Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formalar umarım den,ldiği gibi fazla satılıyordur. formayı aldığım gün 20 25 kişi ancak vardı TS Club'ta öğleden sonraydı bide. bayramın 3. gününe bayramlaşma kalmaz herhalde ? Cardozo iyi sattırır
    lay lay lay

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Cubuklu beyaz sort ve beyaz konc ile...

Motorola Moto G den Tapatalk ile Gönderildi

Yorum

• Beyaz şortla güzel duruyor bu kombinasyon tutar bence.

Yorum

• Cubukluyu aldim.almaya giderken cok icime sinmemisti formalar ama canli gorunce supermis.kappadan sonra en iyi formam

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Arkadaşlar bir şey soracağım. Netten forma almayı düşünüyorum. 2 yıl önceki şimşekli çubuklu formayı xl beden aldım. Bu formaların bedenleride aynı mı?

Yorum

• bu arada arkadaşlar bi söz vermiştik tutalım formamız düğmeli yaka olursa
              bi de mitroglou yu transfer edersek bir renkdaşımıza check up yapıcam demiştim

mitro kesin değil ama cardo geldi o da kabulümdür isteyen varsa burdayım biz de yalan yok

Yorum

• Çubuklu dehşet durmuş beyaz şortun üstünde

Yorum

• bu taraftar değil cardozo messi ile ronaldo aynı anda gelse yine bişey bulur almaz formaları. adamların huyu böyle illa bi nane bulup almayacaklar forma. kaç gündür o kadar deliyle tartıştım ki bu konu da bırakın gerisini siz düşünün. tabi bizimkiler maçlarda değil düğünde giyecek formasını. utanmazlar ahlaksızlar!

12 yaşında ki yiğenim harçlıklarından biriktirip forma aldı. iş güç sahibi para sıkıntısı olmayan SÖZDE TRABZONSPOR TARAFTARLARI hala yok orası burası böyle desin. siz ADAMSANIZ ! TARAFTARSANIZ ! Forma alıp kulübe destek olanlar Deplasman dönüşlerinde toprağa kavuşanların sözlükte anlamı yok!
                  lay lay lay

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu arada arkadaşlar bi söz vermiştik tutalım formamız düğmeli yaka olursa

mitro kesin değil ama cardo geldi o da kabulümdür isteyen varsa burdayım biz de yalan yok
                    Ben de buradayim ))

Yorum

• İlk olarak cengiz çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben de buradayim ))
                      tamam abi zaten başka kimse yazmadı nerde otrysn

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olay ne?
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu arada aklınızda bulunsun, merkezdeki ts cluplar bayağı yoğundu, ben formamı,reklam vermek istemiyorum, Kaşüstündeki alışveriş merkezindeki Ts Clup tan aldım.15 dakikada yazıp verdiler.Beklemek istemeyen, yolu o taraflara düşen oradan alabilir.
                          KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma alımında sponsor olacak sanırım
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forma alımında sponsor olacak sanırım
                              başlığı takip eden bilir günler öncesinden forma yakalı düğmeli olur

mitroglou da gelirse bi renkdaşımıza check up yapcağmı sööylemiştim

not: özel hastanelerde check up formadan pahalı
                              En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 02.08.2014, 23:51.

Yorum

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başlığı takip eden bilir günler öncesinden forma yakalı düğmeli olur

mitroglou da gelirse bi renkdaşımıza check up yapcağmı sööylemiştim
                                Iste o ne demek onu sormuş arkadaş ben de herhalde sponsor olacagini söylemek istiyor diye açıklama yapiyim dedim
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X