İlk olarak Arda' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Sizce ?
En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 04:08.
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantep maçının fotoğraflarında bir taraftarın üstünde gördüm.Eski formalara QNB logosu bastırma şansımız var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
zaten formanın sırtı bordo ,altına bordo şort giyerek daha da boğuyoruz formayı,
bordo şort bence hiç giyilmemeli,
mavi ve beyaz şort ideal olandır. altına da zıt renk konç ile çok daha güzel duruyor.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsaneSpors â€@Efsanespors 20 dk.20 dakika önce
Trabzonspor, 10 gün içerisinde 12 bin forma sattı. Hedefleri bu sezon 120 bin forma satmak.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakam dogru mudur ??
Yorum
-
İnternetten forma siparişi verirken kargo bedeli ödememek için yanında kupa bardağıda eklemiştim.
Bugün ben yokken işyerime teslim edilmiş.
Geldim paketi açtım içerisinden kupa bardağı ve formanın sığabileceği ebatta boş Tsclub poşeti çıktı.Forma yok
Kulübü aradım gönderim merkezinin kamera kayıtlarına bakacaklarmış.Umarım biz gönderdik demezler
Beklenen cevap geldi.Kulüp kayıtlarında ürünün eksiksiz gönderildiği görülüyormuş.
Kargo firması ile görüşeceklermiş.
Benim forma iç edilmiş
Bin kere yazdık kulübe düzgün bir kargo firması ile anlaşın diye.
Teslim edilen kutuları iyi kontrol edin akadaşlar.
Kutuyu inceledim şimdi alt tarafı kesilmiş kutuyu açmışlar sonra şeffaf koli bandı ile bantlayıp kapatmışlar.En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 15:05.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizce ?
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
Yorum