Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben hala formadaki yıldıza kafayı taktım

millet yıldızlarını taraftarın gözüne sokarcasına büsbüyük yapar
    bizim yıldız ise toplu iğne ucu kadar küçücük.varmı yokmu belli değil
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Arkadaslar özel mı formalar bilmiyorum ama özel de olsa yine bu zamanlarda yapımına başlanır sezon sonuna doğru değil..

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önümüzdeki sezonun formaları seçilmiş. https://twitter.com/zagortenay76/sta...34144818380800
        Allah Allah. Demek ki sponsporluk anlaşması imzalanmış. Bu kadar erken başlanıyor olması acaba en azından bir tane özel olabilir mi düşüncesi uyandırmadı değil.

Yorum

• * Şu Beyaz şort giyip görsel olarak verilecek lezzeti koskoca Klüp'te kimse akıl edemiyor !
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Nike tam Lahan yönetenler lahana ts kulüb tam lahana cocuk esyalaridan tüm masraflari kapatmay ugrasiyorlar yazik !

Yorum

• Futbolcuların antrenman formaları Mavi*8 Teknik Ekibin Kırmızı olması gerek. Böyle olursa daha faydalı olur.

8

Yorum

• Bize şen şakrak forma yapacak sponsor lâzım. Tasarımsız düz ürünleri yıllardır şıklık,sadelik diye yutturuyor Nike insanlara.

Reklam,reklam,reklam...

Yorum

• Bence hoş.

Yorum

• Valencia'nın 2. beyaz forması bize güzel ufuklar açmalı. Şöyle karadeniz dalgalı,fırtınalı birşey uyarlanabilir benzer tipte

Yorum

• #FormalarımızYederli

Yorum

• joma nın formalarını beğenmemekle birlikte (kolların dibine ve formanın dibine gelen diliş izinden ifrit olurum) @SAMET TÜRKMEN in bahsettiği fırtına fikri oldukça güzel ve hoşuma gitti.

burada tasarımcı arkadaşlar bir şeyler çıkarır diye düşünyorum
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• $unu ke$ke kargoyla göndertebilsem...bayildim valla!
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• formalar ciktigi gün aldığım 3 formadan 2sinin lisansli oldugunu gösteren sag alt taraftaki karadeniz firtinası damgali lisans etiketleri. kullanma talimatına göre yikadigim halde söküldü resmen yine. ya arma ya lisans sökülüyor. su reklamlarda bu kadar kolay sökülse kurtulmak istedigimiz sey cikmiyor digerleri ise hemen cikip gidiyor. reklamları asitle cikarttırıyoruz zorla. arma logo lisans yikamayla cikiyor.
                            Bordo ~~ Mavi
                            'O halde varım...'

Yorum

• armamız kopuk 3 formam duruyordu gecmis yıllardan. ben gönderip yeniletmek sıkıldım onlar cikmaktan sıkılmadı. onlarıda kenara koymustum. 6-7 formayı trabzona yollayıp arma logo lisans etiketi yapıstırtıp geri isticem.. olmadı bu sefer tüketici mahkemesine hakem heyetine basvurucam...
                              Bordo ~~ Mavi
                              'O halde varım...'

Yorum

• İspanya La Liga devi Barcelona'nın, gelecek sezondan itibaren giyeceği formanın renklerinde değişikliğe gittiği öne sürüldü.

İtalya'nın ünlü gazetesi Corriere dello Sport'un haberine göre, Barcelona gelecek sezon sarı-kırmızı çubuklu forma çıkartacak.

Bordo-mavi klasikleşen çubuklu formasıyla yıllardır sahalarda görmeye alışık olduğumuz Barcelona, gelecek sezon Katalonya'nın renkleri olan sarı kırmızılı formayla mücadele edecek.

113 yıllık kulübün tarihinde daha önce Katalonya renklerini taşıyan forma çıkartılmamıştı.

www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Çalışıyor...
                                X