Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KTurfanda19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlamadım Arkadaşım? Kemal Tatar derken neyi kastediyorsun
    Arkadaş beni kastediyor. Ben de Adidas'tan yanayım. Trabzonspor'a yakışan en iyi marka adidastır. Nike bu sezon yaşanan ödeme sorunundan sonra önümüzdeki sezon bizi iyice hafife alacaktır diye düşünüyorum. Adidas hem kalite olarak hem de dizayn olarak bize daha uygun. Ama forumdaki nike lobisine bu gerçekleri anlatmak zor tabii.

Yorum

• Adidas'ın ne yapabiliceğini çok merak ediyorum fakat nike da iyi
      Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş beni kastediyor. Ben de Adidas'tan yanayım. Trabzonspor'a yakışan en iyi marka adidastır. Nike bu sezon yaşanan ödeme sorunundan sonra önümüzdeki sezon bizi iyice hafife alacaktır diye düşünüyorum. Adidas hem kalite olarak hem de dizayn olarak bize daha uygun. Ama forumdaki nike lobisine bu gerçekleri anlatmak zor tabii.
        Anlamazlar arkadaşım anlamazlar. elimizde ki kaliteli topçuları satıp yerlerini yalnızca isim,ünvan yapmış topçularla doldurmaya çalışan bir yönetim var. forma sponsorunu ve tsclub ürünlerini kim takar ki?
        Bayrakları Bayrak Yapan Üstünde ki Kandır,Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır.Bastığın Yerleri Toprak Deyip Geçme Tanı! Sen Şehit Oğlusun incitme Yazıktır ATANI!

Yorum

• Adidas

İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adidas'ın ne yapabiliceğini çok merak ediyorum fakat nike da iyi
          Arkadaşım Öncelikle Adidas Nike'tan daha iyi bir markadır. zaten bunu tüm markalar da kabullendi. ayriyeten Adidas Nike'ın göstermediği özeni gösteriyor. bir düşünsene şu real madrid formasındaki ejderha yerine kaplan var göğüsün orda forma da siyah ve arma trabzonspor arması.
          Bayrakları Bayrak Yapan Üstünde ki Kandır,Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır.Bastığın Yerleri Toprak Deyip Geçme Tanı! Sen Şehit Oğlusun incitme Yazıktır ATANI!

Yorum

Arkadaşım Öncelikle Adidas Nike'tan daha iyi bir markadır. zaten bunu tüm markalar da kabullendi. ayriyeten Adidas Nike'ın göstermediği özeni gösteriyor. bir düşünsene şu real madrid formasındaki ejderha yerine kaplan var göğüsün orda forma da siyah ve arma trabzonspor arması.
            gayet güzel fakat takımdan takıma degişir ayrıca adidas gayet iyi fakat nike da iyi dedim yanlıs anlasılmasın tanınmamıs bir markada olur trabzonsporumuza gereken anlayışı gösterirse
            Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gayet güzel fakat takımdan takıma degişir ayrıca adidas gayet iyi fakat nike da iyi dedim yanlıs anlasılmasın tanınmamıs bir markada olur trabzonsporumuza gereken anlayışı gösterirse
              Evet. Nike'ın Trabzonspor'a gereken özeni gösterdiğini düşünmüyorum. örn. adidas real madridin ürünlerini tasarlarken gösterdiği özeni başka bir takıma yaparken de gösteriyor. tsclub ürünlerimizde bir tane günlük nike tshirt yok. ne bir tasarım ne bir faaliyet. o yüzden oyum her zaman adidas'a. Özellikle Alman markası olmasından dolayı. ve köklü bir marka olmasından dolayı.

Yorum

sizi arka sayfalari okumaya davet ediyorum

nike dan iymis
                neden ozaman dünyanin en büyük spor markasi nike
                neden nike in marka degeri ve sirket degeri adidasin önünde
                neden her sene adidas niken designer larini transfer eder
                okadar iyiydilerde nasil reebok ve salomon gibi dünya markalarini öldürdüler

birakin bu eyyamciligi
                anladik sizin agiz tadiniz adidas, cok begeniyorsunuz, ama lütfen dogru olmayan seyleri yazmayin
                zaten bu baslikda hersey sayilarinlan, ve haberlerinlen mevcut

hatta adidasa gidip soruldugunda trabzonsporlan calismayi düsünmedigini belirten bir markadan konusuyorsunuz
                türkiyede sikeci kulüplen özdeslesmis bir marka

ins. sizin bir gün istediginiz olur, ts. adidas giyinir, hasretiniz sonlanir
                ne diyim baska
                yaradanim bütün sevenleri kavustursun

ayrica trabzonsporumun kaplan hic bir zaman simgesi olmadi ve olamaz
                bizim hayvan simgemiz yok

o ejderha yida cin pazari icin yaptilar
                biseye benzedigi yok
                cocuk ligi formasina benziyor
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.03.2015, 21:50.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu sene de nike'dayız...adidas hayalleri neden kuruluyor anlamıyorum.. Kaldı ki şahsen adidas olacağına lotto, lescon bile daha tercihimdir

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sene de nike'dayız...adidas hayalleri neden kuruluyor anlamıyorum.. Kaldı ki şahsen adidas olacağına lotto, lescon bile daha tercihimdir
                    Güzel şaka
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel şaka
                      siz adidasla yaşamaya devam edin... şaka falan yapmıyorum!!!

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Adidas diyki;

Ben yaptıkları onca çirkeflikle nefret edilen takımların taraftarlarının egosunu tatmin etmek istiyorum. Bizim mottomuz "There will be haters". Yani "her boku yerim, kendime bakmam, bir de üste çıkarım, siz beni çekemediğiniz için nefretinizim" diye kendini gazlayanların yanındayım her zaman. Küçük dağları biz yarattık. O yüzden senle işim olmaz eeey Trabzonspor. Sana sponsor olmak istemiyorum, al o bizi isteyen bir kaç taraftarınıda bas git.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adidas diyki;

Ben yaptıkları onca çirkeflikle nefret edilen takımların taraftarlarının egosunu tatmin etmek istiyorum. Bizim mottomuz "There will be haters". Yani "her boku yerim, kendime bakmam, bir de üste çıkarım, siz beni çekemediğiniz için nefretinizim" diye kendini gazlayanların yanındayım her zaman. Küçük dağları biz yarattık. O yüzden senle işim olmaz eeey Trabzonspor. Sana sponsor olmak istemiyorum, al o bizi isteyen bir kaç taraftarınıda bas git.
                          evet bugün öyle
                          ama zamani geldimi o kitapsizlarda kapimizda yatacak ins.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adamlar Adidas diye Real Madrid, Bayern formaları gösteyor..

Adidas senle çalışmak istemiyor ki çalışsa Sivas'a verdiği formayı verecek..

Yorum

• Arkadaslar herhalde adidas sponsor olunca Real ve Milana yapacagi formalardan yapacak saniyorlar.
                              Adidasin belli takimlari var her ligte. Real Bayern Milan Lyon Ajax Chelsea.
                              Bunlar dışındaki her takima ayni formaları gonderiyor.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adidas diyki;

Adidas'ı özetleyen harika bir yorum olmuş. Ağzına sağlık. 'There will be haters + Luis Suarez'..

Araba markası Lada bile kendini yeniliyor 10 - 20 yılda bir bile olsa. Adidas her sene aynı modelleri yapıyor (bir kaç takım hariç). millet Milana Ajaxa yapılan formaları giyeceklerini zannediyorlar. hele bir kaç sene önce lyon ve marsilyaya yaptıkları formalar vardı rengarenk, adidas gerçekten tasarım harikasıydı o formalarda, işte Nike tasarım olarak o formaların yanına bile yaklaşamaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X