Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üfff beee....kiyamet koptu bir lansman icin......lansman o kadar cok önemlimi??????????

Önemli olan formalar.....Formalar gayet güzel......
    TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
    TRABZON / AYASOFYA MAH.
    HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• ilk defa bir çubuklu beğenmedim. Kim tasarlamış bu çubukluyu yahu. 3 ayrı renk.

Yorum

• Üşüyoruz Halil Reyiz
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• ibo istifa varsa bi klas başkan adayı alırım

İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen olsana aday.
          espiri yapma yakup çay yap

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bu biraz daha imanlı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Tanıtım bu değildir beklemek lazım ama amatörlük var ruhumuzda

Yorum

• çubuklu da yukarıdan aşşağıya V deseni mi var? Bana mı öyle geldi. Özer'in fotoya baktım, sanki orda da gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak kuzeylive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allahım sana şükürler olsun yarabbim.
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• Nasil bi kulüp olduk biz boyle ya

Yorum

• Çubukluyu almak için can atıyordum. Renk geçişi kimin fikriyse tebrik ederim(!)
                      Artık can atmıyorum, sadece almak için alacağım.
                      En son Sibel tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 14:33.

Yorum

• büyük takım olmak böyle bir şey işte!!!
                        TRABZONSPOR
                        iyi ki varsın Eren Bülbül...
                        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Şimdi iho çıkar açıklama yapar, bizden önceki yönetim forma tanıtımına 10000 lira para harcamış, ben bizim uşağa yaptırdım 500 gaymeye kapattım bu işi. Aha da belgesi. Top yuvalaktır ama biz değiliz. İki kişinin bildiği sır değildir. Yel dağdan tozunu alır cart curt.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Üfff beee....kiyamet koptu bir lansman icin......lansman o kadar cok önemlimi??????????

Önemli olan formalar.....Formalar gayet güzel......
                            Inan bana formalara tek kelimem yok günler hatta aylardır lansman aşağı lansman yukarı denilen şey gerçekten bumu. Diye düşünüyorum sadece desem ki yok devamı var başı böyle olan şeyin devamı nasıl olur diyorum dehşete kapiliyorum
                            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çubuklu da yukarıdan aşşağıya V deseni mi var? Bana mı öyle geldi. Özer'in fotoya baktım, sanki orda da gözüküyor.
                              bende dikkatli bakınca özerin formasında da var, şimdi farkettim.
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• Bumuydu yani günlerdir beklediğimiz tanıtım bumuydu ya yemin ediyorum millet pazar malı formalarını en iyi şekilde tanıtır bizim formalarımız müthiş ama tanıtan arkadaşın ellerine sağlık !

Bi laf vardır milletin cevizleri ses çıkarmıyor bizim unlardan ses geliyor
                                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

Çalışıyor...
                                X