Pazartesi günü aradılar..Yaklaşık 1 yıl önce başvuru yapmıştım..Muhtemelen kurulların onayı vs 2 ay sürer üyelik süreci..Hayırlısı olsun..Trabzonspor'un geleceğini düşünen herkesi üye olmaya davet ediyorum..Dinozorları,güç odaklarını elimiz bağlı izlememek için bu şart..Haydiiiii
Arkadaşlar hangi numaradan arandığınızı mümkünse bana özelden yazabilir misiniz? İş sebebiyle çok arayan oluyor çoğu zaman kayıtlı olmayan numaraları açmıyorum o sebeple istiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Gökhan ARSLAN<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
Sen ne durumdasın paşam ?
Başvurular başladı dediler alım yok henüz yani
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
5 senelik 2 üyenin imzasi lazim.Yardimci olabilen var mi?
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
5 senelik 2 üyenin imzasi lazim.Yardimci olabilen var mi?
Bu konuda yardımcı olabilirim. Ama kulübün bu " iki üyenin olurunu alma" konusuna pek takılmadığını duymuştum. Yalnış biliyor olabilirim. Üye imzası konusunda isteyen herkese yardım edebilirim.
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum