İlk olarak KTurfanda19 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş beni kastediyor. Ben de Adidas'tan yanayım. Trabzonspor'a yakışan en iyi marka adidastır. Nike bu sezon yaşanan ödeme sorunundan sonra önümüzdeki sezon bizi iyice hafife alacaktır diye düşünüyorum. Adidas hem kalite olarak hem de dizayn olarak bize daha uygun. Ama forumdaki nike lobisine bu gerçekleri anlatmak zor tabii.Bayrakları Bayrak Yapan Üstünde ki Kandır,Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır.Bastığın Yerleri Toprak Deyip Geçme Tanı! Sen Şehit Oğlusun incitme Yazıktır ATANI!
Yorum
-
Adidas
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas'ın ne yapabiliceğini çok merak ediyorum fakat nike da iyiBayrakları Bayrak Yapan Üstünde ki Kandır,Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır.Bastığın Yerleri Toprak Deyip Geçme Tanı! Sen Şehit Oğlusun incitme Yazıktır ATANI!
Yorum
-
İlk olarak KTurfanda19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım Öncelikle Adidas Nike'tan daha iyi bir markadır. zaten bunu tüm markalar da kabullendi. ayriyeten Adidas Nike'ın göstermediği özeni gösteriyor. bir düşünsene şu real madrid formasındaki ejderha yerine kaplan var göğüsün orda forma da siyah ve arma trabzonspor arması.yanlıs anlasılmasın tanınmamıs bir markada olur trabzonsporumuza gereken anlayışı gösterirse
Bordo-Mavi
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegayet güzel fakat takımdan takıma degişir ayrıca adidas gayet iyi fakat nike da iyi dedimyanlıs anlasılmasın tanınmamıs bir markada olur trabzonsporumuza gereken anlayışı gösterirse
Bayrakları Bayrak Yapan Üstünde ki Kandır,Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır.Bastığın Yerleri Toprak Deyip Geçme Tanı! Sen Şehit Oğlusun incitme Yazıktır ATANI!
Yorum
-
İlk olarak KTurfanda19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım Öncelikle Adidas Nike'tan daha iyi bir markadır. zaten bunu tüm markalar da kabullendi. ayriyeten Adidas Nike'ın göstermediği özeni gösteriyor. bir düşünsene şu real madrid formasındaki ejderha yerine kaplan var göğüsün orda forma da siyah ve arma trabzonspor arması.
nike dan iymis
neden ozaman dünyanin en büyük spor markasi nike
neden nike in marka degeri ve sirket degeri adidasin önünde
neden her sene adidas niken designer larini transfer eder
okadar iyiydilerde nasil reebok ve salomon gibi dünya markalarini öldürdüler
birakin bu eyyamciligi
anladik sizin agiz tadiniz adidas, cok begeniyorsunuz, ama lütfen dogru olmayan seyleri yazmayin
zaten bu baslikda hersey sayilarinlan, ve haberlerinlen mevcut
hatta adidasa gidip soruldugunda trabzonsporlan calismayi düsünmedigini belirten bir markadan konusuyorsunuz
türkiyede sikeci kulüplen özdeslesmis bir marka
ins. sizin bir gün istediginiz olur, ts. adidas giyinir, hasretiniz sonlanir
ne diyim baska
yaradanim bütün sevenleri kavustursun
ayrica trabzonsporumun kaplan hic bir zaman simgesi olmadi ve olamaz
bizim hayvan simgemiz yok
o ejderha yida cin pazari icin yaptilar
biseye benzedigi yok
cocuk ligi formasina benziyorEn son selcuk tarafından düzenlendi; 08.03.2015, 21:50."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene de nike'dayız...adidas hayalleri neden kuruluyor anlamıyorum.. Kaldı ki şahsen adidas olacağına lotto, lescon bile daha tercihimdir
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel şaka
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Adidas diyki;
Ben yaptıkları onca çirkeflikle nefret edilen takımların taraftarlarının egosunu tatmin etmek istiyorum. Bizim mottomuz "There will be haters". Yani "her boku yerim, kendime bakmam, bir de üste çıkarım, siz beni çekemediğiniz için nefretinizim" diye kendini gazlayanların yanındayım her zaman. Küçük dağları biz yarattık. O yüzden senle işim olmaz eeey Trabzonspor. Sana sponsor olmak istemiyorum, al o bizi isteyen bir kaç taraftarınıda bas git.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas diyki;
Ben yaptıkları onca çirkeflikle nefret edilen takımların taraftarlarının egosunu tatmin etmek istiyorum. Bizim mottomuz "There will be haters". Yani "her boku yerim, kendime bakmam, bir de üste çıkarım, siz beni çekemediğiniz için nefretinizim" diye kendini gazlayanların yanındayım her zaman. Küçük dağları biz yarattık. O yüzden senle işim olmaz eeey Trabzonspor. Sana sponsor olmak istemiyorum, al o bizi isteyen bir kaç taraftarınıda bas git.
ama zamani geldimi o kitapsizlarda kapimizda yatacak ins."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Arkadaslar herhalde adidas sponsor olunca Real ve Milana yapacagi formalardan yapacak saniyorlar.
Adidasin belli takimlari var her ligte. Real Bayern Milan Lyon Ajax Chelsea.
Bunlar dışındaki her takima ayni formaları gonderiyor.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas diyki;
Ben yaptıkları onca çirkeflikle nefret edilen takımların taraftarlarının egosunu tatmin etmek istiyorum. Bizim mottomuz "There will be haters". Yani "her boku yerim, kendime bakmam, bir de üste çıkarım, siz beni çekemediğiniz için nefretinizim" diye kendini gazlayanların yanındayım her zaman. Küçük dağları biz yarattık. O yüzden senle işim olmaz eeey Trabzonspor. Sana sponsor olmak istemiyorum, al o bizi isteyen bir kaç taraftarınıda bas git.
Araba markası Lada bile kendini yeniliyor 10 - 20 yılda bir bile olsa. Adidas her sene aynı modelleri yapıyor (bir kaç takım hariç). millet Milana Ajaxa yapılan formaları giyeceklerini zannediyorlar. hele bir kaç sene önce lyon ve marsilyaya yaptıkları formalar vardı rengarenk, adidas gerçekten tasarım harikasıydı o formalarda, işte Nike tasarım olarak o formaların yanına bile yaklaşamaz
Yorum
Yorum