Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike ile bittikten sonra ya NB ya da Under Armour lütfen
    Forma alalim. Sponsorun ne önemi var ki?
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Şorttaki sayılar bordo

Yorum

• Cubuklunun renkleri cok tatli duruyor yeminle

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Sizce ?
          En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 04:08.

Yorum

• [MENTION=40251]furkanaltuncu[/MENTION]
            Beyaz olmayacaksa bordo daha güzel duruyor bence.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• [MENTION=40251]furkanaltuncu[/MENTION]
              Mavi sortla tabiki komple bordo ile cubuklu bogulmus ayni sekillde komple mavi ile de bogulur mavi sort bordo corap daha guzel olmus bence

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Formalarda ikinci posta gelmiş sanırım... İnternette çubuklunun da, bordonun da, beyazın da bütün bedenleri mevcut şu an...

Yorum

• Umraniyede beden yok.

İnternetden indirim gelmiyor bana tcyi yanlış yeremi yazıyorum anlamadım

2 adet forma alacağız mağazada yok siteden alamıyorum . ne yapacağım anlamadım
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Gaziantep maçının fotoğraflarında bir taraftarın üstünde gördüm.Eski formalara QNB logosu bastırma şansımız var mı?

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gaziantep maçının fotoğraflarında bir taraftarın üstünde gördüm.Eski formalara QNB logosu bastırma şansımız var mı?
                      Bu konuyu ben bursadaki TsClub'a sordum "Bizim elimizde turkish airlines var qnb ler Trabzonda basıldığı için gelmedi. Trabzondaki TsClub'larda muhtemelen vardır." Dediler hatta 89 tl olan geçen sezonun forma kampanyasını aldığımda iki formamada ücretsiz olarak Turkish Airlines reklamını bastılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• zaten formanın sırtı bordo ,altına bordo şort giyerek daha da boğuyoruz formayı,

bordo şort bence hiç giyilmemeli,
                        mavi ve beyaz şort ideal olandır. altına da zıt renk konç ile çok daha güzel duruyor.
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          EfsaneSpors ‏@Efsanespors 20 dk.20 dakika önce
                          Trabzonspor, 10 gün içerisinde 12 bin forma sattı. Hedefleri bu sezon 120 bin forma satmak.

Rakam dogru mudur ??
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rakam dogru mudur ??
                            emre aksoy söyledi herhalde doğrudur, bunun yüzde 70-80'i kasımpaşa stadından bilet alanlardır herhalde....

Yorum

• İnternetten forma siparişi verirken kargo bedeli ödememek için yanında kupa bardağıda eklemiştim.

Bugün ben yokken işyerime teslim edilmiş.

Geldim paketi açtım içerisinden kupa bardağı ve formanın sığabileceği ebatta boş Tsclub poşeti çıktı.Forma yok

Kulübü aradım gönderim merkezinin kamera kayıtlarına bakacaklarmış.Umarım biz gönderdik demezler

Beklenen cevap geldi.Kulüp kayıtlarında ürünün eksiksiz gönderildiği görülüyormuş.

Kargo firması ile görüşeceklermiş.

Benim forma iç edilmiş

Bin kere yazdık kulübe düzgün bir kargo firması ile anlaşın diye.

Teslim edilen kutuları iyi kontrol edin akadaşlar.

Kutuyu inceledim şimdi alt tarafı kesilmiş kutuyu açmışlar sonra şeffaf koli bandı ile bantlayıp kapatmışlar.
                              En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 15:05.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sizce ?
                                bence % 1.000.000.000.000 çubuklunun beyaz şort ile kombin edilmesi lazım...
                                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

Çalışıyor...
                                X