Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sosyal Medyada Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Genelde katılım sağlanıyor. Katılım olmadığında mention ile yazmanız dikkat çekip katılımı kolaylaştıracaktır.
    Tamam bundan sonra ilgili tweetlere bmn.yi de etiketliyorum. [emoji106]
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• takipçi sayısı bi kenera, Trabzonsporun sosyal medya hesaplarını kimler yönetiyor çok merak ediyorum abi adam akıllı bi paylaşım yapılmıyoki hiçbir görsel tasarım yok, maçlardan önce taraftarı gaza getirecek video yok, bilgi yok, , herşeyi geçtim resmi siteye topluca bi giriyosun site çöküyor giremiyoruz varmı böyle bişey ya. Bi ara resmi facebook sayfasında avizeli bi fotoğraf vardı ona hiç girmiyorum bile bunu söylemek istemiyorum ama sosyal medyada diğer takımlara göre sınıfta kaldığımız kesin. Yeni site yapıyomuş bakalım nasıl olacak

Yorum

• Gs'nin sosyal medya hesapları çok güzel kullanılıyor mesela.Ara ara Fbye atıfta bulunuyor tabiri caizse trollük yapıyor.Taraftar etiketleri var,maç öncesi konsantre sağlamak için etiket paylaşıyor bunlar bir süre sonra kalıplaşıyor zaten.Bizde bunu yapabiliriz ama hesaptan sadece ölüm haberleri denizbank lukoil reklamları paylaşılıyor Doğru düzgün video bile yüklenmiyor.Hesaplar eğlenceli şekilde yönetildikçe takipçi artar başka türlü zor.
        Sosyal medyada var olmanın 1. kuralı insanların dikkatini çekmek.Türkiye'deki gençlerin çoğu twitter'ı trollük,eğlence için kullanıyor.Orta yaş tayfa
        zaten sabahtan akşama kadar siyaset kasıyor.Görsellikte önemli tabi

Ayrıca Trabzonspor_EN,Trabzonspor_DEU,Trabzonspor_FR hesapları açılabilir.
        Gs'nin japonca hesabı bile vardı galiba
        https://twitter.com/Galatasaray_jp yorumlar çok komik mesela

Çin pazarına,Arap pazarına açılmak için kendimizi tanıtmak için bu tür hesaplar açılabilir.

Oyuncuların tivitleri RT edilebilir.
        Bazen taraftarların ilginç tivitlerine(mention) cevap verilebilir.Kurumsal hesap cevap verince insanların daha çok dikkatini çekiyor ve olay eğlenceli hale geliyor.

Henüz ne yazık ki Facebook'ta bile 1 milyon olamadık.
        Köksal Baba bile Trabzonspor'un beğenisini geçti gülsem mi ağlasam mı bilemedim
        En son OĞUZHAN061 tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 02:41.

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gs'nin sosyal medya hesapları çok güzel kullanılıyor mesela.Ara ara Fbye atıfta bulunuyor tabiri caizse trollük yapıyor.Taraftar etiketleri var,maç öncesi konsantre sağlamak için etiket paylaşıyor bunlar bir süre sonra kalıplaşıyor zaten.Bizde bunu yapabiliriz ama hesaptan sadece ölüm haberleri denizbank lukoil reklamları paylaşılıyor Doğru düzgün video bile yüklenmiyor.Hesaplar eğlenceli şekilde yönetildikçe takipçi artar başka türlü zor.
            Sosyal medyada var olmanın 1. kuralı insanların dikkatini çekmek.Türkiye'deki gençlerin çoğu twitter'ı trollük,eğlence için kullanıyor.Orta yaş tayfa
            zaten sabahtan akşama kadar siyaset kasıyor.Görsellikte önemli tabi

Ayrıca Trabzonspor_EN,Trabzonspor_DEU,Trabzonspor_FR hesapları açılabilir.
            Gs'nin japonca hesabı bile vardı galiba
            https://twitter.com/Galatasaray_jp yorumlar çok komik mesela

Çin pazarına,Arap pazarına açılmak için kendimizi tanıtmak için bu tür hesaplar açılabilir.

Oyuncuların tivitleri RT edilebilir.
            Bazen taraftarların ilginç tivitlerine(mention) cevap verilebilir.Kurumsal hesap cevap verince insanların daha çok dikkatini çekiyor ve olay eğlenceli hale geliyor.

Henüz ne yazık ki Facebook'ta bile 1 milyon olamadık.
            Köksal Baba bile Trabzonspor'un beğenisini geçti gülsem mi ağlasam mı bilemedim
            aynen öyle

Yorum

• şu rezalete bakar mısın

Yorum

• Sosyal Medyada güçlü olmadan hak ettiğimiz saygıyı göremeyiz.
                Gerçi bazılarımız bunun farkında olsa da umursamıyor, ne denir ki.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• başkan usta sosyal medyada etkin ama hala takipçi sayısı hala 69 bin ,fenerin yönetim kurulu üyeleri bile 200 bin üzerinde ,kulubün twiter hesabı ise 479 bin,sayılar diğer kululere oranla çok az,

ne olursa olsun sosyal medyayı etkin kulllanmamız ,ortak hareket etme noktasında en buyuk etkendir,Başkan usta bunada bir atacaktır.
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• Mesela Beşiktaşın vodafone arena inşaatının facebook sayfasında admin herkese özel cevap veriyor . stad abi siyahh diyorlar beyaz diye cevap veriyor. bizim adminler paylaşım bile yapmıyor ki bunları yapsınlar. yönetimin sosyal medyaya ağırlık vermesi gerekiyor. sanki Trabzonspor resmi facebook sayfası değilde resmi kurum sayfası gibi ölüm ilanı reklam. başka bişey yok abi . korkuyorsun yazmaya sayfada !
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Sosyal Medya Hesaplarının başına maaşlı alıp bir adam koymaları lazım artık sektör oldu çünkü sosyal medya da varsan varsın yoksan yoksun...
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sosyal Medya Hesaplarının başına maaşlı alıp bir adam koymaları lazım artık sektör oldu çünkü sosyal medya da varsan varsın yoksan yoksun...
                        zaten artık büyük şirketlerde bu yönde çalışmalar yapıyor. sosyal medya danışmanlığı adında yeni bir meslek türü oluşturuldu . bu işler önemli yönetim buna el atmalı tek işi sosyal medyayı takip etmek taraftarla iletişime geçecek elemanlar olmalı alınmalı ! özellikle facebook twitter instagram gibi sosyal medya sitelerinde ki resmi Trabzonspor sayfalarına ...
                        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Sosyal Medya Hesaplarının başına maaşlı alıp bir adam koymaları lazım artık sektör oldu çünkü sosyal medya da varsan varsın yoksan yoksun...
                          Çok doğru.

Dün gs sosyal medya hesaplarını satışa çıkardı mesela, gerçi biraz maddi durumdan dolayı ama fark etmez.

Finansal fair play kuralları nedeniyle UEFA ile başı dertte olan Galatasaray, GS TV ve sosyal medya hesaplarının kullanım hakkını satışa çıkartıyor.
                          .

Yorum

seni, burak dereli ve ganzilis ayhana orayi teslim edecen, sonra arkana yaslancan
                            malesef bizimkilerin akli kesmiyor
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kabul etmek gerekir ki sosyal medya bu zamanda çok önemli burada da güçlü olmalıyız ve aynı zamanda bilgi alışverişi yapmalıyız
                              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• telefondan facebook ve twitter hesabını takip ettiğini gösterenlere %10 indirim
                                edit: bazı akıllılar takipten çıkıp tekrar ederler ama %10luk indirim karın önüne geçmez ayarlasın bir şekild bilmeme nasıl fikir
                                edit2: cafemaniada görmüştüm
                                En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 20.02.2016, 16:22.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X