dün akşam üstü bakırköy ts club tırını ziyaret ettik, cumartesi gününe kadar orada kalacak sonra ise kulübe devir işlemleri devam eden ts club bakırköy yapacakmış bu işi. formalara oldukça yoğun bir ilgi vardı, bordo forma daha gelmemiş ama. hafta sonuna kadar hem çocuk formaları (beyaz,bordo) hem de bordo forma gelecekmiş ...
dürüst olmak gerekirse beyaz formayı beğenmiş olmama rağmen çubukluyu hiç beğenmedim, gel gelelim beyaz forma giymeyen biri olarak yine çubukludan aldım. beyaz formanın kumaşı oldukça güzel, bordonun problemi ise aceleye getirilmiş dikim kalitesi kötü, bir de kumaşı 2. nerdeyse 3. sınıf nike kumaşı ..ilk çıkan 2008 formalarının kalitesinde sanki, ayrıca nasıl dri fit onu da anlamış değilim...bu seneki gs forması ile kumaşları arasında fersah fersah fark olmasına rağmen aynı fiyat !!
çocuk forması almadan eve gitmek hem benim hem oğlum için yıkım oldu
neyse ki hafta sonu beyaz forma alacağımın sözünü vererek konuyu kapadım.
dürüst olmak gerekirse beyaz formayı beğenmiş olmama rağmen çubukluyu hiç beğenmedim, gel gelelim beyaz forma giymeyen biri olarak yine çubukludan aldım. beyaz formanın kumaşı oldukça güzel, bordonun problemi ise aceleye getirilmiş dikim kalitesi kötü, bir de kumaşı 2. nerdeyse 3. sınıf nike kumaşı ..ilk çıkan 2008 formalarının kalitesinde sanki, ayrıca nasıl dri fit onu da anlamış değilim...bu seneki gs forması ile kumaşları arasında fersah fersah fark olmasına rağmen aynı fiyat !!
çocuk forması almadan eve gitmek hem benim hem oğlum için yıkım oldu

Yorum