Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize eliniz kanlı birer katilsiniz diyenleri bu başlıkta görmek isteriz.
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Avrupadan üye olan varmi.. nasil denizbanka hesap acacaz?? Benim kredikartim yok? Hem ben hem babami üye yaptirabilirim

Yorum

• iho 3 yıl daha başkan kalırsa kesinlikle bu hedefi tutturur.. adam bütün ofu üye yapmış
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Üye no: 24507

Nasıl daha önce üye olmadık, bu konu hep yukarılarda kalmalı. Hatta sabit konular altında olsun bence...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            parayla üye olmak bana hiç mantıklı gelmiyor futbol kulüplerinde.bu durum suistimale açık bir üye profili ortaya çıkarıyor.

benim önerim şu: 10 yıllık kombine sahiplerinin üyeliğe hak kazanması.bu şu demek.hem maddi hemde manevi destek olanların oy hakkına sahip olması.barcalona başkanını barcayı stadda destekleyenler seçiyor.
            Kesinlikle katılıyorum...

Başka sistemler de düşünülebilir ama 500'ü ver oy kullan mantığının yanlış olduğunu bir kabul etmek lazım önce. Daha sonra en sağlıklı sistem nasıl olur, tartışılır ve hayata geçirilir.
            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 29.11.2015, 17:02.

Yorum

• üyelik önemli tez zamanda olmalıyız çok önemli
              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Öncelikle üniversite öğrenciler için giriş aidatı 250 tl , bence imkanınız varsa öğrenciyken olun hem daha avantajlı
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bugün evrakları yolladım. Kulübe üye olup söz hakkına sahip olmak lazım.
                  Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Çalışma hayatına bir süredir ara verdim, Allah kısmet eder de iş bulursam, ilk işlerimden biri kulübe üye olmak olacak. Bir şeyleri değiştiremesem de en azından su taşıyan karınca misali safımız belli olsun.
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çalışma hayatına bir süredir ara verdim, Allah kısmet eder de iş bulursam, ilk işlerimden biri kulübe üye olmak olacak. Bir şeyleri değiştiremesem de en azından su taşıyan karınca misali safımız belli olsun.
                      İnşallah en kisa zamanda sıkıntılarını çözersin ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah en kisa zamanda sıkıntılarını çözersin ...
                        İnşallah abi. Teşekkür ederim
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• yeni stadla birlikte 5 yıllık kombine sahipleri otomatik olarak kulübe üye olmalılar.ve sadece bu şekilde üyelik hakkına sahip olanlar oy kullanmalı.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Arkadaslar, alman vatandasi olarak kulübe üye olma sansim var mi?
                            "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar, alman vatandasi olarak kulübe üye olma sansim var mi?
                              Arka sayfalarda bunun benzeri sorular soran arkadaşlar vardı, sanki olabiliyordu okuyunuz.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• yönetim sayısı bence çok kulüplerde.1 başkan + 10 yönetici yeterli
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim