Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün akşam üstü bakırköy ts club tırını ziyaret ettik, cumartesi gününe kadar orada kalacak sonra ise kulübe devir işlemleri devam eden ts club bakırköy yapacakmış bu işi. formalara oldukça yoğun bir ilgi vardı, bordo forma daha gelmemiş ama. hafta sonuna kadar hem çocuk formaları (beyaz,bordo) hem de bordo forma gelecekmiş ...
    dürüst olmak gerekirse beyaz formayı beğenmiş olmama rağmen çubukluyu hiç beğenmedim, gel gelelim beyaz forma giymeyen biri olarak yine çubukludan aldım. beyaz formanın kumaşı oldukça güzel, bordonun problemi ise aceleye getirilmiş dikim kalitesi kötü, bir de kumaşı 2. nerdeyse 3. sınıf nike kumaşı ..ilk çıkan 2008 formalarının kalitesinde sanki, ayrıca nasıl dri fit onu da anlamış değilim...bu seneki gs forması ile kumaşları arasında fersah fersah fark olmasına rağmen aynı fiyat !!
    çocuk forması almadan eve gitmek hem benim hem oğlum için yıkım oldu neyse ki hafta sonu beyaz forma alacağımın sözünü vererek konuyu kapadım.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün akşam üstü bakırköy ts club tırını ziyaret ettik, cumartesi gününe kadar orada kalacak sonra ise kulübe devir işlemleri devam eden ts club bakırköy yapacakmış bu işi. formalara oldukça yoğun bir ilgi vardı, bordo forma daha gelmemiş ama. hafta sonuna kadar hem çocuk formaları (beyaz,bordo) hem de bordo forma gelecekmiş ...
      dürüst olmak gerekirse beyaz formayı beğenmiş olmama rağmen çubukluyu hiç beğenmedim, gel gelelim beyaz forma giymeyen biri olarak yine çubukludan aldım. beyaz formanın kumaşı oldukça güzel, bordonun problemi ise aceleye getirilmiş dikim kalitesi kötü, bir de kumaşı 2. nerdeyse 3. sınıf nike kumaşı ..ilk çıkan 2008 formalarının kalitesinde sanki, ayrıca nasıl dri fit onu da anlamış değilim...bu seneki gs forması ile kumaşları arasında fersah fersah fark olmasına rağmen aynı fiyat !!
      çocuk forması almadan eve gitmek hem benim hem oğlum için yıkım oldu neyse ki hafta sonu beyaz forma alacağımın sözünü vererek konuyu kapadım.
      Cengiz abi söylemek istediğimi söylemişsin. Birinci kalite formayı da 150 liradan satıyorsun üçüncü kalite formayı da. Bu nasıl fiyat politikası, en azından beyaz ve bordo formanın 110-120 bandına çekilmesi gerekirdi.

Yorum

• Bu sene fiyat politikasini tartismayacagim.
        Cunku kayanin altina hep beraber elimizi sokmamiz gerekiyor. Hastayi ayaga kaldirmak lazim.
        Umarim yonetim bu sezondan ders cikarir, elestirileri dikkate alir ve gelecek sezon hersey olmasi gerektigi gibi olur.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

dün akşam üstü bakırköy ts club tırını ziyaret ettik, cumartesi gününe kadar orada kalacak sonra ise kulübe devir işlemleri devam eden ts club bakırköy yapacakmış bu işi. formalara oldukça yoğun bir ilgi vardı, bordo forma daha gelmemiş ama. hafta sonuna kadar hem çocuk formaları (beyaz,bordo) hem de bordo forma gelecekmiş ...
          Cengiz abi Bakirkoy Ts clubda yeni sezon formalari yok mu?
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunlar için İstanbul Türkçesi konuşan şark tüccarı dediğimizde kızıyorlardı ufacık bir kampanya işini yönetemiyorlar daha!

Alt tarafı 20 tane şuben var.Geçersin tebliğini şubelerine aradaki farkı sübvanse edersin.İndirimli forma alacak olanların ismi belli sayısı belli.

Ümraniyede'ki temerküz şubeymiş de ordan indirimli alınabiliyormuş da diğer mağazalar bilmem neymiş! Öte taraftan asrın icadı TS Club tırını zabıtalar kovalıyor te Allahım komediye gel.Ha bir de 9 Eylül'e kadar zamanı varmış bu işin,yoksa asidi kaçan kola misali indirim olayı da yalan oluyor.Neden?
            Çok profesyonel yönetimimiz var canım,tütütü maşallah..

Şunun altyapısını oluşturamıyorsunuz kulübün altyapısını ve geleceğini oluşturmaktan bahsediyorsunuz.
            Sana öyle laflar ederdim ya neyse.

Senin gibiler için ceza almaya değmez.

Sen Trabzonspor luysan ben değilim.

Senin gibilere hacıosmanoğlu yönetimi yakışır.

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cengiz abi Bakirkoy Ts clubda yeni sezon formalari yok mu?
              yok Remzi... kulüp en son formaların sızdırılması olayından sonra çizdi üstlerini

Yorum

• Bakırköydeki Ts Club tırı ayın kaçına kadar orda ? 100 lira indirm için 150 liralık benzin yakıp bahçeşehirden ümraniye'ye gidemicem maalesef.
                TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Web sitesinden indirimli alınıyor diyorsunuz.

ben ödeme onaylamaya geldim nerdeyse. indirimi alacağım kısımı bulamadım
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

yok Remzi... kulüp en son formaların sızdırılması olayından sonra çizdi üstlerini
                    Yönetimi tebrik ederim, hayatımda gördüğüm en kaypak adamlardandı Bakırköy Ts Club mağazası sahibi ne zaman gitsem kulüpten dert yanmalar kulübü küçük görmeler yok o kadar para yatırmışta yok bilmem ne , bide güzellik abidesi sanki formaları ilk o giydi sızdırdı bu sene rezil etti bizi elaleme iyi olmuş çapsız adamlardan kurtulduk.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bakırköydeki Ts Club tırı ayın kaçına kadar orda ? 100 lira indirm için 150 liralık benzin yakıp bahçeşehirden ümraniye'ye gidemicem maalesef.
                      Tirimiz cuma aksami saat 8-9'a kadar Meydan'da.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ankara Tsclub'da bordo forma yok, çubuklunun da S bedeni kalmamış.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bakırköy meydandan çubuklu formayı aldım aslında bordo formayı almak istiyordum ama bir renktaş çubukludan şaşma deyince çubuklu almış oldum bordo formayı da alacağım sonra.
                          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

cengiz ÇUBUKLU by @afs

Yorum

• Bu kulüpte değişen hiçbir şey yok.İsimler değişiyor ama zihniyet ve kafalar hep aynı kalıyor.

5 yıl önce de aynısıydı.İptal olan Bilbao maçının biletlerinin iadesini doğru dürüst yapamamışlardı.Yine aynı tas aynı hamam...

Burada yazdıklarımı idrak edebilme kapasitesine haiz olmayan saçmalıklarına karşılık vermek istemediğim troller, maalesef camianın da ülkenin de kahir ekseriyetini oluşturuyor.Bundan dolayı takımın da ülkenin de burnu pislikten çıkmıyor.Süt ne ise kaymağı da odur demişler.Böyle taraftara,topluma böyle yönetimler ve böyle travmalar müstehak oluyor bir yerde.

Kasımpaşalı o topu boş kaleye atabilse bugün 0 puandaydık.Ama çok değil, 3-5 mağlubiyetten sonra bugün yönetimin borazanlığını yapanlar sahaya atlayıp hakem dövmeye devam edecek.

Neyin borazanlığını yapıyorlar o da anlaşılmaz.Kulüp borçluydu hepten borçlanıyor.

Hem de nasıl.

Aslında ülkede kredi çekmenin en zor olduğu ama idarenin iradesi altında bir banka olduğu için,idareye yağ çekip kredi kullanabildi bu yönetim.
                              %15 maliyetle çektiği krediyle futbolcu maaşı ödedik. Hüloğ! Şike mevzusunda ağzını açmamak kaydıyla bu ve benzeri çeşitli iltimaslarla çizmeye çalıştıkları ''başarılı yönetim'' profilinin patlayışını yine ağır bedeller ödeyerek göreceğiz.Yerli Ünal Aysal'ınız hayırlı olsun.Fetö mağduru Aziz'e geçmiş olsun ziyaretine artık birlikte gidersiniz.

Neyse indirimli formaları internetten almaya falan çalışmayın.Son aşamada bindirimli fiyat çıkıyor.Münferiden gitmektense indirimli formalarımızı vakit dolmadan otobüs kiralayıp Ümraniye'deki Ts Club birleşik mağazasından topluca alalım.Kalırsa tabi...

Yorum

• Şimdilik 1 tane alabildim maalesef. Allah'ın izniyle durumları düzelttiğimiz zaman devamını getiririz.
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Çalışıyor...
                                X