Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibo istifa varsa bi klas başkan adayı alırım

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayırlı olsun
      Afs günlerdir lansman beklenmedi foto.kaliteleri.dusuk falan denilen lansman bumu kardeşim formalara bişiy demiyorum lansman bumu yani
      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Ne bordosu bordo ne mavisi mavi, renk kullanimi tek kelimeyle rezalet.

Yorum

• Teşekkürler ihocum, beni yanıltmadığın için tekar teşekkürler.

Yorum

• bu kadarsa interneti kapatıp ders çalışayım sabırsızlıkla bekledim ama ortada bir şey yok
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanın küçük oğlu Photoshop'a merak sarmış. Ona yaptırmışlar görselleri.
              Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Twitterda da kurumsallığın ve vizyonun doruklarındaki tanıtıma herkes isyan halinde.. Burada dizaynını yapıp arkadaşların paylaştıkları görseller daha iyi. Bırak oyuncularla olan videoyu normal bir video yok, ayrıntıların ön plana çıkarıldığı görsel yok.. Umarım olur da bu laflarımı yerim..
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ali Fuat Abi yapma gözünü seveyim hayırlı olsun nedir son umudum sendin

Yorum

• Çubuklunun başı 40, ortası 60, dibi 80 derecede yıkanmış.
                    Solmuş garibim.

Yorum

• internete sızan hali bile daha güzeldi.

Yorum

• ulan hadi hiçbirşey bilmiyorsun ganzilise ver bir video çıkarsın burda dibimiz düşsün formaları görelim bu görsellerle tanıtımmı olur futbolcunun üstünde bile yok

afs abi şunlara hiçmi reklam aklı dersi vermedin bukadar beyinsizlik olmaz olamaz ya ulan hiz değilse gsnin kullandığı görsellerin Photoshoplarının üstünden revize yapılsaydı bu klübün bünyesinde hiçmi grafik tasarımcı yok hiç mi bir reklam ajansıyla çalışılmaz nasıl bir şey bu benzedik kayseri erciyes spora ee yuuuh arkadaşş..

şu forumdaki meslektaşlarla toplanıp bir çalışma yapsak en kral tanıtımı yapardık yahu nasıl mesnetsizlik bu sinirim tepeme çıkdı lanet olsun...!!!
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Baya salladınız insanlara bi durun ya bunlar değildir tanıtımlar

Yorum

• İlk olarak orti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ibo istifa varsa bi klas başkan adayı alırım
                            Sen olsana aday.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Çubuklunun alt tarafındaki bordolar çok kötü duruyor, inşallah ışıktan dolayı böyledir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X