....

Benim çabaladığımın yarısı kadar çaba göremiyorum bu konu özelinde...

Belki daha önemli konular vardır ilgilendikleri lakin 25 bin üyede az değil....

Örneğin hepsi aidatını yatırsa 1,5 milyon tl eder ki sıcak paraya su gibi ihtiyacımız olan şu günlerde ilaç gibi gelirdi bize....

Sonra tüzüğe göre 1 yıl içinde üye sayısının % 5 i kadar yeni üye alınabiliyor.... Yani 1 yıl içinde 1250 kişi alınabilir.... işlemleri çabucak yapsak 500 tl üyelik parası + 60 tl ilk yıl üyelik ücreti olmak üzere 560 tl den toplam 700 bin tl yi hemen hesabımıza geçirebilirdik....

kusura bakmasınlar ama bu konu özelinde çok detaylı bir çalışma yapıldığını düşünmüyorum şahsen.... yılbaşından önce başvuran arkadaşlarım var kasım ayında filan.... 8 ay olmuş... 8 ayda 1 üyelik işlemi bitmiyorsa bu başarısızlıktır..... ve bahanesi yoktur....
                    Abi ne desen haklısın.

Önemli konuları elbet var ama o konularla belliki başkan ve yardımcıları ilgileniyor.Geriye kalan YK üyelerinden birini de bu iş için görevlendirirsin bu süreçte bu işlerle ilgilenir kabulleri yapar.

o sekiz ay bekleyenler gibi bende aralıkta yolladım Ocaktan bu yana bekliyorum

Artık kulübü ararken utanıyordum.

En son bu cevabı verincede bıraktım.

Alt tarafı üyelik kabulü.Bunun araştırılması ne kadar uzun sürebilir ki.

Devlet bu kadar araştırmıyor güvenlik konusunda
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iho gibileri ihraç edilmeli klupten
                      O değil de İHO'nun kulübe üye yaptığı yüzlerce akrabası köylüsü ne olacak ? Bu adamlar en son seçimde oy kullanmadı ama bir sonraki seçimde oy kullanacak, Trabzonspor için en büyük tehlike böyle birine bağlı blok oylar. BMN olarak ne kadar çok üye çıkartırsak takımın geleceğini o kadar kurtarmış oluruz.
                      En son muratt tarafından düzenlendi; 04.08.2016, 16:43.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O değil de İHO'nun kulübe yaptığı yüzlerce akrabası köylüsü ne olacak ? Bu adamlar en son seçimde oy kullanmadı ama bir sonraki seçimde oy kullanacak, Trabzonspor için en büyük tehlike böyle birine bağlı blok oylar. BMN olarak ne kadar çok üye çıkartırsak takımın geleceğini o kadar kurtarmış oluruz.

bu yüzden iho ve gibilerinden bu kulübü korumamız şart herkes elinden geldiğince kulübe katkı vermeli ve üye olmalıyız..
                        At Avrat Silah

Trabzonspor Ulannn..!!!!!!!

Yorum

üye seçiminde nasıl hassas davranıyorlar kendi kafalarına göre mi kulübe üye yapacaklar? trabzonspor a kim gönül verip üye olmak isterlerse yapacaksın arkadaş bu karar mercii ni kim oluşturdu ki kardeşim? ortak paydamız olan trabzonsporda bile adam ayırmaya çalışıyorlar
                          yok böle olay ....
                          At Avrat Silah

Yorum

• İlk olarak fatihyld61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            üye seçiminde nasıl hassas davranıyorlar kendi kafalarına göre mi kulübe üye yapacaklar? trabzonspor a kim gönül verip üye olmak isterlerse yapacaksın arkadaş bu karar mercii ni kim oluşturdu ki kardeşim? ortak paydamız olan trabzonsporda bile adam ayırmaya çalışıyorlar
                            yok böle olay ....
                            Muhtemelen kastettikleri toplu üye olayıdır.Malumunuz üzere Eski Başkanımız İHO kendi soyadından çok kişiyi üye yamıştı ve bu girişime yeni yönetim zamanında devam ediyordu.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

Muhtemelen kastettikleri toplu üye olayıdır.Malumunuz üzere Eski Başkanımız İHO kendi soyadından çok kişiyi üye yamıştı ve bu girişime yeni yönetim zamanında devam ediyordu.
                              buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim iho tek lafına ailesinden kaç kişi ts ye üye oluyor
                              bizim o ne kadar üye yaptıysa daha fazla üye olmamız gerek yoksa bu başkanlık olayı saltanat gibi olacak reha kardeşim..
                              At Avrat Silah

Yorum

• İlk olarak fatihyld61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim iho tek lafına ailesinden kaç kişi ts ye üye oluyor
                                bizim o ne kadar üye yaptıysa daha fazla üye olmamız gerek yoksa bu başkanlık olayı saltanat gibi olacak reha kardeşim..
                                kesinlikle bu düşünce ile imkanı olan herkes üye olmalı.Yoksa bu İho tehlikesi başımızdan gitmez.

Talepte bulunsakta olamıyoruz bu da ayrı bir konu işte
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim