Camiaların büyüklüğü artık sosyal medya platformları üzerinden ifade edilmeye başlandı.
Günümüz dünyasında bu platformlarda sahip olduğunuz taraftar kitlesi kadar büyük kabul ediliyorsunuz.
İşin ekonomik tarafına baktığımızda artık bir çok firma bu verileri dikkate alıyor.
Bir şekilde buraya Trabzonspor büyüklüğünü yansıtmamız gerekiyor.
Fakat önemli bir sorunumuz var. Trabzonsporlu taraftarların önemli bir bölümü orta yaş ve üzerinde.
Bu yaştaki insanların büyük bir bölümü sosyal medyayı kullanmıyor veya Trabzonspor'u takip etmiyor.
Bu konuda ciddi bir kampanya yapılabilir, hatta bu organizasyon için bir sponsor bile bulunabilir.
TS twitter hesabının 1 milyona ulaşması için...
herkes takipçilerini [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION] hesabını da takibe davet etsin.
Hadi hareketi başlatalım.
Bu mesaj Başkan'a ait ben yıllardır söylüyorum kimse beni dikkate almıyordu artık ekonomide sosyal medyada , herkeste akıllı telefon ama takip yok
Bmn ile bitmez bu konu her yerde reklam vb şeyler olmalı.
kesinlikle haklısın ,buna bir çözüm bulmak gerekli,gerekirse Tsclup ların önüne instagram twitter face çıkartmaları yapıştırılmalı ,bmn üyeleri bile gereken desteği vermiyor bence bu konuya, biz TS liler bu kadar azmı kullanıyoruz yoksa bu kadar azmıyız,anlamadım
Yorum