Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BİZİM BEYAZ GEÇEN SENE SALZBURG FORMASI

Yorum

• Reklam dediğin böyle olur

Bu arada sol arkadaki forma mükemmel (!) Saller ile anlaşmalıyız, bize özel formalar çıkartırlar.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bundesliga Formalar 2015/2016

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 1461 bizim geçen seneki efsane formaları giyecek, Trabzonspor ise Ofsporun geçen sezonki efsane(!) formalarını giyecek. İşte profesyonellik budur be!
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Okay'a forma harbiden iyi oturmuş. Çocuk Fizik olarak mükemmel, Oyun Olarak Paul Pogbaya benzetiyorum ben

Aslında Katalogda Fena olmayan bazı Formalar varmış,fakat ben dizayn olarak pek güzel bulmadım. 2.3 lig takımına uyar ama Trabzonspor için kötü olurdu bunlar.
            En son reddevils11 tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 21:00.
            "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• H. Berlin'in formalar tam bize uyarmış aslında.
              Ah şu işbilmez yönetim ah.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Profesyonelliğin olmadığı yerde başarı gelmez. Kahve aklı ile iş yaparsan bu şekilde bir sezon rezil olursun.
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay ŞAHİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Profesyonelliğin olmadığı yerde başarı gelmez. Kahve aklı ile iş yaparsan bu şekilde bir sezon rezil olursun.
                  Bu amatörlük keşke sadece forma tasarımıyla sınırlı kalsa. :/
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Geri kalmışlık bir bütündür parçalara ayrılamaz...
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• bu arada forma sponsorluğu ne oldu eğerki klüp bu yılda reklam almassa 2 yıl üst üste reklam almayarak rekor kıracak bu rekor kime ait tabiki iho ya harbiden adam çok başarılı ama ne hikmetse hep tersten.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yüzden Tanrı nedir? haha ...iyi olduğunu
                        En son LeoPiece tarafından düzenlendi; 29.07.2015, 09:28.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada forma sponsorluğu ne oldu eğerki klüp bu yılda reklam almassa 2 yıl üst üste reklam almayarak rekor kıracak bu rekor kime ait tabiki iho ya harbiden adam çok başarılı ama ne hikmetse hep tersten.
                          Önceki dönemlerde de bu konuda çok istikrarlı olamamıştık.
                          Avea ve Türk Telekom diğer büyük takımlarla beraber bize sponsorluk desteği vermişti.
                          Şimdilerse ise kimse yanaşmıyor sponsorluğa.
                          Ee yönetimin de yadsınamaz katkılarıyla.

Yorum

• arkadaşlar,

bu sezon ki formalarımız malum, rezil ötesi ve bir çoğumuz gibi bende forma almayacağım ancak onur yazılı kaleci forması alınıp hem mesaj verilebilir hem de kulubumuze katkıda bulunabilir.

Yorum

• Dün Juventus ve İnter'in yeni sezon formalarını bir Nike mağazasında gördüm ve çok beğendim. Buraya nasıl resim eklendiğini unuttuğum için maalesef paylaşamıyorum.
                              Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar,

bu sezon ki formalarımız malum, rezil ötesi ve bir çoğumuz gibi bende forma almayacağım ancak onur yazılı kaleci forması alınıp hem mesaj verilebilir hem de kulubumuze katkıda bulunabilir.
                                Fikir güzel.
                                Bordo Mavi

Yorum

Çalışıyor...
                                X