Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Yalnız buna hasta oldum ben. Beyaz olan kısımları Lazio mavisi alt tarafı bordo olarak bize uyarlasanıza arkadaşlar vakti olup canı sıkılan varsa
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Okulda yaptığımız ''Trabzonspor'' forma gününden..

Trabzon/Vakfıkebir Anadolu Lisesi

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okulda yaptığımız ''Trabzonspor'' forma gününden..

Trabzon/Vakfıkebir Anadolu Lisesi
        Çok yaşayın
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok yaşayın
          Sağol Devamı gelecek..

Yorum

• süppermişşş yaa bide benim için bordomavili formayla ef yapsanız ne güzel olurrr)))

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              süppermişşş yaa bide benim için bordomavili formayla ef yapsanız ne güzel olurrr)))

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sefa kardeşim zaten 3+2 yıllık değilmiydi anlaşma opsiyonu kullanmaz yeni yönetim üşenmedim forumun te ilk sayfasından 2008 den itbaren pumayla vedamızdan bgune kadar olan yorumları okudum.ne heveslenmişiz pumadan nike a geçince yok nike mağazalrında ürünümz satılcak ts cluba gtmemize gerek yok filan.yeminle istanbulda forum,cevahir,carousel vs hiçbi nike mağazasında trabzonspor forması yok.kız arkadaşım forma alcak bulamıo bu ne lann)))) ha bu sene ha seneye özel formada yok hadi özeli geçtim kötü kategoride olduğumuz için 1 sene geriden takip ediyoruz.hadi formayıda geçtim eşofman,tişört bi tanemi adam gibi ürün olmaz ts clubta.doluyum renkdaşlar gusura kalmayun ha

Ben adapazar nike den almıştım formamı
                TrabzonSpor

Yorum

• tek tük vardır tabiki renkdaş ben dediğim yerlerdeki nike mağazalrında göremedim o da adapazarının büyüklüğü olsun ama meesela barcelona man u formasımı daha çok var trabzon formasımı nike mağazasında çaktın köfteyi?? burası türkiye

Yorum

• Çorlu nike ta yoktu hep gs ürünleri vardı mağaza müdürü ile görüştüm kulübünüz göndermiyor dedi bir sürü telefon ettim filan dedi. bende durumu TS Club Genel Müdür yardımcısına anlattım gerekeni yapacaklar inşallah

Yorum

• Bu konuların hepsi pazarlamada bitiyor. Nike senle uğraşmaz. Sen uğraşacaksın..

Yorum

• Forma ve t-shirt tasarımı yapan arkadaşlarım sıkı hazırlanın şu mayıs sonu haziran başına demedi demeyin...Sürpriz birşey olacak.

Yorum

• her yönetim değişikliğinde forma sponsoru da değişiyor

gelecek sezondan itibaren farklı bir markayla çalışacağımızı düşünüyorum

umarım adidas olmaz
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Adidas Türkiye'nin Trabzonspor'a yaptıklarını ben unutmadım.

Siz unuttuysanız bilemeyeceğim.
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• nike tan her türlü iidir adidas giymeyeli yıllar oldu

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Galatasaray'ın formaları çıktı hatta ince cubuklu yeni sezon formasını bizim maçta giyecekler "miş"

TRABZONSPOR ~| '
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Çalışıyor...
                                X