Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    13 ay oldu.
    Başvuruda bilgilerini verdiğim kredi kartını iptal ettireceğim artık.

Yani artık bir dahaki seçimde oy kullanma şansımız da yok. 2 seneden az kaldı olağan seçime çünkü.
    Neden üye yapmıyorlar anlamıyorum.
    Az önce arandım, üyelik için tek çekim yaptılar. Taksit artık yokmuş.

Bakalım üyelik başlangıcını ne zamana yapacaklar. Gelecek seçimi kaçırdım muhtemelen

Yorum

• [MENTION=12927]Gökhan ARSLAN[/MENTION]
      Sen ne durumdasın paşam ?
      Hamiş

Yorum

• Şu an üye olabiliyor muyuz??

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu an üye olabiliyor muyuz??
          Ahmet'in yazdığına göre alımlara başlamışlar.
          Hamiş

Yorum

• üye olun. herkes üye olsun

Yorum

• Pazartesi günü aradılar..Yaklaşık 1 yıl önce başvuru yapmıştım..Muhtemelen kurulların onayı vs 2 ay sürer üyelik süreci..Hayırlısı olsun..Trabzonspor'un geleceğini düşünen herkesi üye olmaya davet ediyorum..Dinozorları,güç odaklarını elimiz bağlı izlememek için bu şart..Haydiiiii

Yorum

• Arkadaşlar hangi numaradan arandığınızı mümkünse bana özelden yazabilir misiniz? İş sebebiyle çok arayan oluyor çoğu zaman kayıtlı olmayan numaraları açmıyorum o sebeple istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                .

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Gökhan ARSLAN<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
                  Sen ne durumdasın paşam ?
                  Başvurular başladı dediler alım yok henüz yani
                  "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                  Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• 5 senelik 2 üyenin imzasi lazim.Yardimci olabilen var mi?
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      5 senelik 2 üyenin imzasi lazim.Yardimci olabilen var mi?
                      Bu konuda yardımcı olabilirim. Ama kulübün bu " iki üyenin olurunu alma" konusuna pek takılmadığını duymuştum. Yalnış biliyor olabilirim. Üye imzası konusunda isteyen herkese yardım edebilirim.
                      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Sadece üye olmakla bitmiyor bu işler. Ne yapıp edip seçimlere katılıp oy kullanmak gerekiyor.
                        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Ben de kararımı verdim artık. Üye olacağım.

Yorum

Beni yazabilirsin dostum.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bmn Kocaeli nin yıl sonunda üye sayısı 14 olacak
                              BMN KOCAELİ

Yorum

ben tesislerde üye oldum. bu 5 senelik üye/ler hic gerek yoktu. 2 ay sonra eve posta ile karti yolladilar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim