İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
Ocak ayında başvuru yaptım eğer yeni kabul edersen ben varımİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mu aramizda yeni üyelik basvurusunda bulunan arkadaslar?
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Seni olmus sayiyorum artikİlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOcak ayında başvuru yaptım eğer yeni kabul edersen ben varım

Neden islemler yavas o da ilgincBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni olmus sayiyorum artik
Neden islemler yavas o da ilginc

en son aradıklarında Yönetim kurulundan kendilerine söylenen Eylül ayı içerisinde tüm başvuruları sonuçlandırmış olacaklarmış.Toplu başvuru gibi nedenlerden dolayı incelemeleri titiz yapıyorlarmış.Bu nedenlerle uzamış.
Bende bıraktım artık ilgilenmeyi.Onlar bir ara ararlar
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Umarim kayit tarihin ocak ayi gozukur. En azindan secim hakkinda 9 ay kaybetmemis olursun.İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en son aradıklarında Yönetim kurulundan kendilerine söylenen Eylül ayı içerisinde tüm başvuruları sonuçlandırmış olacaklarmış.Toplu başvuru gibi nedenlerden dolayı incelemeleri titiz yapıyorlarmış.Bu nedenlerle uzamış.
Bende bıraktım artık ilgilenmeyi.Onlar bir ara ararlar
Bir de merak ettigim İhonun uye yaptiklarinin aidatlari nasil odendi? Sayet kasadan baska bi isimle harcama gosterilmis olabilir de. O durumda aslinda hepsinin uyeligini askiya alacaklarBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Üyelik tarihi olarak ne yazık ki kabul ettikleri tarih görülecek.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarim kayit tarihin ocak ayi gozukur. En azindan secim hakkinda 9 ay kaybetmemis olursun.
Bir de merak ettigim İhonun uye yaptiklarinin aidatlari nasil odendi? Sayet kasadan baska bi isimle harcama gosterilmis olabilir de. O durumda aslinda hepsinin uyeligini askiya alacaklar
Seçim mayıs 2018de olursa yönetimin geciktirmesinden dolayı oy kullanamayacağım.
İhonun üyelerine ilişkin böyle bir çalışma var diye duymuştum ama net bir bilgim yok.ÜNALKARAMANSPORLU..
Yorum
-
Hmm kotu olucak boyle. Ama haklisin. Simdi hatirladim. Ben eylul 2013'te evraklari vermistim, ocak 2014 yaziyo ama kartta.İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜyelik tarihi olarak ne yazık ki kabul ettikleri tarih görülecek.
Seçim mayıs 2018de olursa yönetimin geciktirmesinden dolayı oy kullanamayacağım.
İhonun üyelerine ilişkin böyle bir çalışma var diye duymuştum ama net bir bilgim yok.
Gercekten var oyle bi calisma. Cunku son secimde ben 1 ay ile secimi kacirmistim ancak uyelik numarasi bende buyuk olanlar yani benden sonra uye olanlar secim listesi icindeydi ve suruyle sulale isimleri vardi. Hele ki ihonun soyadi ile.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
İhonun üyelere çözüm bulamazlarsa bence daha çok süre bela olur başımıza.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmm kotu olucak boyle. Ama haklisin. Simdi hatirladim. Ben eylul 2013'te evraklari vermistim, ocak 2014 yaziyo ama kartta.
Gercekten var oyle bi calisma. Cunku son secimde ben 1 ay ile secimi kacirmistim ancak uyelik numarasi bende buyuk olanlar yani benden sonra uye olanlar secim listesi icindeydi ve suruyle sulale isimleri vardi. Hele ki ihonun soyadi ile.
Hala daha üye yapmaya devam ediyordur.ÜNALKARAMANSPORLU..
Yorum
-
Gerekli bilgiyi kulüp resmi sitemizden detaylı bir şekilde edinebilirsiniz ;İlk olarak hayresoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspora üye olmak şartları nelerdir? Ve nasıl yapılır dostlar?
Sony Xperia Z3
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Fatih Devlet Hastanesine gelirsen 1 kişi var.......İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu sıralar Trabzon'da olup da ben ve abimin üyelik formuna imza atabilecek 2 kişi var mıdır ?
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Yoldayımİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Devlet Hastanesine gelirsen 1 kişi var.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum