İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı modeli ince çubuklu düşünün renk dengesi oturacaktır o zaman
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
[QUOTE=trabzonsporkits;1920736454]İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Eskişehir'in aynısı deme bize
bize çok yakışır ama farklı olmak iyi olurduşöyle bir kaç detay olursa kabulüm.
Yorum
-
50. Yila ozgu, dugmeli, yakali bir forma yapilmayacaksa biz neden 50. yilimizi kutluyoruz ki?
50. yil diye ozellestirmenin manasi nedir o zaman?
Dunyanin dort bir yanindaki takimlarla ayni forma setlerini giyeceksek ve Nike bizim 50. yilimiz icin hicbir aksiyon alamayacaksa severler oyna forma sponsorunu.
Kimseden ses cikmiyor, yonetim bu konuda tek bir aciklama yapmadi.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada birisi ince çubuklu olacak diye duyum almıştı? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 duyumda var biri ince diyor diğeri kalın
Yorum
-
Bjk formaları tanıtmış.İnce çubuklu forması güzel olur dedim ama siyah üzerine yapmışlar ve kollarda çubuklar yok.Yakaları ise tuhaf.Adidas Beşiktaş'a Avrupa'da kimseye yapmadığı farklı bir yaka yapıyor ama gerçekten çok çirkin.Katalog formaları giymemize karşın bu sene diğerlerinden öndeyiz.
Yorum
-
Beyaz hariç dandik formalar çubuklu forma berbat gri zaten ne olduğu belli değil.En son Arda' tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 13:02.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum