formalar umarım den,ldiği gibi fazla satılıyordur. formayı aldığım gün 20 25 kişi ancak vardı TS Club'ta öğleden sonraydı bide. bayramın 3. gününe bayramlaşma kalmaz herhalde ? Cardozo iyi sattırır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bu taraftar değil cardozo messi ile ronaldo aynı anda gelse yine bişey bulur almaz formaları. adamların huyu böyle illa bi nane bulup almayacaklar forma. kaç gündür o kadar deliyle tartıştım ki bu konu da bırakın gerisini siz düşünün. tabi bizimkiler maçlarda değil düğünde giyecek formasını. utanmazlar ahlaksızlar!
12 yaşında ki yiğenim harçlıklarından biriktirip forma aldı. iş güç sahibi para sıkıntısı olmayan SÖZDE TRABZONSPOR TARAFTARLARI hala yok orası burası böyle desin. siz ADAMSANIZ ! TARAFTARSANIZ ! Forma alıp kulübe destek olanlar Deplasman dönüşlerinde toprağa kavuşanların sözlükte anlamı yok!lay lay lay
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada arkadaşlar bi söz vermiştik tutalım formamız düğmeli yaka olursa
bi de mitroglou yu transfer edersek bir renkdaşımıza check up yapıcam demiştim
mitro kesin değil ama cardo geldi o da kabulümdür isteyen varsa burdayım biz de yalan yok))
Yorum
-
İlk olarak cengiz çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de buradayim))
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada arkadaşlar bi söz vermiştik tutalım formamız düğmeli yaka olursa
mitro kesin değil ama cardo geldi o da kabulümdür isteyen varsa burdayım biz de yalan yokTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Bu arada aklınızda bulunsun, merkezdeki ts cluplar bayağı yoğundu, ben formamı,reklam vermek istemiyorum, Kaşüstündeki alışveriş merkezindeki Ts Clup tan aldım.15 dakikada yazıp verdiler.Beklemek istemeyen, yolu o taraflara düşen oradan alabilir.KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
mitro kesin değil ama cardo geldi o da kabulümdür isteyen varsa burdayım biz de yalan yokHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma alımında sponsor olacak sanırım
mitroglou da gelirse bi renkdaşımıza check up yapcağmı sööylemiştim
not: özel hastanelerde check up formadan pahalıEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 02.08.2014, 23:51.
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşlığı takip eden bilir günler öncesinden forma yakalı düğmeli olur
mitroglou da gelirse bi renkdaşımıza check up yapcağmı sööylemiştimben de herhalde sponsor olacagini söylemek istiyor diye açıklama yapiyim dedim
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
Yorum