Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllık aidat en az 600 tl olmalı , herkes kulübe üye olamamalı....böylece kimse kimseyi satın alamaz

Yorum

• 04.09.15 tarihinde tesislere gidip üye basvurusu yaptim. üyeligimin onaylanmasini bekliyorum. umarim onaylanir

Yorum

• yukarida ki mesajimda belirttigim gibi 04.09.15 tarihinde üye basvurusunda bulundum. bana ilk denilen, haftaya yanilmiyorsam yönetim kurulu toplanip yeni üye basvurulari hakkinda karar verilir dende. neredeyse 5 haftayi gecti halen bi cevap yok.

daha önce üye olanlar bilirdir ne kadar zaman sürer onaylanip kartin gelmesi?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yukarida ki mesajimda belirttigim gibi 04.09.15 tarihinde üye basvurusunda bulundum. bana ilk denilen, haftaya yanilmiyorsam yönetim kurulu toplanip yeni üye basvurulari hakkinda karar verilir dende. neredeyse 5 haftayi gecti halen bi cevap yok.

daha önce üye olanlar bilirdir ne kadar zaman sürer onaylanip kartin gelmesi?
          normal bir yönetim olsa sorunuzun cevabını verirdim....

ancak maalesef öyle bir ortam yok.....

not : ben Nuri Albayrak zamanında üye oldum.... 1 ay içinde gelmişti kartım
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 1 ay gene iyimis.
            ben bu ay sonunu bekliyorum. kart gelmez ise bi alo demeliyim

Yorum

04.09.15 tarihinde tesislere gidip üye basvurusu yaptim. üyeligimin onaylanmasini bekliyorum. umarim onaylanir
              13 Eylül tarihinde başvuruda bulundum ben de.
              En geç 10 Ekim'de kartın elime ulaşacağını söylenmişti tesislerde. Kulübü aradım. Hanımefendi 2 hafta içinde kartımın geleceğini, gelmez ise Kasım'ın ilk haftası geleceğini söyledi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
              Yok yönetim kurulu onayı (sanki yönetimde adam kalmış gibi) yok bilmem ne vs. anlattı durdu.
              Resmen sınanıyoruz...
              Hamiş

Yorum

• aynen renktas. su kurul bir türlü toplanip onay karari alamiyor. iki kez aradim, ikisinde de hep haftaya toplanti var dendi, banada denilen ekim sonu kartiniz gelir. bu gidise daha cok bekleriz

Yorum

• üye?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

aynen renktas. su kurul bir türlü toplanip onay karari alamiyor. iki kez aradim, ikisinde de hep haftaya toplanti var dendi, banada denilen ekim sonu kartiniz gelir. bu gidise daha cok bekleriz
                    Ben eylül 1'de basvurmustum ve üye oldum. Kargo ile üyelik karti yurt disina gönderdiler.
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben eylül 1'de basvurmustum ve üye oldum. Kargo ile üyelik karti yurt disina gönderdiler.
                      hangi ülkede yasiyorsun? o zaman benim kartin gelmesi yakindir. aradan 7 hafta gecti neredeyse

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu da demek oluyor ki Kasım ayının başında bizim kartlar gelir.
                        Yani umarım.
                        Hamiş

Yorum

• Çok geç üye oldunuz arkadaşlar. Bu seçim TRABZONSPOR tarihinin en önemli seçimi...
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

hangi ülkede yasiyorsun? o zaman benim kartin gelmesi yakindir. aradan 7 hafta gecti neredeyse
                            Almanya
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok geç üye oldunuz arkadaşlar. Bu seçim TRABZONSPOR tarihinin en önemli seçimi...
                              evet malesef cok gec üye oldum

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala üye olmamam tam anlamıyla bir rezilliktir,valla ne yalan söyleyeyim utanıyorum da....

Bu aralar biraz başım yoğun,bir kendime geleyim ilk işim olacak...

Çok geç kaldık çok....

Hacı. 6 ayı geçti, oldunmu üye?
                                Takipteyim seni bak. Üye numaranı verene kadar düşmem yakandan
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim