Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
Kamer çok değerli bir arkadaşımız...
Sireti suretinde saklı derler ya tam öyle birisi
Tanıştığımıza cok memnun oldum....
ama bir çay bile ısmarlayamadım yahu eksik kaldım
arkadaşımızın hala 1 imza eksiği var...
ilanen duyurulur....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Trabzon'daki arkadaşlardan biri Kamer'e yardımcı olursa seviniriz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şu imza işini kulüp kendisi halletse çok güzel olacak.
en az 5 sene yükümlülükleri yerine getirmiş üye tanıdığı olmayanlar ne yapsın?Kulübe üye olmak onlarında hakkı değil mi?
En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 30.06.2016, 14:45.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Faik abi ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum , tekrardan teşekkür ederimİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamer çok değerli bir arkadaşımız...
Sireti suretinde saklı derler ya tam öyle birisi
Tanıştığımıza cok memnun oldum....
ama bir çay bile ısmarlayamadım yahu eksik kaldım
arkadaşımızın hala 1 imza eksiği var...
ilanen duyurulur....

Çayı da inşallah Ramazan'dan sonra içeriz
Yorum
-
Değiştirdim bu şekildeİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildiKongre uyesi olmakta yetmiyo.
En az 5 senelik uye olunmali kefillik icin.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğiştirdim bu şekilde
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
[MENTION=11159]Mehdi[/MENTION] başkanımızdan yardım alabilirsinİlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu basligi bi hortlatayim , son zamanlardaki olaylardan dolayi aklimdan cikmisti. Benim bi imzaya daha ihtiyacım var
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Bu vakitlerde sonuçlanması gerek normalde.İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevraklarımı göndereli 2 ay oldu hala bir cevap yok normalde de böyle uzun mu sürüyor üyelik işlemleri?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu vakitlerde sonuçlanması gerek normalde.
ben bi arayayım o zaman , cevap için sağol yiğit
'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'
Yorum
-
Ne demek Cihanİlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bi arayayım o zaman , cevap için sağol yiğit
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum