Yıllık aidat en az 600 tl olmalı , herkes kulübe üye olamamalı....böylece kimse kimseyi satın alamaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
yukarida ki mesajimda belirttigim gibi 04.09.15 tarihinde üye basvurusunda bulundum. bana ilk denilen, haftaya yanilmiyorsam yönetim kurulu toplanip yeni üye basvurulari hakkinda karar verilir dende. neredeyse 5 haftayi gecti halen bi cevap yok.
daha önce üye olanlar bilirdir ne kadar zaman sürer onaylanip kartin gelmesi?
Yorum
-
normal bir yönetim olsa sorunuzun cevabını verirdim....İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukarida ki mesajimda belirttigim gibi 04.09.15 tarihinde üye basvurusunda bulundum. bana ilk denilen, haftaya yanilmiyorsam yönetim kurulu toplanip yeni üye basvurulari hakkinda karar verilir dende. neredeyse 5 haftayi gecti halen bi cevap yok.
daha önce üye olanlar bilirdir ne kadar zaman sürer onaylanip kartin gelmesi?
ancak maalesef öyle bir ortam yok.....
not : ben Nuri Albayrak zamanında üye oldum.... 1 ay içinde gelmişti kartımNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
13 Eylül tarihinde başvuruda bulundum ben de.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle04.09.15 tarihinde tesislere gidip üye basvurusu yaptim. üyeligimin onaylanmasini bekliyorum. umarim onaylanir
En geç 10 Ekim'de kartın elime ulaşacağını söylenmişti tesislerde. Kulübü aradım. Hanımefendi 2 hafta içinde kartımın geleceğini, gelmez ise Kasım'ın ilk haftası geleceğini söyledi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Yok yönetim kurulu onayı (sanki yönetimde adam kalmış gibi) yok bilmem ne vs. anlattı durdu.
Resmen sınanıyoruz...Hamiş
Yorum
-
Ben eylül 1'de basvurmustum ve üye oldum. Kargo ile üyelik karti yurt disina gönderdiler.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen renktas. su kurul bir türlü toplanip onay karari alamiyor. iki kez aradim, ikisinde de hep haftaya toplanti var dendi, banada denilen ekim sonu kartiniz gelir. bu gidise daha cok beklerizTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
hangi ülkede yasiyorsun? o zaman benim kartin gelmesi yakindir. aradan 7 hafta gecti neredeyseİlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen eylül 1'de basvurmustum ve üye oldum. Kargo ile üyelik karti yurt disina gönderdiler.
Yorum
-
Bu da demek oluyor ki Kasım ayının başında bizim kartlar gelir.İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen eylül 1'de basvurmustum ve üye oldum. Kargo ile üyelik karti yurt disina gönderdiler.
Yani umarım.Hamiş
Yorum
-
Almanyaİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi ülkede yasiyorsun? o zaman benim kartin gelmesi yakindir. aradan 7 hafta gecti neredeyseTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
evet malesef cok gec üye oldumİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok geç üye oldunuz arkadaşlar. Bu seçim TRABZONSPOR tarihinin en önemli seçimi...
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala üye olmamam tam anlamıyla bir rezilliktir,valla ne yalan söyleyeyim utanıyorum da....
Bu aralar biraz başım yoğun,bir kendime geleyim ilk işim olacak...
Çok geç kaldık çok....
Hacı. 6 ayı geçti, oldunmu üye?
Takipteyim seni bak. Üye numaranı verene kadar düşmem yakandan
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum