Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sosyal Medyada Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ulas abi geldikten sonra ciddi bir ilerleme var.

Tebrikler.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Facebook' ta 1 milyon takipçi sayısını bir an önce geçmemiz lazım.....

Hali hazırda bu rakam 939.287 kişi....

Benim yaklaşık 1000 kişi var.....

% 90 ı Trabzonsporlu....

Ve bunların sadece 450 kişisi Trabzonspor'u beğenmiş...

Yani % 50 oran yapıyor bu...

Adam Trabzonsporlu , Facebooka üye ama takımının sayfasını beğenmemiş....

Eminim sizinde aynıdır bu oran ya da çok yakındır.....

Hepsine istek attım beğensinler diye....

Çoğu belkide hiç okumadan yoksaydılar bu isteği...

Oysa sosyal medyadaki gücümüz marka değerimiz için çok ama çok önemli...

ihmal etmeyelim...
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.08.2016, 11:16.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bende de aynı yönetime aslında mail atıp bildirmek lazım galatasaray mesela fake hesapları gerçek hesabına aktarıp birleştirdi. bizim de bu şekil yapmamız gerekiyor.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ulas abi geldikten sonra ciddi bir ilerleme var.

Tebrikler.
            Facedeki rakamlar 3 aydır aynı ama .önemli olan facebook

Yorum

• Bmndeki siz değerli dostlarıma ve tabi bana bu konuda önemli görevler düşüyor......

Yorum

• sosyal medya konusu sürekli gündemde olması lazım ,yeni bir stada yeni bir heyecana merhaba diyoruz, bunun için sosyal medya etkin kullanılmalı ,her ne olursa olsun admin kardeşlerimizin görüşü ne olursa olsun küfür etmemeli ,

Sosyal medya için yapılacaklar hakkında biraz kafa yormaya ne dersiniz,
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• geçen gittiğim teknik bir eğitimde ilgili firma çekiliş ile hedye dağıtıyordu tek şart sosyal medyadan ilgili firmayı beğenme ve paylaşım idi
                  yeni stad için giriş te verilen bayrak ve hediyeler içinde aynısı yapılabilir görevliye cep telden beğeni ve paylaşım gösterilmesi istenebilir
                  BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Facebook' ta 1 milyon takipçi sayısını bir an önce geçmemiz lazım.....

Hali hazırda bu rakam 939.287 kişi....

Benim yaklaşık 1000 kişi var.....

% 90 ı Trabzonsporlu....

Ve bunların sadece 450 kişisi Trabzonspor'u beğenmiş...

Yani % 50 oran yapıyor bu...

Adam Trabzonsporlu , Facebooka üye ama takımının sayfasını beğenmemiş....

Eminim sizinde aynıdır bu oran ya da çok yakındır.....

Hepsine istek attım beğensinler diye....

Çoğu belkide hiç okumadan yoksaydılar bu isteği...

Oysa sosyal medyadaki gücümüz marka değerimiz için çok ama çok önemli...

ihmal etmeyelim...
                    Sevgili Dostlar bu konuyu es geçmeyelim lütfen.....

1 milyon takipçimiz olması marka değerimiz açısından çok önemli.....

Yorum

• Benim arkadaş listemin %70 i Trabzonsporlu. Resmi sayfayı beğenmeyen baya arkadaşım varmış hepsini davet ettim sadece 5 tanesi beğenmemiş onlarada mesaj attım online olun sayfayı beğenin diye. Hatta fenerli, galatasaraylı,beşiktaşlı arkadaşlarıma bile yolladım sağolsunlar onlar bile beğendi.
                      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim arkadaş listemin %70 i Trabzonsporlu. Resmi sayfayı beğenmeyen baya arkadaşım varmış hepsini davet ettim sadece 5 tanesi beğenmemiş onlarada mesaj attım online olun sayfayı beğenin diye. Hatta fenerli, galatasaraylı,beşiktaşlı arkadaşlarıma bile yolladım sağolsunlar onlar bile beğendi.
                        aynen facebook,twitter,ve instagram cok önemli iletişim araçları sürekli olarak kendi markamızın reklamını yapmalıyız,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen facebook,twitter,ve instagram cok önemli iletişim araçları sürekli olarak kendi markamızın reklamını yapmalıyız,
                          Aynen
                          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• başlıkta yazılanlar benim de dikkatimi çekti ve facebooktaki arkadaşlarımı davet ettim. şu an beğenen sayısı 942.193 inşallah en kısa zamanda 1milyon'a ulaşırız

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başlıkta yazılanlar benim de dikkatimi çekti ve facebooktaki arkadaşlarımı davet ettim. şu an beğenen sayısı 942.193 inşallah en kısa zamanda 1milyon'a ulaşırız
                              malesef forum üyeleride sosyal medya konusunda buraya fazla yazmadıklarına göre ,taraftar olarak çok gerideyiz veya herşeyi hazır bekliyoruz,
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Beğenme sayisindan ziyade su an Trabzonspor'un facebook sayfasinda engellenmis olan yuzlerce insan var. Artik sayfa yoneticisi bu engelleri kaldirmali.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X