Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    siz adidasla yaşamaya devam edin... şaka falan yapmıyorum!!!

Aklıma bu karikatür geldi, affınıza sığınarak.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yine adidasçılar toplanmış

Arkadaşlar Nike'ın marka değerini, tasarımlarını kendi çapınızda eleştirebilirsiniz lakin kalkıp bunu genel görüş gibi aktarmanız talihsizlik.

Tasarımcı olarak söylüyorum, Nike şu an en yenilikçi, en özel tasarımları yapıyor. Adidas ise gelenekçi yapısına sığınmış, 3 bantta takılmış kalmış bir firma. Adidas'ın büyüklüğü de tartışılmaz ama buradaki en acı gerçek Adidas'ın trabzonspor'u istememesi ve sizin kalkıp Real Madrid'e yapılan formayı (ki Japon bir tasarımcıya, Japonya pazarı için özel olarak yaptırılmış. çok basit b,ir tasarım) Trabzonspor'a yapılacak diye düşünmenizi hala anlamıyorum.

Nike'ın marka değeri, Trabzonspor'u yükseltecek. Biz yeter ki sportif başarıyı rutine bindirelim, her sene avrupada bu formayı terletelim. Sonrasında Adidas da gelir, Lescon da Önce Nike'ın marka değerini kullanalım.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak KTurfanda19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hadi herşeyi geçtim. Adidas'ın real madride yaptığı formayı bize de mi yapacağını sanıyorsunuz gibi yorumlar yazılmış. işte demişler adamlar bayern forması real madrid forması atıyor ts niyetine denilmiş. ben örnek vermek ve renklerin canlılığı konusunda attım o resimleri
        her şeyi geçtim Beşiktaş'ın formaları da mı kötü? adidas bayern'e gösterdiği çalışmayı göstermiş aynı şekilde beşiktaş a da. ts yi bjk den küçük görmeyin.
        Yahu okuduğunu mu anlamıyorsun? Yoksa okumuyorsun musun? Adamlar bizi küçük görüyor diyoruz. İstemiyorlar bizle çalışmak diyoruz. Var mı daha ötesi ya?

Bak Türk Dil Kurumu "istemek" kelimesini böyle anlatıyor.

1- İstek duymak, arzulamak

2- Bir şeyin kendisine verilmesini veya yapılmasını söylemek, dilemek

Bu okuduğunun tam tersini yapıyor Adidas işte. Anlatabildim mi?
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.03.2015, 12:55.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu arada Adidas Real'e, Bayern'e çöp poşetinden forma yapsa yine milyon satar. Çünkü o taraftarların forma ile sorunu yok. Klasikleşmiş bir tane formanın üzerine 2 tane o seneye özel tasarım çıkıyor, insanlar da o sezonun hatırası olarak o tasarımları da alıyor.

Adamlar her sene bir tema ile ilerliyor. Bu konu doğrudan marka ile alakalı.

Bizde ise böyle bir düşünce yok. Kötü forma diye diye ortalık inliyor. Ben gri forma almıştım, kimse beğenmemişti. Ben beğendim ve o sezonun hatırası-orijinalliği olarak aldım, koleksiyonuma kattım.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadın desenini en sevmeyen benimdir herhalde. Benim bile hoşuma gitti valla. Çok güzel durdu.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesin bilgi: bilmiyorum.
                olsun duyumlarada, spekülasyonlarada, iddialarada kabulüz
                transfer dönemine cok fazla zaman var
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 2015 16 katoloğu
                  e biz bunu zaten gecen sene giymiştik..
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2015 16 katoloğu
                    e biz bunu zaten gecen sene giymiştik..

Aynı formayı giymedik.

Kardeş takımımız Drogheda giymişti sadece

Drogheda United'ın bu formasını da başarılı bulmuştum.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 10.03.2015, 15:52.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu Swarovski Arena lafı nerden çıkdı kesinmi bu?
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• millet ne kader nıke iyi desede adidas ı tek geçerim örnek bayern münih-chelsea-real madrid-leverkusen-vestham unıted-8taş milan ve bunun gibi birçok takıma adidas 10 numara formalar veriyor trabzonsporda türkiyenin 4 büyüğünden biri kendini iyi pazarlarsa adidasla neden olmasın.

Yorum

• adidas üzerine kafa yoran arkadaşlar; tamam adidas güzel iyi hoş,anlamadığınız 1) adamlar bizimle çalışmak istemiyor 2) adidas dünyada real,bayern,milan gibi belli başlı kafa takımları hariç diğer takımlara ne yapıyor ya bakınca görmüyorsunuz, yada araştırmadan genel geçer yazıyorsunuz, Allah aşkına almanyada bayern harici adidas giyen schalke ve bayer leverkusen formalarına bakın bari, yada ispanyada real madrid hariç celta vigo,valencia formalarına bakın,
                          neyi anlamak istemiyorsunuz anlayamıyorum
                          olay kimsenin zevkine müdahale etmek değil, ben 3 çizgiyi formada görmeyi sevmem siz seversiniz,bu tartışılmaz ama adidas olması halinde bizlere yapacakları formalar konusunda hayal görmeyin lütfen...

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Swarovski Arena lafı nerden çıkdı kesinmi bu?
                            bir umut diyelim
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• benim tek düsüncem bu takıma ismi tanınmamıs bir markada olabilir güzel forma yapsın yeter
                              Bordo-Mavi

Yorum

• Nike forma konusunda Adidas'tan her zaman önde.
                                Yapılan formalar zaten kendini belli ediyor.
                                Umarım Nike ile uzun yıllar devam ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X