İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
Saol hocamİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdan indir hocam
https://www.google.de/url?sa=t&sourc...ZEwWUBMpo0NKpA
indirdim ama kabul ederler mi denicem
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
Rica ederimİlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaol hocam
indirdim ama kabul ederler mi denicem

Peki sadece Trabzon'dan temin edildigini kim soyledi? Cunku belki bu formlar gecersiz artik.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
İmzayı burdan buluruz, Trabzon'da yaşayan en az 5 senelik üye arkadaşlar arasından. İmza aticaklardan biri senin için formu alıcak kulupten ve diger imzayi atacak arkadasa imzalatip sana yollayacak. Sen doldurup, imzalayip dger evraklarla kulube postalayacaksinİlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce kulübü aradım üyelik birimi söyledi
ayrıca 5 yıllık 2 üye imzası istiyor
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
yaniİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmzayı burdan buluruz, Trabzon'da yaşayan en az 5 senelik üye arkadaşlar arasından. İmza aticaklardan biri senin için formu alıcak kulupten ve diger imzayi atacak arkadasa imzalatip sana yollayacak. Sen doldurup, imzalayip dger evraklarla kulube postalayacaksin
NORTHERNER
Yorum
-
Ancak hedef 61.000 üye olsa da mevcut yonetim artik onune geleni sanirim uye yapmayacak. Ayrica İho zamaninda şakır şakır üye yapilan herkes tek tek incelenmeli, gerekirse uyelikleri iptal edilmeli.İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani
O yuzden yavaş bir surecle karsilasabilirsin.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
öyle olacağı kesin telefonda sinyali aldım zatenİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAncak hedef 61.000 üye olsa da mevcut yonetim artik onune geleni sanirim uye yapmayacak. Ayrica İho zamaninda şakır şakır üye yapilan herkes tek tek incelenmeli, gerekirse uyelikleri iptal edilmeli.
O yuzden yavaş bir surecle karsilasabilirsin.
NORTHERNER
Yorum
-
Hayirlisi olsun artikİlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle olacağı kesin telefonda sinyali aldım zaten
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
saol dostumİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayirlisi olsun artik
NORTHERNER
Yorum
-
13 ay oldu.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasvurupta hâlâ sonuclanmasini bekleyenler var mi?
Başvuruda bilgilerini verdiğim kredi kartını iptal ettireceğim artık.
Yani artık bir dahaki seçimde oy kullanma şansımız da yok. 2 seneden az kaldı olağan seçime çünkü.
Neden üye yapmıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
bu haber dolaniyor
Trabzonspor'da üyelik işlemleri başladı, önceden başvuranlar sırayla aranacak.Yönetim kurulu kararı ile taksitli ödeme kaldırıldı.
Üye giriş aidatı 500 TL+yıllık aidat 60 TL toplam:560 TLÖğrenciler için 250 TL+60 TL toplam:310 TL
.........."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Arkadaş kulüp ile görüştü. Alımlar başladı dediler.İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zamandır üye olayım diye bekliyorum, almıyorlar mı hala?Hamiş
Yorum
-
Selçuk abi Ekim 2016da üye oldum.O zaman da Ücreti peşin aldılar taksiti kabul etmediler.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haber dolaniyor
Trabzonspor'da üyelik işlemleri başladı, önceden başvuranlar sırayla aranacak.Yönetim kurulu kararı ile taksitli ödeme kaldırıldı.
Üye giriş aidatı 500 TL+yıllık aidat 60 TL toplam:560 TLÖğrenciler için 250 TL+60 TL toplam:310 TL
..........
Haberin ücret kısmı doğru yani.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum